Мнението ви за ползата/вредата от училищните лавки

• 38 522
  • 910
  •   1
Отговори
# 615
  • София
И какво сега, ползата от заключването е от съображения за сигурност на самите деца, за да нне влизат разни елементи отвън, или за не ходят по близките магазини? Ако е за първото, и сега може да се сспазва пропускателен режим. Но какво общо имаа това с лавките?

# 616
За целите на метода е говорено преди три месеца. Не виждам какво ново следва да се казва. Обсъждано е вече точно тук.

# 617
И какво сега, ползата от заключването е от съображения за сигурност на самите деца, за да нне влизат разни елементи отвън, или за не ходят по близките магазини? Ако е за първото, и сега може да се сспазва пропускателен режим. Но какво общо имаа това с лавките?

За всички тия неща, естествено. Защо ги противопоставяш?

# 618
  • София - Рим и обратно
Нали уж това беше главният ви аргумент против затварянето на лавките - децата щели да тичат гладни по улиците.

# 619
  • волно калдъръмче
А дали е само този и дали е толкова главен е съвсем друга бира  Confused

Praynig прочети какво се е изредил да напише сума народ в темата ти, озаглавена "МНЕНИЕТО ВИ...", а не "мнението ми..."!!!

# 620
Аndariel, как предлагаш да се осигури сигурност и безопасност на 1500 (да, хиляда и петстотин, не съм сгрешила, толкоз са в гимназията на дъщеря ми) деца през учебния ден?

# 621
  • София
Много просто - като при едностранна пропусклива мембрана - да има контрол на входа кой влиза, но да не се спира излизането. И то не заради някакви закуски, магазини и прочие, В кра на краищата става въпрос за училище, а не за затвор.

# 622
 Учителите не носят ли отговорност за учениците до времето на завършване на часовете?

# 623
Ама, разбира се, как ще държим бъдещето на страната, едни от най-умните и будни деца в света, в затвор.

# 624
  • София
Пак ли ще мелим същото? Много ще ми е любопитно да видя как ще стане това заключване на децата в двора за цял ден. Да, на мен ми прилича на затвор - в момента в който влезеш, няма излизане, докато не те пуснат. Виж, ако въведат училищни автобуси в София,много ще ми хареса. какъв е смисълът детето ми да стои заключено в училище, ако за да стигне до училище, ще трябва да прекоси половината град с градски транспорт? Ако ще се грижим за сигурността на децата, нека да е още от вратата на дома до вратата на училището. Децата не са цял живот на 7, че да ги водиш за ръка или возиш до училище.

# 625
Да, мелим същото, докато ти преливаш от пусто в празно.

# 626
  • При хората, които обичам
Всъщност това, което е отвън, не им липсва, ако не са го виждали Laughing
Голямата ми дъщеря е в 5 клас и до миналата година не им се позволяваше да напускат двора. Не се е оплаквала от терор, а не е като да не може да мрънка. Сега е различно - който се опита да я затвори, ще има да пати.

# 627
  • София
Да, мелим същото, докато ти преливаш от пусто в празно.

Разбира се, а ти си цялата в бяло!

Така е, Дев, веднъж като те пуснат извън оградата, не искаш повече да си вътре!  Wink

# 628
Andariel, кажи ми, моля те - лавка ли държиш, или хранителен магазин срещу училище, че съм се хванала тук на бас...   PraynigBlush

# 629
еее, кво па толкова има около вашите училища, около нашето са само блокове...та зад оградата не е тооолкова привлекателно. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт