Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 88-ма тема

• 144 700
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Ех,Вени,знам,че кексчетата те разчувстват особено,благодаря ти за изобилието от комплименти,много си мила!  bouquet Hug Heart Eyes Heart Eyes
Пепи,кой ти гледа снимката дали е нощна при вида на това филе,блазе им на младежите,пак им врътна вкусотийка!Че и на закуската никак не си била пестелива,малии,страшна пица Crazy Party! Peace
Тайне,ето имаш апарата на Неличка и повече нямаш оправдание за отсъствие!Пускай по нещо тук ,докато траят рекламите на сериалите Laughing!Неличка, Hug  bouquet!
Милейди,дай едно бонбонче де,я,как са се сгушили,милите!
Мина,прегръдки и поздрави и за теб,и за Мира,чудесно представяне!  bouquet
Ваня,пастата е много обещаваща! Peace

Аз ще се включа днес с хрупкав рататуй  :

# 76
Едно старичко пиле с ориз и гъбки, колкото да не губя тренинг:

# 77
То да надникнеш тук преди обедната почивка си е жив мазохизъм  Laughing

Милейди, какви са тез красоти...какво е това чудо...
Еликсир, този рататуй ме плени доживот!

Съжалявам, че сега нямам възможност да поздравя всяка една от вас за вкусотиите, които творите   bouquet

За да не съм гол спамър, ще постна снимка на снощната вечеря - Яйца по панагюрски:

# 78
Страхотни неща, момичета, направо станах разногледа!!!  #Crazy  bouquet  bouquet  bouquet

Ето и от мен някои неща от 2-3 седмици насам:

Питка ала Макс Мама:

Пълнозърнести кексчета с кафява захар по рецепутата на Кафенце със сметана за чудния кекс:

Лятната доматена манджа на Пепчо - много вкусна!!!

Мъфини с боровинки на Марабу, пак с пълнозърнесто брашно , кафява захар и замръзени боровинки:

Гювеч с пилешко месо:

Картофки на четвъртинки ала Марабу - бързи, лесни, мнооого вкусни!:

Кюфтета по чирпански:

Пай с боровинки на Марабу с пълнозърнесто брашно, кафява захар и мако повече замръзени боровинки:

Тиквички с ориз:

И пълнозърнести американски палачинки по рецептата на Мариета, супер бързи и вкусни. Правих ги 5 пъти за 2 седмици. Децата страшно ги харесват!:

# 79
  • Варна
Ех,Вени,знам,че кексчетата те разчувстват особено,благодаря ти за изобилието от комплименти,много си мила!  bouquet Hug Heart Eyes Heart Eyes
Пепи,кой ти гледа снимката дали е нощна при вида на това филе,блазе им на младежите,пак им врътна вкусотийка!Че и на закуската никак не си била пестелива,малии,страшна пица Crazy Party! Peace
Тайне,ето имаш апарата на Неличка и повече нямаш оправдание за отсъствие!Пускай по нещо тук ,докато траят рекламите на сериалите Laughing!Неличка, Hug  bouquet!
Милейди,дай едно бонбонче де,я,как са се сгушили,милите!
Мина,прегръдки и поздрави и за теб,и за Мира,чудесно представяне!  bouquet
Ваня,пастата е много обещаваща! Peace

Аз ще се включа днес с хрупкав рататуй  :

Това нещо изглежда уникално, ще го пробвам задължително... А дали ще има същия ефект ако е поръсено с обикновена галета  newsm78

# 80
  • Варна
Нас,Мими,Милейди,Денерис,Ир,Ягодка всичко е чудно,апетитно и вкусно
Тайна супер филенца и картофки а албума на Неличка е вкусотия
Вземам си от Лина сърчице с парфе
От Краси кексче
От Тари сладкишче
От Лабрех цяло парче рибка с картофче
От Аред парченце пица
Вени спокойна съм ,че хапваш
Пепи направо едната пица я отнасям и за закуска и за обяд и за вечеря
Бенита чуден пай и аз като детенце само с пръсчета
Ангелова пак шедьовър е всичко
Ванилия браво на теб вече и производство
Лукс сега от къде го изкара този съблазнителен сутляш
Елексир много апетитен рататуй
От мен пълнени пиперки,тиквички и домат,яйчица и пържени кюфтета със салатка и таратор

# 81
  • ГОре на черешата...
Ауууу, как да си пльосна скромната манЖимчка след това тържество на вкуса и сетивата, дето ни го е поднесла Ягодка Peace? И от пицата на Пеп-чо искам, на Бенита сладкишът е чуден, ама аз се нареждам на опашката за снаха ако може - моля, предлагам двама Арни ергени Crazy, Мина, Еликсир - да кажа и тук - вкусно  bouquet!!!, Ванилла, сега пък покрай твоята паста остава и машинка да си взема и ще ме изхвърлят през терасата вече Whistling, Денерис, както не ги обичам тез яйца тъй ми се приядоха с твоята снимка, Лукс, ако бебчо не си изяде закуската - метни малко насам Mr. Green...

