Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 88-ма тема

• 144 700
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
Бени,Лабрекс,благодаря Hug Hug   bouquet!
Лабрекс,тиквичкиният чипс много ми хареса! PeaceОбаче сладкишът със сливи-ох,чакай да преглътна,да не се задавя! CrazyБих казала,че като са застанали сливите по средата,направо са уцелили десятката!Прекрасно и сочно!Супер! thumbsup

Патладжан и тиквички пармиджана

# 436
еликсир, патладжана е страхотен!!!!!! Дали може моцарелата да се замени с обикновено сирене  newsm78

# 437
  • София
Hrispa76 , да ти е здраво и щастливо детенце  newsm59
megansg , много вкусно
plamsy, страшна пица
Angellove , чуден сладолед
Леля Ог , прекрасен десерт, а за веселите нямам думи - невероятни са   bouquet
А зеленчуците са супер лесни - с мазнинка на тиган - първо картофите, после и останалите зеленчуци по избор.
Anuck  , взимам ис бухтичка
 viara.an, богато и вкусно
bliznacite2004 , може ли рецептата за тиквичките
еликсир , уау какво парфе
beniii , и у вас е много вкусно
marabu  , обожавам такиве летни манджи
labrex , мммммммммммммм, тиквички
bush baby, метни едно бутче насам
от мене една яхния с бамя и свинско месо

рулца от грилирани тиквички

# 438
  • В градината...
Гадна снимка с телефон. Снощи класика - таратор, картофена салата и попчета

# 439
  • от точка К до точка С и обратно
Здравейте, колежки! Simple Smile
Зиче, пеп-4о, Мадла, Меганс, Мина, благодаря ви момичета за добрите думи!  bouquet
Близнаците2004, благодаря за споделената рецепта - вече я използвах, но вместо млечен крем направих парфе, защото млякото и сметаната при разбиването станаха много течни-ще видиш резултата по-долу!
Леля Ог(другото име не ти подхождаше много - само магьосници могат да правят такива кулинарни вълшебства Simple Smile), много ми стана приятно от думите ти! Благодаря сърдечно!  bouquetОтново ми напълни душата и очите с красота и естетика!
Еси, Бении, Марабу, Лабрекс, Еликсир, Мина, Мадла, при вас по традиция отново е много, много вкусно!  chef
Хриспа76, да ти е жива и здрава рожденичмката и слънчево детство и пожелавам!

Аз се отчитам с
чудесния хрупкав рататуй по рецепта на Еликсир

Пилешки шишчета със зеленчуци на грил

малиново парфе по рецепта на близнаците2004,
което никак го няма на вид и на снимка, но бе чудесно на вкус

# 440
kukita83, сайтът е много полезен за хора, които по-честичко се занимават със сладкарство.  Чудя се с тези щампи, които се продават лесно ли се работи?

Сиер, би ли споделила рецептата за купичките с кайма?

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 12:12 от Florrentina

# 441
  • Варна
Елексир,Гуинет,Мадла красиво,вкусно и апетитно
Бени,Мат,Перуника,Марабу  Peace
Есу отпивам си от лимонадата
Сиер чудни купички
Лабрех прекрасен чипс ама ще си взема и от другите,а сладкиша ти е трепач
Мадла отнасям ти цялата чиния с бамята...отивам до пазара да търся....
От мен кебапчета,свинско със зеле и бутерки със сирене

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 12:21 от megansg

# 442
Florrentina  аз снощи като го разгледах и веднага го постнах тук. Все още не съм поръчвала от там и нямам представа. Но пък гледам, че цените им са супер при положение , че повечето неща са им Уилтън.  Може да се регистрираш и да попиташ собственичката на сайта за повече подробности.

# 443
Салата .

Свинско месо с ориз .

и порция ...

# 444
esy, всичко ти е прекрасно, и тортата и лимонадката, а снимките - стават все по-добри  Peace
и от манджите на marabu не бих отказала
а еликсир, направо разногледа ме направи с този патладжан и май още днес ще се пробва  Crazy
Гуинет всичко ти изглежда прекрасно, ако не те кефи вида на тортето, дай насам  Joy

Аз се скатавам в домакинството напоследък, но няма как да не ви покажа едни много измислени, пушени, лимонови целувки  newsm78 На вид не са кой знае какво, но правих експерименти разни, че даже и на вкус ги докарах  Joy и ще ви почерпя по една чашка шприц, по случай двумесечния ми живот като НЕпушач или  казано иначе: може да сме БЕЗделници, но не сме без празници  Joy Joy Joy

# 445
meri1966,Мадла,Меганс,Гуинет,Ванилла-благодаря ви,момичета! Grinning Heart Eyes Heart Eyes
meri1966,може да я замениш моцарелата с настъргано сирене,сложи и повечко настърган кашкавал,ако искаш да ти се разтопи така апетитно.Защото моцарелата се разтопя също като кашкавала. Peace
Ауу,Гуинет #Crazy,какъв вид  и снимка му избара на този рататуй,ох,ох....чууудо!Супер на квадрат! Crazy
На парфето изобщо не разбрах какво не му харесваш,но ако много му се дърпаш дай го насам,цяла компания го искаме за кафенцето,великолепно е! thumbsup
Ванилла,от целувките ще се въздържа,че не съм им много фен,но от онова сладоледче от предната ти публикация мога да се почерпя много обилно/леле,срам нямам Laughing/,в компанията на чашката розе /предполагам/ за твое здраве и по случай,че си проявила завидна воля,браво!!   bouquet Hug

Днес само спам,ама така е,който се отчете още по нощите. Party

# 446
vaniu6eva ,bush baby ,Матзе,Лабрекс,Еликсир,Мадла,Меганс,Гуинет,Виара,Марабу,Перуника,Бени,Мат,Еси,Сиер,и всички които сигурно пропускам но мозъка ми толкова успя да  страхотни неща видях.Някои от тях си заплюх ище бъдат пробвани задължително.Първо ще са бутерките със сирене на Меганс ако метне малко подробности на второ място ще е парфето на Гуинет по рецепта на близнаците и т.н
Сега сигурно ще ви досадя но почти цяла седмица нямах интернет и се събраха доста снимки .Ето какво хапвахме през това време
постна супа                                                                                         ориз със домати

гюведже                                                                                              салата

пилешка кавърма                                                                              бургер  

печено шпиковано свинско със картофи                                                             и порция

соленките на Мари ета/със малки промени/                                                           мляко със грис

и две чанти

# 447
Madla , vaniu6eva- заповядайте рецептата на Тиквичките със сирене -
http://sabinaberova.wordpress.com/

еликсирче - мноооого вкусно изглежда патладжана ти !  chef Heart Eyes
labrex- този чипс от тиквички ще бъде изпробван задължително .  Party
Гуинет- парфето ти е разкошно !  bouquet

от мен - Сладолед с кайсии и кондензирано мляко и Ледени близалки " пъпеш " . Simple Smile

# 448
  • Стара Загора
Може ли рецептата за малиновото парфе на близнаците2004, че търсих, търсих нищо не намерих  Praynig

# 449
Пак невероятни неща виждам тук. Нямам думи . Аз пък съм го ударила на мързел и готвя само за детето ( на зелева диета е както вече споменах ) . За мен пък направих желирано кисело мляко със сок от портокал  и гарнирах със сос от пъпеш с мед . Иии още една от мойте щуротии - първи стъпки  в заниманията с разтопена захар.

За захарните приключения мога да кажа ,че съм на прав път, само леко обърках пропорциите. Нооо вече знам каде са ми грешките и продължавам напред.

Общи условия

Активация на акаунт