Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 88-ма тема

• 144 700
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
  • Балчик
labrex, точно с варен крем и желатин е. Peace

еликсир, ползвай си фурната със здраве и показвай вкусотийки. Peace

# 166
Краси,  видимо е, че наблягаш повече на безмесните храни   bouquet Ще ходя аз у Еликсирчето да ме ремонтира  Blush Хем ще почерпи едно такова кремче, пък ако иска и плода може да му смени  Hug И купва ли се фурна сред лято  Rolling Eyes сега ще те гледаме какви ще ги вършиш с нея  Wink
Джемма, тия калии ме върнаха в детството   bouquet мразех да ги правя (че не обичам да пипам топло), а обичах да ги хапвам  Heart Eyes
Дарилка, много апетитни марудници   bouquet Май трябва да очакваме родопска серия  Wink
Илианка, и това ти пилешко с чушки е апетитно, ще копна рецептата аз  Peace
Меганс, учудващо в днешния ти отчет няма рибка  Hug но ми харесва с какво си сервирала кьопоолу-то   Peace
Петя и кюфтенцата са чудни   bouquet но баклавата е  smile3518 много ме натъжава, защото не мога да я достигна-
Лабрекс, ама ти пак ли сладкиш  smile3506 много бързо го хапвате  Wink

Ние довечера ще сме на салата и шишчета с бекон и полента (този царевичен грис дори не мога да го нарека качамак, като знам какъв е вкуса на истинския качамак) и със сиренца асорти.   Heart Eyes_ newsm68 милите ми деца хапнаха по едно шишче за следобедна, мислейки, че това е някаква картофена смес, но и за вечеря няма да уточнявам какво е. Явно приличат на родителите си и щом има сирене - не питат много

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 16:58 от пеп-4o

# 167
  • ГОре на черешата...
Ауууу, Пеп-чо, какви шишчета...направо получих сърцебиене Crazy...
Джемма, Меганс, пак извадихте ресторантското меню Grinning...
Дарилка, страхотни марудници, ах, как обичам.
Илрай, пилешкото сигурно е разкошно, както и на Краси.мира рулцата Peace.
Еси, както винаги - вкусно и невероятно стилно поднесено  bouquet!
Пети, раз-кош-ни кюфтета, направо умирам за такива, твоите ще ги сънувам Crazy. И от баклавата не бих отказала, както и от поредния кайсиев красавец на Лабрекс...ако и Еликсирчето ми е скрила една чаша от този разкошен крем - гаранция няма да си вляза в новия бански ooooh!...

Колкото и да се мъча, ще пропусна някого, затова за всички -   bouquet  bouquet  bouquet

От мен днес - телешко с тиквички и картофи:

Крем с пъпеш и цедено мляко
:

# 168

nas, като правиш сиренца в микровълновата домата успява ли да се запече отдолу , или ти без него ги правиш?

Пепчо, не се запича. Пуска сокче обаче и като се смеси с масълцето става страхотно. Когато нямам няколко различни вида сирена и го правя с 1 вид слагам резен домат между пластовете сирене   Wink

Отнова да подчертая, че големи вкусотии видях   bouquet

# 169
Кеми, божествени равиоли  Heart Eyes
mari_eta , този десерт с пъпеша и цеденото мляко много ме грабна...както ми е топло в момента направо се  размечтах за него  Grinning

Днес Карамелен кекс с праскови:

# 170
  • София
   Едни яйчица-бохчи!

И със сухарче 

Момичета ,всичко, което сте показали е много вкуусно! Лабрекс, Мари-ета, Денерис, Пепчо, Pety, жал нямате, да ви кажа честно!

# 171
  • ГОре на черешата...
Денерис, заслужава си кремчето - чудесна лятна комбинация. За жалост чашките вече са празни...този тип сладкиши като твоя са ми любими. Отново чудесна снимка  bouquet!

Тайне, ако знаеш как обичам яйца под всякаква форма...много интересни са твоите, малко подробности може ли Rolling Eyes?

# 172
  • София
Денерис, заслужава си кремчето - чудесна лятна комбинация. За жалост чашките вече са празни...този тип сладкиши като твоя са ми любими. Отново чудесна снимка  bouquet!

Тайне, ако знаеш как обичам яйца под всякаква форма...много интересни са твоите, малко подробности може ли Rolling Eyes?

Мариета, варени яйца, но малко по-различен вариант! Застилам купички с найлоново фолио, намазвам с масло, слагам във всяка различни подправки, по вкус - черен пипер, червен пипер, бульонче маги, орех, чубрица, магданоз, абе каквото ти дойде наум, но всяко е различно. После чуквам по едно яйце в купичка, събирам и завързвам найлона с конец, да стане като бохча. Малко е пипкаво, не трябва да остава въздух, да стане хубава бохча. Варя 6 минути във вряща вода, ако искаш рохки, по-малко. После режеш найлона отгоре и вадиш внимателно с лъжичка в чиния! Сервира се върху сухар или препечена филийка!

# 173
Много е вкусно при вас както винаги кулинарки.За всички вас  bouquet
Аз нямах време много за готвене че пак правих торта и спретнах подлучени тиквички собственоръчно отбрани от градината и салата от доматки и печени чушки

и тортичката

# 174
# 175
  • ГОре на черешата...
Тайна, благодаря, скоро ще ги пробвам  bouquet!
Дитсан, страхотна торта, с толкова много цветя, браво Peace!

# 176
Джемма,може ли рецептата за шарлотата?

# 177
Записвам се и аз в новата ни най-вкусна тема Simple Smile Ама сте наредили едни вкусотии, не може да им се устои!!!

пеп-4o, шишчетата ти са много апетитни..мммм
mari_eta, вкусно и красиво е при теб!
ditsan, тортата е великолепна   Hug
Pety, labrex, Денерис, и у вас да ви дойде човек на гости!!!
Тайна, оригинални са тия бохчички, може ли рецептата?  Peace

И за всички останали, които не можах да спомена  bouquet  bouquet  bouquet

У нас тези дни имаше салата:

пълнени тиквички с кускус и кайма

и кашкавалени пържолки

# 178
Ммммм, страхотни вкусотийки Heart Eyes Пропуснах няколко теми Embarassed, но вече съм на линия Simple Smile

Las Magdalenas

# 179
Момичета прекрасни неща сте показали отново  Hug

Аз днес направих бисквитената торта на Аелис (със сметана и сладко от боровинки):

После ще докладвам дали е вкусна  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 13:36 от Danito_d

Общи условия

Активация на акаунт