Днес вкъщи - простичко и постничко, но затова пък мноооого вкусно -

Зелен фасул на фурна:

И последните череши опосках от градината:

# 82
  • Плевен
Да се наредя и аз най-после сред страхотните неща, които показвате- за всички вас   bouquet  bouquet  bouquet

Малинов десерт                                                                     Крекерите с ленено семе на Ксения

Пилешки шишчета на грил-тигана                                     Талятели с пилешко и сметана

Любимите ни шоколадови мъфини с банани  по  рецепта на Латинка

# 83
Денерис,Меганс,Мариета и Алоказия,благодаря ви,мили момичета за ласкавите думи! Hug
Алоказия,ако нямаш блендер за смилане на прясна галета,пробвай с купена,за ставане ще стане,просто ще е по-финна коричката,а не така рошава като с прясната галета.Не знам как ще е,ако към купешката галета добавиш картофени люспи от пюре,или пък ситно счукан корнфлейкс,тогава може би ще се доближиш до този резултат.Който и вариант да избереш,моля да споделиш какво се е получило. Peace
Мариета,аз веднага бих те взела за сватя,ама много ти малки зетьовете за моята щерка. Rolling Eyes
Вземам си и от манджичката,и от черешките! Peace
Митонела,Ягодка и Меганс пак са представили пълна изобилна програма,коплименти! #Crazy Peace

# 84

Първият ми опит с "гарниране" на сладки.

Отивам да се бърша, че се обезводних от слюноотделяне.   bouquet

# 85
  • София
   Много вкусни неща сте показали, чак като видях мъфините ,се сетих,че не снимах моите, солените, които правих за закуска!Загубила съм навика  Embarassed, а и бързо се ометоха!

# 86
  • ГОре на черешата...
Митонела, ти къде се измъкна така без да дадеш обяснение за тази умопомрачителна малинова вкусотия Crazy?

[Мариета,аз веднага бих те взела за сватя,ама много ти малки зетьовете за моята щерка. Rolling Eyes

Нщо бе, тъкмо ще я слушат Mr. Green...

Отивам да се бърша, че се обезводних от слюноотделяне.   bouquet

Joy hahaha Joy

# 87
  • Плевен
Митонела, ти къде се измъкна така без да дадеш обяснение за тази умопомрачителна малинова вкусотия Crazy?

Идеята взех от тук  , само че използвах 400 гр. заквасена сметана, 200гр.крема сирене Pic frisch (от Лидл) и 200 гр.кисело мляко,които направо разбих с пудра захар на вкус и прибавих  1 пак. желатин. Вместо долния  слой малини сложих начупени 1 пак.какаови бисквити , залети с малко разтопено масло и прясно мляко.Правих го и във вариант с подложка от бишкоти, но в къщи го харесаха повече с бисквитките, много лек и фин десерт.Да ви е сладко.

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 22:21 от Mitonela

# 88

оле ще ви убия, какви са тези критикос дакос, (искам рецепта) на вниманието на лабрекс

lux, ето ти критикос дакос, ама да не мислиш, че е просто така, от добро сърце, хич не, само срещу купичка от лимоновия сутляч! Heart Eyes Grinning И той влиза в списъка за пробване!  bouquet
Mitonela, много вкусотии! Heart Eyes  bouquet
mari_eta, направо ти завидях за градината и си свивам опосканите последни черешки! Grinning  bouquet
Е, megansg , ще тичам за салфетките! Страхотна си, как успяваш толкова вкусотии да приготвяш всеки ден!  Crazy  bouquet
yagodka и тя, слагала снимки на вкусотии, слагала, а тия дето гледат хич не ги мисли!  bouquet
Benita, сигурно ти е хубав сладкиша, ама това другото сладкишчеее  Crazy Hug, направо ме усмихна, много е сладка!  bouquet

Сладкиш с кайсии.

# 89
  • по света и у нас
Записвам се,че пак ви изпуснах.Страхотни сте,момичета,вдъхновявате ме винаги с вашите прекрасни творения!  bouquet  bouquet  bouquet

Да не е спам ще си покажа мини питката за прощъпулника на дъщерята от вчера,една салатка Снежанка и хапки.

Сега се върщам назад да ви прегледам и да повъздишам малко.Отивам и за лигавник,че със сигурност ще ми трябва.

Общи условия

Активация на акаунт