Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 88-ма тема

• 144 700
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
ЛЕЛЕ какви вкусотии, гладна съм, моля да ме извините на бегом, че няма и да се прибирам скоро  Blush

Някой питаше за сиренцата - точно тези от снощи ги пекох в хартия, изпекоха се по-трудно, отколкото във фолиото, камамбера хем е мек и остана почти неразтопен най-отгоре. А отдолу хартия поизгоря.
Много по-лесно се хапваше пък от хартията, на фолиото е по-залепнало.

Аз за по-бързо сирената ги правя в такава хартия и в микровълновата за  1-2 мин. Разстапя се и става също много вкусно  Peace

# 136
Селма в питката за здраве колко яйца има общо-две или четери newsm78,че нещо не разбрах newsm78.
Много е хубава Peace

# 137
  • сред люляците
Здравейте, момичета!
След дълга почивка е време да се включа и аз. Две седмици не бях влизала тук и видях зор, докато прегледам всичко, което сте сготвили. Поклон пред труда ви!!!  bouquet

Включвам се тази вечер с едни бързи Пълнени пилешки филенца с кашкавал.

# 138
Тук пак всичко е безкрайно вкусно и привличащо, но тоя път влизам преяла, а не като пеп-4о гладна! Grinning Лавандуловият чай на Суха Мащерка обаче не бих отказала! Heart Eyes   bouquet 

Вкъщи микс от постни бобове, салатка, вчерашния сладкиш и от моите пияни мелби (някои ги наричат много богати, други – сбиротък. Thinking

ilrai78, преяла, наядена, ама не се устоява и на твоите филенца! Heart Eyes   bouquet

# 139
Пепика,благодаря за новата тема   bouquet  bouquet  bouquet
Намерих и аз след кого да се подредя  #Cussing out
Тук както винаги е много вкусно.Поздравления за всички кулинарки   bouquet  bouquet  bouquet
У дома.....

Патладжан и тиквички             Бисквити с кафе           Бананов крамбъл с фурми
 със сирене на фурна

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 08:36 от nordina

# 140
  • При елфите ...
...Aredhel има ли вече къпини  Rolling Eyes Добре, че е темата за да разбера сезона на плодовете  Laughing
...
Суха Мащерка, рано е още за къпините, моите бяха замразени.   bouquet

Благодаря на megansg, Краси...* и Денерис, за милите думи!   bouquet

labrex, мелбата на градус е мммммммммм!

# 141
Значи на Еликсир бил този невероятен Рататуй.....  Hug

Еликсир,     bouquet
nordina ,на крамбълчето не бих му простила.....мисля утре да го спретна от банани и сливи обаче....
labrex ,на пияните мелби какъв алкохол слагаш?

# 142
  • на втория етаж
Аз се включвам по нощите с ветрилото на Пепи и един почти диетичен сладкиш с извара и лимонов аромат:

Лека и спокойна нощ и усмихнат ден утре!  bouquet

# 143
labrex ,на пияните мелби какъв алкохол слагаш?

Краси...*, напоследък орехов домашен ликьор, но и коняк съм слагала Наполеон, ром.....абе алкохолизирах къщата. Ама никой не се сърди! Grinning   bouquet
nordina, това крамбълче, ммм Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, скоро не съм правила!  bouquet
lina kaz , то не е ветрило, ами картина! Чудно е!  bouquet  chef

