Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 88-ма тема

• 144 700
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
  • DE
Мариетке, не се бутай. Аз стоя на първо място в списъка за осиновяване при megansg
Ще трябва да продължаваш да си готвиш сама hahaha

Днес сме на оризец

# 316
Ама момичета, какви са тези вкусотии, още си облизвам мислите  Записвам си ястията, а кога ще ги правя..... сигурно три живота няма да ми стигнат

Ето и днешната ни вечеря - свинско печено с пресни картофки и кофти снимки. Направих и огретен, но мойте хора не искат постно. Нали салатата била постна.........

# 317

Аз пак по нашата си традиция след кайсиевия сладкиш, пак същия Embarassed, ама добавих и сливи и поръсих с орехи. Много е вкусен! 

labrex,чудесен изглежда сладкишът ти. Поздравления! Би ли споделила рецептата?

# 318
тоя кайсиев сладкиш ще го сънувам   Blush
Пеп, прави са ти мъжете. Ама това парче месо е много хубаво изпечено  smile3508 да ми падне!
megansg, това бутче е много сочно  Peace

у нас днес пълнени чушки  с ориз и кайма

от г-ца Стоева (пак)  невероятните Мъфини с боровинки

Млечно чеснов пастет

и Пиле фрикасе

# 319
 Аз пак по нашата си традиция след кайсиевия сладкиш, пак същия Embarassed, ама добавих и сливи и поръсих с орехи. Много е вкусен! 

labrex,чудесен изглежда сладкишът ти. Поздравления! Би ли споделила рецептата?

Засрамих се и написах най-после рецептата, ето я: СЛАДКИШ „МЛАДОСТ” С КАЙСИИ .
rosalina, надявам се да ти хареса!  bouquet
пеп-4o, гледам госпожица Стоева нещо много те отменя, ще вземеш да забравиш как се правят някои неща! Wink Grinning  bouquet
Пепика, май от едно и също място сме си вземали хората, и моите така, на постното викат гарнитура и питат какво е яденето! Много апетитно и свинското и картофкиге! Heart Eyes  bouquet
matze , и ти не се бутай, аз откога само чакам  megansg да каже "хайде"! Grinning  bouquet
mari_eta, кремчетата ти са неустоими на снимка, пък в действителност..... Crazy Heart Eyes  bouquet
megansg си знае!  chef  bouquet
delicate, вземам си кюфтенце! Heart Eyes  bouquet

# 320
Бени,да знаеш колко ме зарадваха думите ти за рататуя!Много ми е драго,че толкова ви е харесал,благодаря ти,че сподели! Hug
Всичко,на което казваш обикновени неща,е страхотно вкусно,а бисквитената ти торта е вече твоя запазена марка,и всеки път е чудесна!   bouquet
Вени,надявам се вече да си по-добре! Hug Heart Eyes
Джемма,сладоледа направо ми проговори,каква страхотна комбинация си сервирала в тази чашка!! Peace И аз ще се ослушам за рецептата на кайсиевия! Peace
Меганс,какви яхнийки въртиш самооо,да топи човек с къшей хляб и за още да пита!
Мари-ета,бих си взела и от кремчето,и от охлювчетата,де да можех! Hug
Пепи,медальона е..... Crazyмайко мила,грандиозна работа!   newsm03  Yum  

И аз като теб и Лабрекс да се отчета по нощите с торта Мюсли на Сладка хапка - който още не я е пробвал,да отива за бисквити,да не се мае! thumbsup

# 321
От мен един вишнев пай. То май напоследък само десерти правя и хапваме диня и варена царевица Simple Smile

Вишнев пай

# 322
  • Балчик
Джемма,сладоледа направо ми проговори,каква страхотна комбинация си сервирала в тази чашка!! Peace И аз ще се ослушам за рецептата на кайсиевия! Peace

Рецептата всъщност е една , а после сместа се разделя на 3 и се овкусява с различни неща. Лесна е, без варене.

Разбиват се 6 жълтъка с 300 гр пудра захар, прибавя се по малко до пълното и поемане 600 мл млечна сметана. Към тази смес се прибавят разбитите на сняг белтъци. Това е базовата рецепта. В едната част сложих 4 ванилии, в другата-какао, а в третата пасирани 2 банана и 2-3 кайсии.

Ужасно бързо се разтапя в тая жега и снимката ми не стана хубава, но децата напираха да си вземат чашите и нямах време да се размотавам със снимки. Laughing

# 323
  • София
Здравейте,
magi71, благодаря за похвалите. При мен проблемът е, че количествата продукти, които използвам, са на око. За този тутманик по памет сложих 2 тиквички, 4 яйца, 1/2 кофичка кисело мляко с 1 ч.л. сода, 200 г сирене, сол, копър, 2-23 стръка пресен лук, грис 1 каф.ч. и брашно - да се получи по-гъсто от кексово тесто, защото тиквичките го рязводняват  при печенето. А и го пекох близо час на 180 градуса.
Marieta , чудни мързеливки, а и чушките са ти едни пъстрички, ммммм
ЗИЧЕ, прекрасно меню
 Danito_d , ditsan , и у вас е много вкусно
labrex, искам и аз една чашка от този нектар
delicate , вкусно, вкусно. Благодаря за рецептата
megansg , имай милост - всичко ми хареса
mari_eta , взимам си от кремчето
ilrai78  , щом е с тиквички и патладжан , със сигурност е вкусно това лятно ястие
Пепика, ех, че апетитно
пеп-4o, доста богато меню
у нас - пържен черен дроб

