Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 58

• 54 352
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
Много  е хубавичък Ели  и как любопитно си разглежда подаръка  smile3521
Ей го и с черна шапка.

И още малко синичко ,против уроки

# 16
а тук са екстравагантни и секси

# 17
Тук също са страхотно секси

# 18
# 19
  • Разград

# 20
  Привет, момичета! Hug

Свърши тръстиката за днес, ура! Simple Smile

Кеии, благодаря за красивата тема в любимия ми цвят!

Продължавайте с красотите, момичета, за да отмаря окото, а аз сега ще ви изставя, за да се захващам с 51 еп, да го направим на торент. Simple Smile

# 21
Танче Hugпочини си ,хапни си джанки,пални една цигарка пък тогава почвай с работата.

# 22
Потресена съм от отношението на Явуз към собственната му сестра,  тo всъщност  е и действителния стасус на жената в това общество , нищо друго освен покупко- продажба в ръцете на мъжът, баща, брат  и т.н. Как се разпореждат с  жената, с нейната  съдба, сякаш става въпрос за предмет. Хитър манипулатор е Явуз,чийто единственна цел е отмъщение, пъклен план  породени от  завист към Саваш.  
Сценаристите ни съпоставят много елегантно успоредно два различни свята- взаимоотношения, начин на действие и мислене- от една страна Явуз и Чичек , Явуз и приятеля му , Явуз и старейшините и от друга страна Саваш  с неговите близки, подчинени,  колеги. Разликата е смразяваща.
 Но и в двете  общности ми прави впечатление едно друго отношение, уважението към жената -майка, каквото и да е сторила, каквото и да говори, децата се отнасят с нужното уважение към нея. Дори и Саваш да повишава тон на Шахнур, тя има респекта на неговата майка.

Последна редакция: вт, 12 юли 2011, 18:23 от eliNIM

# 23
Танче, привет, малко релакс и тогава действай каквото и да е  bouquet

# 24
# 25
# 26
# 27
И  един  друг чаровник 

# 28
Племенникът среща , а се оказва че е синът му

# 29

Общи условия