Пътувате ли на стоп?

• 10 267
  • 188
  •   1
Отговори
# 135
  • В Космоса
Ами Тумба Лумба е отговорила вече. Улицата е на всички. И там дебнат опасности, но най-малкото можеш да намериш и помощ. Влезеш ли в колата на психопат си изцяло и неограничено в неговата власт. Кой ще ти помогне и как?
Помощ, помощ... Това по-скоро си го мислим за наше успокоение. Ако беше толкова лесно да си намериш спасител, нямаше ежедневно да слушаме за изнасилени, убити, ограбени на улицата.

# 136
Леле, от ученичка не съм пътувала на стоп. Има-няма 20 години  Embarassed.
Не бих пътувала на стоп, времената станаха такива, че рисковете надвишават преимуществата...

# 137
  • Варна
Ами аз не мога да не излизам на улицата. Но мога да не се качвам в колите на непознати. Или според теб понеже престъпници има навсякъде няма проблем сами да им се завираме в ръцете?

# 138
Често ми махат на магистралата стопаджии, но се страхувам да качвам такива, когато съм сама с детето си, което се вози отзад на столчето си!Като сме двамата със съпруга пък, все нямаме място за още един човек, колата е с две врати-спортен тип!Ако сме само двамата без детето го карам да спираме и сме вземали студентчета няколко пъти.Мразя снобарите и комплексарите, за които върхът е да отидеш на 5 звезден хотел и САКЪН да не си пуснеш в черния джиБ, някой да ти го оцапа с присъствието си!Последното е абсолютно жалко и селско мислене! Sick

# 139
  • В Космоса
Ами аз не мога да не излизам на улицата. Но мога да не се качвам в колите на непознати. Или според теб понеже престъпници има навсякъде няма проблем сами да им се завираме в ръцете?
Не. Мисля, че рискът да попаднеш на психопат на стоп е много малък. Хубаво, не можеш да не излизаш навън, но можеш да не влизаш в морето, примерно, че удавниците са доста повече от жертвите-стопаджии. Масово хората сами си увреждат здравето, въпреки че знаят риска от консумацията на алкохол и цигари. Не знам до колко удачен е примерът, но мисълта ми е, че хората постоянно рискуват живота и здравето си, при доказана опасност, но към стопа (който според мен е доста по-безопасен) имат специално отношение.

# 140
Попитах кога за последно стопаджии и возещи стопаджии са влезли в крими хрониката, но не ми отговорихте. Защото не ви оттърва. Продължавате да пищите  - страшно, опасно. Дрън дрън.
В градския транспорт, на детската площадка, в парка е сто пъти по-опасно, вероятността да останете без портфейл, документи, телефон е в пъти по-голяма.

# 141
Вълкът с дълъг ник, а защо човек трябва да се оправдава за желанието си, или нежеланието да направи нещо.
Някой не искат да вземат хора на стоп, други не се качват на стоп, защото го смятат за опасно за живота си.
Какъв точно е проблема?

# 142
Попитах кога за последно стопаджии и возещи стопаджии са влезли в крими хрониката, но не ми отговорихте. Защото не ви оттърва. Продължавате да пищите  - страшно, опасно. Дрън дрън.
В градския транспорт, на детската площадка, в парка е сто пъти по-опасно, вероятността да останете без портфейл, документи, телефон е в пъти по-голяма.
Аз точно на детската площадка останах без портмоне:)Като сме возили стопаджии нищо не ми се е  случвало, но казах, че като съм с дете избягвам да качвам!

# 143
Вълкът с дълъг ник, а защо човек трябва да се оправдава за желанието си, или нежеланието да направи нещо.
Някой не искат да вземат хора на стоп, други не се качват на стоп, защото го смятат за опасно за живота си.
Какъв точно е проблема?

Никакъв проблем няма, казвам, че не е опасно. Щом искат да продължават да живеят в страх и ужас, няма проблем. Мен ме засяга само в частта, като махам на стоп, хора от автомобилите да не ме гледат като страшен изнасилвач и убиец, защото така пише в БГ- Мама.

# 144
Не съм пътувала на стоп, но се кефя на онези, които го правят. Аз съм страхлива, предполагам.

# 145
Не съм пътувала на стоп, но се кефя на онези, които го правят. Аз съм страхлива, предполагам.
И не само. Прегледай началните страници. Там сме категоризирани. Wink

# 146
  • Варна
Цитат
Мразя снобарите и комплексарите, за които върхът е да отидеш на 5 звезден хотел и САКЪН да не си пуснеш в черния джиБ, някой да ти го оцапа с присъствието си!Последното е абсолютно жалко и селско мислене!
Мамина сладка! И аз те обичам.
Цунки: Богиня

# 147
  • Варна
Цитат
Щом искат да продължават да живеят в страх и ужас, няма проблем.
Ми аз не живея в страх и ужас Grinning Не се качвам на стоп, не качвам стопаджии и съм си спокойна. Все ми е тая кой ми се обижда.

# 148
Е, как си спокойна, може да спукаш гума точно пред някой стопаджия, и той да те оноди.

# 149
  • Варна
Може, ама вероятността е пренебрежимо малка.

Общи условия

Активация на акаунт