Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 88-ма тема

• 144 700
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
Лабрексче мерси много идеален лек обяд ще си спретна днес  Party

вчера имахме за вечеря Тас кебаб не бях правила отдавна, налапахме го с мъж ми за секунди с био телешко месо от село  Wink Абе друго си е месцето особено като е пораснало на такъв чист върдух и храна  Crazy

един измислен кекс, но много вкусен се получи кекс с моркови и бадеми

и една салатка бобена с картофки

не ме питайте как ги белих тези малки картофки, но трябваше да се изядат, че пак са от си био горките

# 106
Здравейте  Hug  ditsan  страхотни чушки,много вкусно Heart Eyes  ,FRESA   изкусителни слакиши,дай подробности,моля Praynig  ,keisi-f
  и твоите чушки са върха Peace   ,пеп-4o и кюфтетата и сиренцата са фантазия Crazy   ,Аелис  много интересни предложения Flutter  ,lux  кексът на вид е чуден,не се съмнявам във вкуса,да не говорим за кебепе Crazy

У нас предиобед един обикновен,но много вкусен сладкиш с праскови,останалото после

# 107
  • Mostly in my mind
любимият сладкиш с майонеза  Heart Eyes

# 108
Здравейте, мили момичета!  Hug
Радвам се, че ви изненадах и развеселих с новия ми ник! Реших малко да разнообразя, пък и много го харесах това име (пак е от Тери Пратчет)!

Венета, MG18, mama Tin, Денерис, bubina,  mari_eta, megansg , Селма, ЗИЧЕ, merydit, kukita83, еликсир, благодаря ви от сърце за хубавите думи, много ме зарадвахте!  Hug

mama Tin, баничката ти изглежда много вкусно!
3xi, и трите ти ястия са прекрасни!
Пепчо,   Hug Палачинките ти са много изкушаващи! Брей, брей, брей, тия пък сиренца как само изглеждат...! #Crazy
megansg, при теб отново е изобилие от вкусотии!
Селма, страхотна е сладката детелина!
Aredhel, много е апетитен киша с къпини!
Тайна, много вкусни неща си показала (и в темата, и в албума)! Присъединявам се към поздравите за НеличкаHug И на мен ми липсва в темата!
Краси...* Страхотен кекс си пуснала!
*MILADY*, разкоооооошни снимки и бонбони!
Benita, паят ти изглежда много вкусно, особено на фона на това красиво цвете, а принцеската, която опитва сладкиша е истинско бонбонче!
Ауу, Ягодкаааа! Мъфините са чудни, обаче този лилав пай... жестоко изглежда! Направо засенчва всички останали вкусотии, които си показала, въпреки, че с удоволствие бих си похапнала и от тях!
Дор@, да ти е жива и здрава дъщеричката! Честити ви крачета и лек път в живота!

От мен:

Спагети с тиквички, много диетични:

И риск да ви досадя, пак бебешки сладки:

Днес сме на пълнени чушки без снимка  Embarassed

# 109
  • София
Ех, момичета, невероятни сте. Направо магьосници в кухнята. Всичко много ми хареса - изобилие от красотии и оригинални идеи   bouquet
От мене печени ребърца на фурна с гарнитура прясно зеле и печен зелен боб

пилешки дробчета

и плодова салата за десерт

# 110
  • Варна
Много ми липсва темата, ако имаме довечера интернет в къщи ще пусна и снимки. Peace
Сега ще ви разгледам за бързо  bouquet

# 111
# 112
  • София
  Благодаря Нинка, веднага и ги предадох по скайпа и тя ти благодари  Hug!

# 113
Тъй като си нямам готварска печка, нито микровълнова, даже парти грил или скара..., единственото нагряващо у нас в момента е ютията, на нея не съм пробвала дали могат да се изпържат яйца  Thinking  правя шеговит запис с циганска баница   Simple Smile 

а след месец - два се надявам да се включвам активно.

# 114
  • При елфите ...
Страхотни вкусотийки! Нена Гледна Добродушка, Venetta, блгодаря ви момичета!

...Aredhel, картофите варени или задушени са със сметаната? ...
пеп-4o, нямах възможност по-рано да отговоря, картофките предварително ги задушавам с малко вода във фурната, като ги разбърквам леко и след това със сметаната, понякога добавям и малко прясно мляко!   bouquet

# 115
  • София
    Пина, става ютията, пекла съм си сандвичи с ютия, ей така, за проба, видях го по фиеста тв....

# 116
   Пина, става ютията, пекла съм си сандвичи с ютия, ей така, за проба, видях го по фиеста тв....

Как, държиш го над сандвича ли? Да се запече? Ще взема да пробвам тези дни, друго не ми остава...

# 117
  • София

Как, държиш го над сандвича ли? Да се запече? Ще взема да пробвам тези дни, друго не ми остава...
   Ютията върху сандвича, но да не се залепи, слагам хартия за печене.

# 118

Ютията върху сандвича, но да не се залепи, слагам хартия за печене.

ох,не мога да спра да се смея Joyсетих се за студентските години,когато си печахме филии на "Елва"-та  Laughing

от мен скромен запис-Кремче със заквасена сметана,колкото да не изтърва
темата Peace

# 119
  • При елфите ...
От мен:

Питки в чашки

Месце с картоШки

Желиран сладкиш

Общи условия

Активация на акаунт