гнезда

и сирене в лозов лист - не помня на кой е рецептата, но сиренето стана превъзходно

# 324
  • Sofia
Добро утро Simple Smile

Зиче,  Hug

Отново е много вкусно при всички и съм затруднена какво да избера за обяд  Mr. Green

Аз показвам един експеримент - желирани лимонови бонбонки.
Рецептата взех от natalyna: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=110919.msg2012879

# 325
За добро утро си показвам вчерашният сладкиш без печене с малиново сладко и бишкоти. Малко нескопосано направен от бързане........ пуста лакомия ще ме довърши  Embarassed:

# 326
  • забравих си мисълта...
За добро утро си показвам вчерашният сладкиш без печене с малиново сладко и бишкоти.

Съблазнителка!!!!  Heart Eyes

# 327
Пак страшни вкусотии по страниците, събрах идеи за седмици напред, а незнам кога ще мога да пробвам всичко ... супер сте ...   bouquet

От снощи при нас:
- запечен салам на скара с картофено пюренце, че нямаше време за друго (мъжо се размина със шишчетата, които искаше  Embarassed)

- варена царевичка

- кексче

За днес:
- плодове с мед и орехи за закуска

- печена рибка към останалото картофено пюре за обяд

# 328
  • Пловдив
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА КОИТО СА ЗАБЕЛЯЗАЛИ МОИТЕ ГОЗБИ.  bouquet  bouquet  bouquet

ОХХХ МАЛЕЕЕ ooooh! ooooh!пак се наредих след изкусителките  Crazy Crazy
ilrai78,Пепика ,пеп-4o,labrex ,еликсир ,Дарилка ,Madla ,mushmul4е ,plamsy  Crazy Crazy Crazy
Marieta ТИ МЕ ДОВЪРШИ С ТВОЯ СЛАДКИШ newsm77  tongue

Разрових се в старите тефтери където съм записвала рецепти и открих тази.
С череши и вишни е дадено, но аз нямах в къщи та ги заместих с нектарини.
Стана много нежен и убийствено вкусен сладкиш.
В същото време много лесен и бърз.

СЛАДКИШ С ЧЕРЕШИ И ВИШНИ - този е с нектарини

Последна редакция: пт, 22 юли 2011, 13:58 от ЗИЧЕ

# 329
Здравейте, мили момичета!  Hug

Да са живи и здрави всички именици, който съм пропуснала!   bouquet Илрей, да си жива и здрава и много щастлива!   bouquet

megansg, , ЗИЧЕ, Суха Мащерка, Пепчо, еликсир,, благодаря за хубавите думи!  Hug

Краси...*, ето връщам си старото, за да е по-кратичко Laughing   На фурна ги правих спагетите, защото моя мъж не може вече да яде нищо пържено, за мое огромно съжаление. Но станаха много вкусни, въпреки липсата на мазнина и съвсем малкото подправки. Тиквичките ги задуших предварително и после запекох всичко. А твоята оризова салата с патладжани изглежда разкошно!
Суха Мащерка, кадаифа го купих в една голяма кръгла кутия. Залях го със захарно-портокалов сироп и портокалови корички и нищо друго не съм му правила. Купих го от Кауфланд, мисля. Харесах лавандуловите ти бисквитки, особено в комбинация с чая!
Мила Венета, аз докато ти благодаря за новия ник и пак взех, че го смених  Laughing  Не намирам мира в последно време  Embarassed А твоите сладкиши с кайси и ябълки изглеждат толкова пухкави и апетитни! И баничките са жестоки! Надявам се, че вече си оздравяла!  Rolling Eyes  Hug
labrex, този сладкиш с кайсии и сливи изглежда ужасно вкусно!
mari_eta, не обичам пъпеш, обаче този крем е страхотен- и цветове, и аранжировка, и снимка, много красиво изглежда!
Тайна, бухчичките ти са много впечатляващи!
ИрПуц, да ви е честит семейният празник, да сте живи, здрави и щастливи! Не каза май какъв е точно поводът, но си приготвила много вкусни неща! Поздравления и за първата ти тортичка!
Бъни, много вкусни ястия си показала, особено пържолките с бира на Лабрекс, изглеждат много вкусно!
Ауу, bliznacite2004, грабвам си трюфелче и всичките чернички!
Aredhel, много ми харесва картофената кавърмичка, може ли да споделиш рецептата!?
Пепчо, в захлас съм  #Crazy Това телешко в патладжана направо ме уби! Моля те, прати ми в една кутийка, само една малка порцийка като за мен (той мъжо и без това такова не може да яде)  Praynig
pepelia6kata, много са ти красиви и салатката, и гравлакса с узо!
Пепика, царица си на погачите! Стискам ти палци за конкурса и съм сигурна, че твоята обредна погача ще е най-красивата! А свинското ти с картофки е фантазия!
beniii, от баничката до бисквитената торта всичко ти е чудесно! Мразя грис, но и него си го издокарала много красив!
Уау, matze, пържена змиорка! Не съм яла такова нещо!
plamsy, много вкусни неща у вас (и по задните страници също видях, че си приготвяла много хубави работи)!
И накрая малиновата разкошотия на еликсир, и вишневия пай на Дарилка ме довършиха!

От мен:

Малко сухички филенца с топено сирене и сини сливи (обикновено им се слага и бекон, но уви! без мазно!) и рулца от тиквички, морковчета, домат и пастет от извара и сирене:

Топчета от сирене, доматки и босилек и разни други топченца от сирена:

П.С. Зиче, този сладкиш изглежда много красив и вкусен!

Общи условия

Активация на акаунт