Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 58

• 54 350
  • 741
  •   1
Отговори
# 90

На Савaш книжлето любовни стихчета ли сa? Много миниатюрно го дава hahaha
Ти остави ,че книжката е миниатюрна ами колко години ги чете тия стихове Саваш.10 години по-късно той пак ги прелиства  и каза на Ясемин ,че още не бил стигнал края на книгата  smile3521Да не излезе,че това не са стихове ами някакво умалено издание на Кама Сутра и Савашчо за това  с такъв интерес да я чете тая червена книжка.

# 91
  • Разград

# 92
Гони  wavey smile3525, поспри при нас , макар и за секунди, малко реанимирай с хубави снимки, балсам за душата

Мислиш ли миличка, че не го желая??? Ноо реала си е реал, а при нас сега е жътвата! Peace Peace Peace Но Ви се радвам и се надявам тази темичка да продължи в същия дух с който започна, разви се и с всеки ден се допълва с нови красоти! Бъдете здрави, момичета! Peace Peace
А аз, когато мога винаги съм тук! Peace Peace

# 93
# 94

На Савaш книжлето любовни стихчета ли сa? Много миниатюрно го дава hahaha
Ти остави ,че книжката е миниатюрна ами колко години ги чете тия стихове Саваш.10 години по-късно той пак ги прелиства  и каза на Ясемин ,че още не бил стигнал края на книгата  smile3521Да не излезе,че това не са стихове ами някакво умалено издание на Кама Сутра и Савашчо за това  с такъв интерес да я чете тая червена книжка.

Joy Joy Joy Joy rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao Заучава как се прави втори кичук ага , за  по сигурно Joy Joy Joy то много години са минали , нека промени малко шаблона Joy Joy Joy

# 95
# 96
Савашката прелиства усърдно усърдно книжкатас,може да  открие някой нов хммммммм да кажем "стих" дето с Яска още не са го практикували  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Лелеееее какви сини обувки с висок ток.

# 97
# 98
  • Разград
Ask ve ceza Savas ve Yasimen

http://www.dailymotion.com/video/xjryiy

# 99
Савашката прелиства усърдно усърдно книжкатас,може да  открие някой нов хммммммм да кажем "стих" дето с Яска още не са го практикували  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 smile3521 smile3521 smile3521 smile3534  Това ще да е магията която го влече към книжлето

# 100
С тези дънки е страхотен

# 101
 напускам ви , защото след 15 дни страхотна почивка , утре съм на тръстиката и ще ми бъде Ад и Наказние

# 102
Лека нощ Ели .

# 103
  • Разград
ask ve ceza its not goodbye

http://www.dailymotion.com/video/xjkxg4

# 104
Добро утро!   

Общи условия

Активация на акаунт