Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 58

• 54 353
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
# 46
и още един много хубав клип на Танчето

# 47
# 48
# 49
 Ели, мисля че няма да ми се разсърдиш, но аз докато работя и надничам, като първа клюкарка, да не изпусна нещо и много ме развълнува с арабския клип - той ми е любим, най вече заради текста. Плаках докато го правя, плача и когато го гледам, какво да направя, като съм една голяма ревла. Затова ще го пусна като линк, заради текста, защото като видео не може.
 В мислите ми, любими

# 50
Ели, мисля че няма да ми се разсърдиш, но аз докато работя и надничам, като първа клюкарка, да не изпусна нещо и много ме развълнува с арабския клип - той ми е любим, най вече заради текста. Плаках докато го правя, плача и когато го гледам, какво да направя, като съм една голяма ревла. Затова ще го пусна като линк, заради текста, защото като видео не може.
 В мислите ми, любими

Танче, много ти благодаря и аз го харесвам много

# 51
# 52
 В мислите ми, любими

Тане,затова са толкова въздействащи клипчетата ти - защото влагаш много емиции, и по - точно любов Peace

# 53
  • Разград

# 54
  • Разград

# 55
  • Разград

# 56
Здравейте   Flutter Flutter
Честита нова темичка ,Keii невероятна си много е хубава отново темичката  smile3525 smile3525 smile3525

Огромно благодаря на Diziler  за превода    bouquet    bouquet
За клипчетата на Танчето нямам думи винаги са много хубави  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes 

Ени,Ели,Ваня  много красота внасяте всеки ден в темата с удоволствие гледам всички колажи и снимки на любимците ни   bouquet   bouquet

# 57
  • Разград

# 58
# 59
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт