Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 88-ма тема

• 144 700
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
  • Стара Загора
Сиер, би ли споделила рецептата за купичките с кайма?
Това е моя хрумка, от типа "изчисти хладилник"
В метална купичка леко намазнена разстилам подправената кайма. Леко запичам,после пълня с предварително запържени лук, чушки, кисели краставички, кренвирши и парченца кашкавал. Доопичам до разтопяване на кашкавала и готово. Hug

# 451
Момичета, невероятни кулинарни вълшебници сте! Нямам думи-дори обикновените баници са необикновени-изглеждат вкусни и примамливи.Страхотно представени сандвичи с извара на Марабу,невероятни снимки на еsy. Labrex,всичко, което видях изглежда много вкусно!Конфитюрът от печени сливи и орехи на Mari eta идваше ми да грабна купичката от монитора.Всички,и тези, които не съм споменала сте приготвили невероятни неща.Жалко,че нямам възможност да влизам често тук,изобщо да сядам пред монитора.
Аз имах гости, единият от които е веган и ви представям един десерт, който приготвих за чая.Изключително бърза, ефектна и здравословна рецепта :

=http://vkusnosbety.blogspot.com/b/post-preview?token=tpZZbTEBAA … м от манго и лайм

# 452
От снощи мусака с патладжани:

И първият ми опит с кекс Зебра:

Не ми върви с кексовете и това си е, все ги изпускам.  Confused Но пък поне шарката донякъде се получи.

# 453
Пълнени тиквички
Варена царевица  Crazy

Лебрексче,когато имаш време драсни рецептата за сладкиша със сливи Heart Eyes
esy,вълшебна снимка Heart Eyes
Мадла,Еликсир,Меганс,plamsy,ditsan,много вкусно и при вас!   bouquet
Близначето с този сладолед  ooooh! Heart Eyes
ИрПуц,страхотна е станала "Зебрата"   Heart Eyes

Последна редакция: пн, 08 авг 2011, 19:08 от delicate

# 454
ЕЕЕЕЕЕЕ супер темичка:) запиосвам се да ви следя, а може и аз да се включа със снимки някога защо не:)

# 455
Безмилостни сте с тези тиквички, а вкъщи само аз съм истински техен ценител.  Cry

Мерси, delicate, на вид го докарах горе-долу, но в средата има клисаво място. Не знам вече как да ги пека тия кексове - уж на умерена фурна, всичко по рецептата и пак отвън препечен, вътре недопечен.

# 456
Момичета, много благодаря за хубавите думи! Радвам се, че ви харесват снимките! Hug

Ама толкова вкусни неща сте предложили пак, направо ми се яде от всичко!
Лабрекс,  Hug

От мен най-вкусната рибена супа, която съм яла...то малко на яхнийка отват нещата, но е много вкусна Simple Smile))

Fish soup with saffron and cashew by Kemi H, on Flickr

# 457
Лебрексче,когато имаш време драсни рецептата за сладкиша със сливи Heart Eyes

delicate, написах я в Любими-те, ето я: Сладкиш със сини сливиbouquet
ИрПуц, хубава ти е зебрата, гледах, гледах, длетаво не открих. Peace  bouquet
esy, наистина вкусно звучи тая супичка! Heart Eyes  bouquet
BiankaD, не ми се отваря линка, не знам дали само при мен?  bouquet

# 458
labrex, за този сладкиш не са ли много 1 килограм сини сливи? Използвам случая да те попитам и за сладкиш ,,Младост"- действително ли захарта е 200г при положение, че брашното е 150г. а има и 100мл конфитюр? Да не би да има някаква грешка? newsm78

# 459
labrex, за този сладкиш не са ли много 1 килограм сини сливи? Използвам случая да те попитам и за сладкиш ,,Младост"- действително ли захарта е 200г при положение, че брашното е 150г. а има и 100мл конфитюр? Да не би да има някаква грешка? newsm78

Florrentina, сливите са толкова по рецептата, аз просто чистя и редя, колкото отидат, толкова, не ги меря. Може по-нагъсто да се наредят, може и по-нарядко. А за "Младост-та" и аз първо се позачудих, всъщност 200 гр захар са 1 ч.ч. от 240 мл. Кайсиите все пак имат киселина, сладкото също, аз и него не меря, а греба и мажа отгоре направо от буркана. Ако решиш, направи го първо точно по рецептата, пък ако ти се стори много сладък, може да намаляваш. Но според мен си е съвсем добре, не бих казала, че е много сладък, даже отгоре е поръсен и с пудра захар. Въпрос на вкус е все пак! Peace

# 460
# 461
Добър вечер, у нас има чушки със сирене и хлебче:

# 462
Пълнени тиквички (благодаря на Лабрекс   bouquet).

# 463
BiankaD  веднага си открадвам от твойте тарталетки , много свежо изглеждат .
Аз да докладвам за мойте захарни приключения. Най накрая имаме  победител. Карамела стана страхотен и се работи добре с него. В началото  след като сложих боята беше малиново червен , след това стана   розов и накрая бебешко розов. А какъв блясък има само. Е вижте сами.

и една розичка макар и изработена през пръсти

# 464
...... Най накрая имаме  победител. Карамела стана страхотен и се работи добре с него. В началото  след като сложих боята беше малиново червен , след това стана   розов и накрая бебешко розов. А какъв блясък има само. Е вижте сами.

Страхотно!  kukita83, майстор си!  bouquet
alys, много апетитно, дано ви хареса!  bouquet
Marieta, е чушките, и хлебчето........ммм  Crazy, чудесно изглеждат! Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт