Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 88-ма тема

• 144 700
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
  • Bulgaria-Italia
Добър вечер кулинарни магьосници .
Доста съм изпуснала,и много имам да чета,но смятам да наваксам.
От тази вечер печен джолан с картофи и гъби

И от предната седмица „пилешка кавърма„ с марка „STOEVA„

Пеп-4о ,благодаря за прекрасната рецепта   bouquet

# 346
Моля  Hug радвам се, че ти е харесала!  А джолана е много апетитен!

delicate ,   много апетитна е тази апетитка  Laughing отивам да гледам рецепата и   bouquet
desi_go , грабвам си парченце баница с чинийка  Heart Eyes
Нел , чуден рататуй! Ще ме зарибите с Еликсирчето да го правя  ooooh!
Меганс, пак сочно пилешко бутче  Crazy
Леля Ог, слава богу, че си върна името  Hug Събирам в кутия каквото кажеш, но след октомври  Hug Здраве да е, ще свикнеш с тази храна, но пък я поднасяш изкусително, нали разбираш, че на външен вид не се вижда със или без мазнини е  Hug

СноЩи правих сладко от киви и банани

и защо така правиш сега  Crossing Arms Crossing Arms знаеш ли колко ми е слаб ангела с тия сладка от банани?  Обаче моля за рецептата  Hug

# 347
  • DE
А, моля, моля Пеп-4о. Ти ми пусна тЪz мухЪ с тези банани.
Рецепта няма, предържам се към това което ти"каза". Повече от единия плод, по- малко банани.
Значи 6<4 .
Кивитата трябва добре да са узрели, меки. Преполових ги, изгребах вътрешноста с лъжичка. Намачках всичко добре, поръсих с фикса и нататък ти знаеш.
Много вкусно и има страхотен аромат, на бонбони, от ония шарените от едно време Mr. Green

# 348
Luminosa, отговарям ти за сладкиша.
Бишкоти - топят се в топло мляко и се нареждат във формичка. Отгоре щедро се мажат с малиново сладко. Следва крем - разбита сметана + пакетче крема сирене + малко ликьор, за аромат. Най-отгоре поливаш с разтопен шоколад+малко сметана и с клечка правиш шарки.

По принцип в оригиналната рецепта се слага и маскарпоне, но аз си го спестих. Сладкишът трябва да престои една нощ в хладилника, за да стегне кремът и да омекнат бишкотите.

# 349
Страхотни майсторки сте всички!   bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря много за комплиментите, отправени към мен!  Hug  bouquet

Моят отчет за около седмица, не съм снимала всичко, така или иначе всеки ден се готви вкъщи, няма мърдане Rolling Eyes  Laughing:

От ляво на дясно: супа от тиквички на Блонди - чудна и топла и студена, броколи със сос бешамел на фурна, свинско със спанак и нахут, патладжани с доматен сос с каперси на фурна и после пълнени със сирене, картофките на четвъртинки на Марабу - отново, мъфини със сирене по рецептата на Петя с пълнозърнесто брашно, прасковено-бананов млечен шейк за малката, и отново  от тази сутрин американските палачинки на Мариета с пълнозърнесто брашно:

# 350
  • забравих си мисълта...
Мариета, не знам кой е измислил рецептата за сладкиша, но сигурно е бил садист  Mr. Green. Като си помисля, че трябва  да чака човек една цяла нощ, то това си е цяла вечност при вида на този сладкиш!!!  eat

# 351
  • сред люляците
Ягодке, не се губи за толкова дълго. Какви вкусни неща ни показваш... мммм!

kasier, картофчетата изглеждат супер. Месото може и да пропусна, но картофче не бих отказала Peace А пилешката кавърма на Стоева уважавам и аз Mr. Green

desi_go ,вкусен сладкиш!

А на Мариетка сиренето е просто уникално!

У нас снощи имаше Пълнени гъби с пилешко.

# 352
Момичета , благодаря ви за милите думи за хрупкавия рататуй  Hug , но комплиментите трябва да са за Еликсир - тя представи тази чудесна рецепта , аз съм просто изпълнител  Grinning

Днес за обяд / много набързо -
Царевички -

Хрупкавите филийки от тиквички на Лабрекс - просто са страхотни , втори път ги правя за 3 дни  Laughing

Порция от тиквичките -

За десерт - пъпеш с мед и орехи -

Извинявам се за ужасните снимки , нещо съм си разбутала настройките на фотоапарата и не мога да ги оправя ...

# 353
При нас

Тортелини

# 354
- салатката от снощи ... пак макаронена

А за днес при нас, по-набързичко доматче със сиренце, тиквички с разни неща отгоре и пудингче.

kasier - ... „пилешка кавърма„ с марка „STOEVA„ ... - супер изглежда
yagodka - много хубави нещица по снимките виждам .... мммм
Леля Ог , megansg , delicate, desi_go- отново много хубави предложения и разнообразни   bouquet   bouquet   bouquet

# 355
Мммммм, колко много вкусотии!!!А аз съм изтървала половината тема EmbarassedПризнавам си, че в тези жеги хич не ме свърта в кухнята Simple Smile
Все пак има туй-онуй за показване Simple Smile
Супа "Топчета", Шницели от свинско месо, Печени картофи с моркови и лук, Селска яхния с жълт фасул и свинско месо и много любимият у дома Chocolate Crazy Cake по рецепта на Янита

Пожелавам ви много усмихнати и спокойни почивни дни!

# 356
Тъкмо ти видях яхнията с жълтия фасул  newsm10 много апетитна е!
Ягодка, наистина липсваш в темата  Hug минавай по-често!

Показвам обяда какъв беше при нас, че е време за вечеря да се мисли  ooooh!

вкусното и ароматно лучено хлебче на Йоли

и суровата доматена супа на Ева. И разни колбаси.

# 357
Показвам си  малиновия сладолед с кисело мляко и се връщам да чета и да изплакна очета  Rolling Eyes

Хубав уикенд на всички!

# 358
  • от точка К до точка С и обратно
Здравейте, момичета! Жеги, бури, дъждове, нищо не може да ви спре! Hug  bouquet
 Simple Smile
Не съм се включвала отдавна, но винаги съм ви държала под око - и имаше защо - вкусно, разнообразно, красиво, сготвено с любов!  bouquet
Пеп-4о, както винаги си вдигнала високо летвата с неустоими хубавини. Липсва му нещо на твоето меню - да не сте станали вегетарианци Mr. Green?

Mam and Wife, plamsy, matze ,yagodka, nas , ilrai78 , мнооого е вкусно при вас!
Ванилла, искам от твоя сладолед! Simple Smile Страхотни снимки!
Аз се отчитам с
панирани домати в картофено пюре

Спаначена пита с джоджен и кашкавал

Пилешки рулца с моцарела, маслини и прошуто(по провокация от пеп-4о)

Хубава вечер на всички!

Последна редакция: нд, 24 юли 2011, 22:17 от Гуинет

# 359
plamsy, може ли рецепта за пудинга ? Hug

Гуинет, всичко изглежда прекрасно, особено спаначената пита.

Няма да изброявам поименно, че времето ме гони.

У дома набързо:
грах със свинско

Общи условия

Активация на акаунт