Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 88-ма тема

• 144 700
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Благодаря ви от сърце момичета за милите думи  newsm51
Колкото е по горещо...толкова по вкусно и красиво!
Селма прекрасна питка за здраве,да е в изобилие
Мадла вземам си от всичко
Зиче много вкусна супичката
Дитсан прекрасни чушки-вземам си от всички по една
Тайна вкусни кюфтенца със бобена салатка
Пепи отнасям ти филийката с яйцето и лъжичка сиренца
Нена супер" бебешьорски" сладки и си вземам и от сините и от розовите
Пина направо ме уби...циганска ама вкусна
Находка,Лолита,Бени,Аелис,Лукс,Мари ета,Митонела,Фреса  апетитно
Дор честито ви прощапулник,да са много бързи тези крачета
Лабрех направо отнасям горното дясно парченце на сладкиша
Аред всичко ти е много хубаво
От мен пържена прясна кая с картофки и млечно чеснов сос и мляко с ориз

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 20:23 от megansg

# 121
  • Варна
megansg, виждам ,че често пържеш риба.
От куде се снбдяваш. Wink
При теб винаги е многовкусно.  bouquet

# 122
  • София
pina, може и да пробваш, но с домакинско ал. фолио, за да не съсипеш ютията.  Wink

/снимката е от нета/ Laughing

megansg, вече съм обядвала, но ми се дояде и рибка и мляко с ориз. newsm22

# 123
Леля Ог,много ти е дълго другото име,ще карам на старото....    Laughing   тия спагетки изглеждат препечени отгоре,на фурна ли ги прави?
Madla ,веднага си взимам кремчето...
Селма,много красива е станала питката.Да ти е на здраве!    Hug
Aredhel ,аз днес мислех да пека питки/питка,ама ме домързя....    Blush твоите изглеждат много апетитни
Лелеее, megansg ,тая рибка колко биричка изпива.....     Laughing   
Е,това с ютията може и да се прежаля да го пробвам.....     Joy   и без това за гладене я ползвам веднъж на две години....

У нас

Оризова салата с патладжан

Редения рататуй.....ама като не помня кой го пусна тия дни...    Blush    ,Огромно    newsm51   обаче,голяма вкусотия.

# 124
Привет!

Angellove, beniii, Нена Гледна Добродушка, благодаря ви много, момичета! Радвам се, че ви харесва, а и е вкусна да ви кажа с малко сладолед в жегата е екстра Hug

Venetta, благодаря! Предвид състоянието ми в момента и жегите, отбягвам печката да ви кажа Wink

Меганс, ще си хапна малко от рибката ти да знаеш, превъзходно изглежда!
Краси, и у вас много вкусно!

Аз се отчитам с едно ледено гаспачо :021:

Gazpacho by Kemi H, on Flickr

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 16:41 от esy

# 125
ЛЕЛЕ какви вкусотии, гладна съм, моля да ме извините на бегом, че няма и да се прибирам скоро  Blush

Някой питаше за сиренцата - точно тези от снощи ги пекох в хартия, изпекоха се по-трудно, отколкото във фолиото, камамбера хем е мек и остана почти неразтопен най-отгоре. А отдолу хартия поизгоря.
Много по-лесно се хапваше пък от хартията, на фолиото е по-залепнало.

# 126
Само салатата ще пусна - любимата ми лятна салата, не мога да се спра да я ям Crazy. И лазаня има, но нея не съм правила, само я изпекох и не я удостоих със снимка:

# 127
  • Пловдив
ОХХХ ОТ ВАС НЯМА ОТЪРВАНЕ... Crazy Joy hahaha
Хем си викам няма да влизам днес ама пусто любопитство наделя. Sick Mr. Green
Тука не е за хора  със слаби ангели  hahahaooooh!

С тази ютия ме съсипахте от смях направо.Тайне гений си те да знаеш. Hug Heart Eyes
НИНА и тя изтипосала красивите бебешки слатки  ooooh!
Селма прекрасна питка за здраве,да Е ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ! Hug
Пина с тази циганска баница разбули духовете от детските ми години. Hug  bouquet
МЕГАНС и тя с рибата  Whistling....толкова вкусна ми се вижда ,че ще изям монитора още малко. Mr. Green Sick
КРАСИ и аз днес съм на рататуй от Еликсирчето Hug
esy  това гаспачо Crazy Crazy  сега ли се слага в тези горещини  Joy hahaha Hug Hug
Ей я на и Мариета  ooooh! ooooh! с любимите ми салати божеее бягам вече от вас Party Party
от предишните страници не споменатите и вие сте показали вълшебни неща .
Мятам рататуй и изчезвам Mr. Green Joy Joy Joy

Рататуй от ЕЛИКСИРЧЕТО страшно вкесно  Peace Peace

# 128
У нас предиобед един обикновен,но много вкусен сладкиш с праскови,останалото после

Може ли рецептата  newsm17.

