Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 88-ма тема

• 144 700
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
Prekrasni trapezi pokazvate dami !Predlojete recepta s tikvichki ili zelen bob molia.

С тиквички, със зелен боб и други бобови Peace

Денерис, ще се радвам ако ви хареса! Hug
Зиче, много върви...точно сега си му е времето...ледено и приятно!  bouquet

# 151
  • Пловдив

Зиче, много върви...точно сега си му е времето...ледено и приятно!  bouquet

Те точно за това ти го казвам де  Wink Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes ,че нняма кой да ми го направи  hahaha hahaha

Изкусителки такива.... тук  при вас си е чист мазухизъм  Mr. Green Joy

От мен .......

РУЛЦА ОТ ПАТЛАДЖАН

# 152
labrex ,то май няма значение какъв е алкохола,важното е да го има.....    Grinning   и у нас май е така.
Селма,ама по-голяма снимка да беше сложила....много ню ню тая....иначе, отличен (6) за малчугана!
пеп-4o ,няма спасение от готвенето,така е....добре ,че ни е хоби и не ни тежи.   Mr. Green
А тая доматена манджичка с бучка сиренце и топъл хлебец как вървиииии.......
ЗИЧЕ,ние с теб да не разменяме мисли от разстояние....рататуя нацелихме,сега рулцата...само дето при мен са от тиквички.....   Laughing

Идея и за Nivea Simple Smile   :

Рулца от тиквички със сирена

Зеленчукова супа с червено цвекло и орзо

Салата от червено цвекло

# 153
nordina, може ли рецептата за патладжан и тиквички на фурна  newsm10
Eто я рецептата и аз я харесах и издирих:http://nanita-nordina.blogspot.com/2011/07/blog-post_02.html

# 154
От мен едни марудници - станаха за закуска, ама може и за обяд, само сменяш плънката.

Marudnici by Dani Dineva, on Flickr

# 155
  • Балчик
Аз пък колко отдавна не съм се разписвала тук. Изпуснала съм тооолкова вкусотии. Ще покажа някои неща и отивам да ви чета, да открадна някоя и друга рецептичка.

Салата с гъби

Печени картофки с копър

Калии

Шарлота

Питка

# 156
   Яйцата са 2,както съм написала.
   Ама съм го написала 2 пъти!  hahaha Joy Joy Embarassed

А така вече стана ясно Hug.
Ти големи помагачи имаш.Днес с пластелин утре с тесто Heart Eyes Hug
С голямо зъкаснение ЧРД на Юлето Heart Eyesда ти е жива и здрава
Пепчо тези хрупкави тиквички пържени ли са newsm78Ако не сподели как ги направи такива хрупкави Praynig

# 157
пържени са  Peace  оваляни в корнфлейкс и галета.
Може да ги наредиш на 1 пласт така в/у хартия за печене и във фурната  newsm78 би трябвало да станат.

# 158
  • сред люляците
Краси, страхотни рулца!
Дарилка , прекрасно   bouquet
Джемма, чупвам си от питката  chef

Nivea Simple Smile , ето няколко предложения с тиквички и от мен.

Аз с нещо простичко и днес. Нещо хич не ми се занимава и гледам да минавам по бързата процедура. Пилешко с чушки и яйца

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 16:31 от ilrai78

# 159
Дарилка, марудниците изглеждат превъзходно!

Зиче,  Hug

Аз съм си сама в къщи и мислих да съм на плодове, но все пак си спретнах едни равиоли за обяд  Grinning

Равиоли със спанак и сирене в масло, чесън и салвия

Untitled by Kemi H, on Flickr

# 160
  • Варна
Есу много вкусно
Зиче,Красимира чудни ролца
Джема прекрасна питка
Илрай чудни пилешки филенца
Лабрех заразиме с нози бобец а пияните ти мелби са супер
Лина чудно ветрилце
Вени много красиво е ястието ти
Пепи отнасям ти цялата чинийка с доматената манджа,много я обичам
Нордина,Деликате,Мариета,Цецето,Денерис много апетитно
Суха мащерка всичко е прекрасно
Есу супер е гаспачото
Дарилка вкусни мерудници

За днес ребърца със зелен боб,кьопоулу с мезенца,тиквички и студен пъпеш

Последна редакция: сб, 16 юли 2011, 19:50 от megansg

# 161
А,леле,леле! ooooh!Какво става тук-страхотия направо!Е сега как да изброявам,като от всеки си поисках нещо! Hug

Пепи и Мари-ета,от мен ако зависи взимам ви веднага! PeaceПепи,верно е,много мЯсо хапвате,ще имам работа за промяна с теб в тази насока! Joy   bouquet

Зиче,любима супичка,не мога да не я отбележа!И на Фреза "вместо записа" е направо смайващ! Crazy CrazyОт на Тайнето кюфтаците си бучвам един веднага! PeaceИ примъквам за гарнитура тиквичка от Аелис-чудна е! PeaceГрабвам си и бебешки сладки от Нинка-много кокетни отново thumbsup!Салатката на Мариета е страхотна! yesДано ми е останало малко място и за пияната мелба на Лабрекс,ама ще бучна в нея и една бисквитка от Нординка! Grinning
Пина,къде се затри бе ,жена?Кухнята ли сменяш,или къщата направо? LaughingАйде,чакаме те!  bouquet
Краси и Еси-освен вкусно,е и много артистично при вас! Hug

На пробвалите рататуя-хиляди благодарности за доверието и милите отзиви,много ме зарадвахте!  bouquet
Цеце,не е сухичък,само така ти изглежда.А и у нас не се готви много мазно. Rolling Eyes

Джемма,така и така си се появила насам,използвам случая официално да ти поднеса благодарности за всички съвети и консултации около избора ми на нова фурна/като нейната е/,малко е да се каже,че съм супер доволна   Hands Clapbouquet Hug Heart Eyes

И така,много се проточих с обясненията,дано ме извините с ей това кремче с ягоди :

Приятни почивни дни на всички! Hug

# 162
Картофени кюфтета и тиквички на фурна,а за десерт баклава с шамфъстък.

# 163
megansg, пак цял куп вкусотии! Crazy Heart Eyes  bouquet  chef
ilrai78, много апетитничико това просто нещо! Heart Eyes    bouquet
Джемма, чудна пита, а шарлотата ми напомни една, която правех преди с варен крем май беше.... newsm78  bouquet
Краси...*, залепнах за цвекловите ти вкусотийки! Heart Eyes   bouquet
ЗИЧЕ, продължаваш да го раздаваш здравословно! Хубави рулца! Heart Eyes   bouquet
пеп-4о, и аз уж правя хрупкави тиквички, ама се строявам на опашката за тайната на твоите, чудничко изглеждат! Peace  bouquet

Аз пак по нашата си традиция след кайсиевия сладкиш, пак същия Embarassed, ама добавих и сливи и поръсих с орехи. Много е вкусен! А другото простичко - печени картофки и музикални кърначета! Grinning

еликсир, направо ме довърши с тая красота! Crazy   bouquet Ще вървя да видя какъв сладолед има в камерата, като няма такъв крем! Laughing

Чудя се защо не мога да публикувам, то Pety ми заприщила пътя с тез неустоими вкусотии!  bouquet  chef

# 164
Направо ми потекоха лигите като видях тая баклава на Pety  Cry...

Общи условия

Активация на акаунт