Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 88-ма тема

• 144 700
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Ванилла, сега пък покрай твоята паста остава и машинка да си взема и ще ме изхвърлят през терасата вече Whistling

Тоз синдром и при моя мъж се проявява,  Joy завидях ти за черешките  Peace

# 91
  • Пловдив
ЕЕЕ нямате спиране  ooooh! Нито жега ви плаши  нито задушното Party
лабрекс пак с изкушения ни мориш  Hug
ДОР и ти страхотни неща си показала.
ТАЙНЕ драго ми е да видя пак твоите вкусотийки. Hug  bouquet
Mitonela  Колко хубаво е в кухнята ти. Hug
МАРИЕТА и ти си една изкусителка нямам думи... Crazy  bouquet
МЕГАНС за пореден път ти го казвам -ШАПКА ТИ СВАЛЯМ ЗА ТРУДА!
ЕЛИКСИРЧЕ с този Рататуй ме смаза направо ...зашеметяващ Peace Hug
ЯГОДКА ти по малко неща не можа ли да изпляскаш и да ни дразниш сетивата аа Wink Party Hug
ВСИЧКИ НЕ ИЗБРОЕНИ  И ЗА ВАС НАЙ ХУБАВИ СУПЕРЛАТИВИ  ЗА ТВОРЕНИЯТА ВИ:hug:  bouquet

оТ МЕН СУПИЧКА  пилешка пържола ,салатка сладолед ,

Картофена супа

пилешка пържола /стара снимка ,че не ми се снимаше днес/ Embarassed

# 92
Браво кулинарки,никаква жега не ви пречи да творите вкусотии.
Денерис,Ягодка,Еликсир,Меганс,Мари_ета,Митонела,ИрПуц ,Лабрекс,Дор,Зиче при всички ви е страшно вкусно. #Crazy  bouquet
Ето и някои неща от мен
мини бутер пици

чушки бюрек със доматен сос

панирани чушки                                            и във компанията на доматен сос

# 93
Здравейте. Чета във форума сигурно от половин година, но защо чак сега ви откривам незнам. Страхотни неща правите всички   bouquet Аз съм начинаещ (много начинаещ) готвач и когато майка ми я няма вкъщи мога да се вредя и аз да наготвя нещо. На 20 години съм, но бързо схващам и се надявам от вас да науча много неща.
Ето какво си направих преди малко.
Запеканка с картофи, лук и яица   chef
http://www.album.bg/remember91/images/28058985/

# 94
вместо запис

# 95
  • ГОре на черешата...
Митонела,   bouquet, тъкмо сега си хапнах препечени филийки със същото сиренце и си помислих, че става и за десерти Peace. Утре ще посетя Лидъл, да се заредя...

Лабрекс, Ванилла, ми с мъж агроном ще е срамота да си нямаме овощна градина Laughing. Стискайте палци тази година да не ни бие град, че миналата обирахме помляните ябълки с варелите и  плакахме Cry...иначе сме засадили всичко - от най-ранните череши, дето зреят по Гергьовден до попски круши...сладкишчето ти изглежда страхотно  bouquet!

Дор, Меганс, Зиче, много вкусно е и у вас Hug!

Отказвам повече да гледам чушчиците с доматен сос на Дитсан, че както ги обичам, и плодовите вълшебства на Фреса, щото си подкарах луната и направо ще ме саботирате значи Crossing Arms.

# 96
От мен едни чушки пълнени с яйце и сирене с малко картофки около тях и малко  доматено сосче.

# 97
Мари_ета, сладолед също ли не хапваш  Wink
Еликсирче, вземи мен  Flutter сина е  достатъчно голям. С теб поне имам шанс да хапвам нещо постно  Peace
FRESA , страхотен запис   bouquet
ditsan, не съм правила още нищо с пресни чушки (освен на салата) и много ме съблазняваш, да знаеш!  Crossing Arms
Дор@, ти поне има от кого да вземеш лигавник  Hug Да ви е жива и здрава малката сладурана!   bouquet
Лабрекс, моля те, снимай малко по-отдалеч, че наистина ще трябва да се огледам за лигавник  Praynig
Mitonela ,  всичко при теб е вкусно изглеждащо   bouquet
Зиче, завиждам ти за картофената супичка  Peace (не и за магданоза  Sick)

при нас кюфтета на скара, мъжете ги "сготвиха" днес. От мен добавка поширани  Laughing Laughing яйца, но пак аз мислех едно сирене, което от сутринта го разнасям и си направих Сиренца във фолио (този път в хартия)

# 98
  • ГОре на черешата...
Пеп-чо, ти сега кво, бъзикаш ли ме Whistling? Тц, лунувам само на плодове лятото, иначе - на гОла вода. А сладолед има в камерата, малинов, мммм, ама за после...
...пак тогава вече ще ги направя тез сиренца, че не се траеш, ама ха Crossing Arms...

# 99
ако и от оня печен боб има, да тръгвам, като се съмне  Wink

# 100
  • ГОре на черешата...
Тц, няма - омете се - не ядели постно, а - нагъват и питат за още Twisted Evil...

# 101
Пео-4о, ах ,тези сиренца ..,сега пък в хартия . В пекарска хартия ли ги прави  newsm78 ,къде ги пече на тефлонов или грил тиган . А хартията не изгаря ли...
Може ли и рецептата на пиле филе с лимонов сос ,много лятно изкушение ,точно  по мой вкус е ..
...искам и двете да ги направя  Hug

# 102
  • Пловдив
ПЕПЧО магданоза няма да ти го поднасям ти само ела... Wink Wink и донеси поширани яйчица и сиренца Wink Mr. Green Joy

ditsan  твоите бутер пици ще ги сънувам а не мога да си направя да ям ... ooooh!
Ама от чушките ще си взема. Hug Hug

# 103
  • София
    Пържени кюфтаци с бобена салата!(боба е от буркан)

# 104
  • Пазарджик/Лондон
Тайна , как обичам кюфтенца с гарнитура от бобена салата ако знаеш......

Тези дни съм на вълна "тиквички":

Пълнени тиквички със сирене и царевица

И сандвичи правя, ама за десерт Joy:

Топъл сандвич с халва

И същият сандвич, но  с шоколад Heart Eyes:

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 11:04 от Аелис

Общи условия

Активация на акаунт