# 129
  • София
Днес установих, че не съм публикувала в темичката от Гергьовден  Rolling Eyes Но така е, като тъча на 3 стана - 2 работи и дете,  готвя само в краен случай, и то набързичко. За снимки не остава никакво време, то и детето кажи-речи от два месеца не съм снимала  Tired Днес изчетох темата и много миличко ми стана, Пепчо  Hug, че си усетила липсата ми и снимките в "близък план"  Laughing

Денерис, още утре ще си направя яйца по панагюрски, твоите изглеждат страхотно   bouquet Имам 40 домашни яйца в хладилника и се чудя какво да ги правя, но благодарение на теб ще си надвия мързела и нежеланието за готвене  Hug И пицата ти не пада по-долу, както и тази на Пепчо   bouquet  И тези ушета, ах, тези ушета  Laughing Авно целогодишно си ги хапвате вие  Wink Еликсир, рататуят ти мнооого апетитно изглежда и съм сигурна, че е бил вкусен, но малко сухичък ми се вижда май  Thinking  Дор@, сладки, сладки краченца  Heart Eyes ditsan, и ти в отбора с мини-пиците, много добре! А за панирани чушки у-ми-рам!  Тайна, кюфтаците ти са много натурални, доядоха ми се  Laughing Пина, защо така си го закъсала с уредите? Яйцата можеш да пробваш да ги "изгладиш" под хартия за печене  Joy Ето и Тайна казва същото, сега пък и Гелева със снимков матр'иал  Joy  Нищо не би ме учудило, след като разбрах, че козунак може да се меси и в пералнята на центрофуга  hahaha megansg с тая пържена рибка накрая ме довърши   bouquet  Съжалявам, че не мога да спомена всички, но вие си знаете!  bouquet  bouquet  bouquet

Тази вечер реших да разчистя хладилника, оказа се, че има остатъци от 4-5 вида сирена /пармезан, синьо, 2 вида бри и овчи кашкавал/, колбасчета и риба тон и спретнах набързо любимите мини-пици от точени кори. Получиха се 3-4 вида пици, наръсих със сух босилек и розмарин и стана чудничка вечеря. Естествено, полях ги със студена биричка  beer2 Можеше да направя и сиренцата на Пепчо, но друг път  Wink

# 130
megansg тази рибка изглежда страхотна
Цецето усещаше се липсата ти   bouquet пиците сигурно са много хрупкави Simple Smile

Пеп-чо без съмнение рецептата ти за сирена във фолио е много вкусна  Grinning аз миналата година преоткрих сирене във фолио с масло и домат. Също се получава много вкусно. Ще пробвам задължително скоро, макар лятото да не ми се готви хич  ooooh!

Venetta страшна тиквичка  Laughing

Нена Гледна Добродушка  Laughing познах те   bouquet кадаифа пресен ли го купи? От къде  Embarassed
Страхотни декорирани сладки Simple Smile И аз тези дни маааалко си играх  Embarassed

mama tin, lolita, 3xi, Денерис, Danito D, Radost Nezemna , Аелис, desi go, Зиче,merydit, kukita83, meri1966, mushmul4е, еликсир, ИрПуц, nas, Тайна, lina kaz, Краси...*, Tari Tasartir, labrex, *MILADY*, marabu, Benita, Beni, Angellove, vanillla, lux, yagodka, Mitonela, Дор@, ditsan, remember91, mimi P27, FRESA, keisi-f, Лолита,
Madla, nahodkata
и всички които съм пропуснала   bouquet Завиждам ви за търпението да готвите и творите в тази жега.  Crazy

Селма с малко закъснение често за потрасналото ти детенце! Да те радва и да расте здраво и бийно  Hug

Aredhel има ли вече къпини  Rolling Eyes Добре, че е темата за да разбера сезона на плодовете  Laughing
marieta това салата с патладжани и разни работи ли е  Laughing

pina  Hug

За малко да забравя! Запис!
Скариди натюр в хрупкава купа Simple Smile

Ароматни бисквити с лавандула

Студен чай с лавандула

Приятна вечер на всички  Grinning

# 131
# 132
Цеце  Heart Eyes трогната съм! А твоята пица ще я сънувам, май  Rolling Eyes
Еси, възхитена съм от гаспачото! Ще го спретна за утрешните жеги   bouquet
Aredhel , нали съм по тестените неща, тези питки в чашка ме впечатлиха много  Grinning
Аелис, много ми харесаха тиквичките!
megansg , както винаги страхотно меню  Grinning

Мацки, страшни сте  всички bouquet

От мен Скумрия на фурна:

# 133
пеп-4о ,аз питах за сиренцата  ,благодаря ти  ,много ме улесни   Hug

# 134
Дъждовно време  написах рецептата в моите любими,радвам се,че ти е харесал сладкишът Heart Eyes   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=436086.30

ЗИЧЕ  рататуят ти е супер и аз се вдъхнових,ще се прави Peace  ,Денерис  умирам за тази рибка,приготвена така Crazy  ,Marieta   салатата ти е умопомрачителна,във всички най-положителни смисли на думата Crazy   Суха Мащерка  накрая с удоволствие отпивам от твоята напитка   и пожелавам лека нощ Wink

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 23:44 от beniii

Общи условия

Активация на акаунт