# 144
  • забравих си мисълта...
Мила Нена Гледна Добродушка, благодаря ти за милия комплимент и сега когато си разконспирирана, да ти честитя новия ник и да ти кажа, че тези сладки вече ги сънувам, толкова са красиви и сигурно вкусни. Спагетите ти също ме заинтригуваха много  
*MILADY*, заинтригуваха ме тези почти сурови Рафаело.
Пеп-4о, видях невероятно сочни, пухкави и изкушаващи кюфтенца, не отказвам обаче и на останалите ти предложения.  
Еликсир, мен не само кексчета, мен всичко ме разчуства, но не искам и да гледам това, което ме разчуства, че иначе няма да има излизане от кухнята. А то този хрупкав рататуй, ммм ако сега ми е тук пред мен как ще му се радвам само, че така само на картинка Sad...
Ягодке, много вкусна изглежда доматената ти манджа, но щом е ала Пеп-4о, не се и съмнявам.
Magansg, вълшебницe, неустоими са кулинарните ти предложения, а тези рибки, направо ми побъркаха апетита и желанието да си хапна рибка.
Mitonela, разкошен малинов десерт, много ми допадна, напомни ми за моята Mon Cheri Torte   
 и се учудих, че цели седем месеца съм забравила да публикувам рецептата, дано намеря време да го направя.
ИрПуц, изключително успешен първи опит мога да кажа, много са сладурести сладките ти.
Labrex, не мога да устоя на сладкиша ти с кайсии. Невероятен както винаги! А на пияната мелба не бих отказала, пък кой както иска да я нарича. Само да не чуе съпругът ми, че искам такава мелба, че пак ще каже, че аз пак тайно си пийвам алкохол уж в мелбата, уж в шоколада :Д.
Дор@, чудесна питка, да ти е живо и здраво детенцето и да те радва много.
Ditsan, къде се загуби, имаш много неизвинени отсъствия. Ох не мога да отделя поглед, толкова е вкусно всичко, което си ни представила.
Fresa, изключително нежни, красиви и желани изглеждат кулинарните ти творения.
Aredhel, пак ще ти кажа, че се радвам, че си отново активна в тази тема. Много е вкусно при теб.
Мариета, великолепна салата, как ми се прияде от нея ако знаеш.
Суха Мащерка, страшна тиквичката, но и ние не и´ се дадохме Wink. А тези скариди в хрупкавата купичка са изключително изящно поднесени. Много ми допадна предложението ти.Комплименти.
Нордина, както винаги много е вкусно при теб.

От мен нещо здравословно и нискокалорично.

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 20:43 от Venetta

# 145
Селма в питката за здраве колко яйца има общо-две или четери newsm78,че нещо не разбрах newsm78.
Много е хубава Peace
   Бъни,благодаря!  Hug
   Яйцата са 2,както съм написала.
   Ама съм го написала 2 пъти!  hahaha Joy Joy Embarassed
   Мерси,че ме подсети!Редактирах се!  Hug

Суха Мащерка,  Hug Hug Hug Бъди и ти жива и здрава!
   Зиче,Меганс,Лабрекс,Лина,Илрай,Денерис,Марабу,Венетта,Aredhel,Бений,Аелис,Краси,Мариета,Цецето,Пеп-4о,Лукс,Лолита,Мадла,Тайна,Пина,Находката,Дитсан,Фреза,Мари ета.....имам какво да кажа за всяка по отделно!Само че малките ме дърпат "Ела,Мамо!Ела!" и ...... ми е трудно да събера мислите (ето че и рецептите ги пиша с грешки  Laughing )  Страхотни сте!
   Поздравявам ви с една пластелинова торта,направена със сина ми и снимана от него.  Laughing

# 146
Ориз с домати,тиквички и маслини по идея на пеп-чо  Heart Eyes

За всички вълшебници в темата  smile3501

# 147
Ненагледна.., (много ти дълго името така и го губя) царица си ти на бебешките сладки   bouquet
delicate, вкусна постна манджица, нали  Wink
Меганс, добър улов сте имали пак  Hug
nas, като правиш сиренца в микровълновата домата успява ли да се запече отдолу , или ти без него ги правиш?
Веси, чудно ти е ветрилото   bouquet аз обаче ще си почакам утрето и да си набера био-зеленчуци  Laughing Сладкиша има много нежен вид, извара и лимон  newsm78 много добре звучи!
Нанита, няма те, няма, пък току се покажеш с някоя вкусотия   bouquet Много апетитна зеленчуковата запеканка!
Суха Мащерка, а каква е тази хрупкава коричка?
: ilrai78, много апетитно филенце сте си хапвали  Peace
Лабрекс, с удобоволствие ще те оттърва от сбиротъка, ама много далеч и ще се рацзтопи, докато дойде  Wink
Денерис, Цецето, прекрасни, апетитни снимки, които явно трябва да минавам набързо преди обяд   bouquet Цецето, ушета тук има целогодишно. И снощи бяхме на уши с бира  Laughing

а това, че ние не вечеряхме в къщи не означава, че не готвих вчера

пържени хрупкави тиквички и доматена манджа Laughing която днес ще се яде. Динята е охладена

принцеси за закуска

# 148
nordina, може ли рецептата за патладжан и тиквички на фурна  newsm10

# 149
Prekrasni trapezi pokazvate dami !Predlojete recepta s tikvichki ili zelen bob molia.

Общи условия

Активация на акаунт