Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 58

• 54 437
  • 741
  •   1
Отговори
# 120

Здравейте момичета!Да се разпиша само, че днес тръстиката край няма.Малко по късно ще се върна да ви изчета.

# 121
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Привет на всички ЛиН -ки с нещо, което преди час докато пътувах към вас ми легна на душата:

Кеии, за темичката и клипчето  smile3501 newsm10

itancheva, видях добри постижения  smile3501 newsm10

Diziler, приятна изненада.  smile3525 Ще има ли още  newsm53 newsm53

Елиним, гласувам и като видя резултата ме хваща срам, че отново съм се хванала на такава глупост. Извинявай за думата, ама да знаеш, че първо написах една друга думичка и след това я заместих с тази уж по лековата. Сигурна съм, че и с тебе е така и затова ни призоваваш  поне мъничко нещо да сторим, ама не се преобръща глупав вот, нали. "Участието" на една омагьосана група от фенове по тези анкети край няма, няма как да бъде спряно. Все пак си гласувах и се присъединявам към поканата  ти: гласувайте ЛиН-Ки, да види този, който иска, че ние още сме живи Joy Joy

# 122
Vanina за гласуването съм напълно съгласна с теб.Направо ми стана смешно когато видях водещия филм.Тези дни гледах два филма,но не съм споделяла нищо за тях.Първия беше Съвест - когато свърши първата ми мисъл беше,,добре че не съм жена в Турция,,.За играта на Нургюл Hug.Колко смелост се иска за да изиграеш такава роля.Браво.Втория филм- Есенни страдания.Отново великолепна игра, а за играта с очи на Мурат достатъчно е коментирано.
ПП. аз също дадох своя глас

# 123
Vanina, правилно си ме разбрала. Hug Аз обикновенно не гледам на тези анкети много оптимистично , дори смятам че едни и същи запленени от сериали, където са пред компютрите по цял ден, си правят забавления, хей така за разнообразие. Просто с насмешка подхвърлих адресите, които намерих докато се рових за някакви новини, иначе комшиите си правят редовно анкети. Какъв е ефектът от тях обаче незная. Peace

И ето кой се интересува от резултатите от анкетите

# 124
# 125
# 126
Итанчева, аз всъщност открих Нургюл за себе си преди време чрез "Съвест". Мурат вече ме бе пленил като актьор. Когато започнах да гледам заради комбината Нургюл-Мурат ЛиН  беше свършил първия сиезон и го изгледах наведнъж за няколко нощи. А след това и пак и пак... Но не искам да гледам Нургюл пак в подобен на Съвест филм. Той ме ужаси. Дори го изтрих от диска си за да не се излъжа пак да го гледам. Тя е толкова разнообразна и смела актриса. Иска ми се следващата й роля да ме възхищава и омайва, но не да ме смайва с такива сцени, каквито ги имаше в Съвест.  И тя и той са родени да бъдат актьори. Изключително подвижните мускулчета по това малко "мекичко май" лице на Мурат не спират да ме учудват при всяка смяна на настроението на героите му. Толкова е различен в Есенни страдания от ролята си на Демир, която снима през един от сезоните успоредно. Явно обича предизвикателствата и очаквам нещо интересно да изкочи от него след като си почине добре.

Ели, за теб и за Ени, и за всички, които поддържате огъня на темата при толкова отсъстващи ЛиН-ки   love001  love001 smile3525 newsm51  love001  love001

# 127
Итанчева, аз всъщност открих Нургюл за себе си преди време чрез "Съвест". Мурат вече ме бе пленил като актьор.  Но не искам да гледам Нургюл пак в подобен на Съвест филм. Той ме ужаси.

Аз останах със същите чувсва след като изгледах филма на Нургюл, макар че тя играеше ролята перфектно. Малко е да кажа останах потресена, беше  ме завладяла една особенна студенина, не можех да приема, че в днешно време може да се живее така жестоко. Дори не пожелах да повторя някои кадри след това ,както обичам да правя, след като свърши филма.

Е-еее в тази роля обаче Нургюл ме  завладя и очарова, така че ги гледам с Мурат при всеки удобен  случай с удоволствие и то неспиращ интерес

# 128
Това "what can I do " ми харесва:

# 129
   В последният преведен епизод на ЛиН, Нургюл пресъздаде мислите и вътрешната борба на Ясемин в Балдар конак по невероятно перфектен начин. Остана безмълвна сутринта при разговорът на  Шахнур и Саваш, много добре засвидетествува обичта и безрезервната си вяра в Саваш  пред майка му,  колко мъка имаше в очите и когато Шахнур изля безсилието си от случващото се върху нея. Беше невероятна, убедителна, сякаш си участник във  водовъртежа на случващото се самия ти. Поне така го почуствах докато гледах епизода

# 130
# 131
# 132
# 133
# 134

Общи условия

Активация на акаунт