Мнението ви за ползата/вредата от училищните лавки

• 38 512
  • 910
  •   1
Отговори
# 135
Малко се съмнявам, но предполагам, че точно този проблем- с пожарната безопасност може да бъде решен много бързо и лесно.

# 136
  • волно калдъръмче
Малко се съмнявам, но предполагам, че точно този проблем- с пожарната безопасност може да бъде решен много бързо и лесно.
Да, Рокси, даскалите свикнаха да им нареждаме какво да правят, ама пожарникарите  Twisted Evil

# 137
Какво значи да нареждаш  Shocked много болници например също се заключват нощем с все пациентите. Е, те не отговарят ли на противопожарните изисквания?
Освен това, както писаха и по назад, в мнгоо държави се заключват училищата, това не означава по трудна евакуация. Нали портиерът е там с ключа? Аргументът е абсурден просто.
И между другото съм  сигурна, че никак не малко училища не отговарят на съвременните противопожани изисквания- било като оборудване, сигнализация или обучение на персонала и учениците.

# 138
А като се заключват детските градини? А това че, достапът до половината офиси е вече с карти?

# 139
  • София - Рим и обратно
А като се заключват детските градини? А това че, достапът до половината офиси е вече с карти?
Няма значение, предполагам, че Саморая спи на широко отворена външна врата. За в случай на пожар Laughing.
Нищо лично, не се обиждай, Саморая, просто нека не се отклонява темата в абсурдно празни надприказвания.

# 140
  • в моя гьол
Вижте, аз не пиша наизуст, а от опит.
Имаше период преди няколко години, в който и трите изхода на училището по време на учебни часове се заключваха. Точно с цел безопасност на децата. Отключваше се главния вход, след биене на звънеца и при влизане в час отново се заключваше. План за евакуация има и според него всеки етаж или крило на училището се евакуира през отделен изход.
Дойде пожарната и заяви, че сме в нарушение, понеже е ограничен достъпа до изходите. Ами...отключихме ги..., щото не можем на всеки изход да назначим охрана.
И...кой каквото и да ти говори - винаги става дума за пари  Rolling Eyes

# 141
  • волно калдъръмче

Няма значение, предполагам, че Саморая спи на широко отворена външна врата. За в случай на пожар Laughing.

Не, изкарвам си дюшека на пътя, далеч от сградата, за да се предпазя и от срутване на съответната при земетресение  Mr. Green
Акцентът на моя пост беше другаде, но не очаквам да го отразиш.

# 142
  • София
Еййй, не е истина колко довода може да намери един родител само и само да спести 5 минути за правене на сандвич сутрин  Laughing Laughing Laughing

# 143
  • волно калдъръмче
Еййй, не е истина колко довода може да намери един родител само и само да спести 5 минути за правене на сандвич сутрин  Laughing Laughing Laughing
Ей, не е истина: за собственото си спокойствие родителите заключват децата си зад дебели стени слънце да не ги вижда  Rolling Eyes

# 144
Саморая , ти да не си вилико под прикритие. То не че във всяка тема си няма някой, който пише ей така, лаф да става.

# 145
  • София
Е в детските градини и частните училища като ги заключват защо никой не роптае? Тогава може, пък в училище не може. Що така?

И да, за наше спокойствие и за тяхна сигурност е по-добре да са заключени зад дебели стени. Къде точно виждаш проблема в това, Саморая?

Трещи  Laughing Laughing

# 146
Ееее, наистина не е истина. Вие, наистина ли си представяте училищата в другите държави като затвор - дебели стени, липса на слънце, решетки сигурно /макар, че това последното съм го виждала в български училища на първите етажи/  Crazy

Мога да разочаровам някого, но толкова слънце и светлина, колкото съм виждала в училищата в Испания /например, говоря за това, което съм го видяла със собствените си очи/ в български училища не съм срещала.

# 147
  • София
Ааа, Ина, моля ти се, не лъжи. Не виждат слънце децата и живеят в постоянна пожарна опасност! Освен това стоят гладни и жадни, да не говорим за всички останали вреди, които контролът им нанася.
Да идват да учат в БГ тия бедни дечица, слънчев лъч и чипс невидяли! Да ги спасим от страшния комунизъм, който очевидно върлува из образователната система на цяла Европа, и да ги докараме тук на слънце и демокрация!

# 148
  • волно калдъръмче
Саморая , ти да не си вилико под прикритие. То не че във всяка тема си няма някой, който пише ей така, лаф да става.
Трещи, леко на клакьорство ми избива това. Айде сега, че имам мнение различно от вашето, да ме затрупате с камъни  Twisted Evil

И да, за наше спокойствие и за тяхна сигурност е по-добре да са заключени зад дебели стени. Къде точно виждаш проблема в това, Саморая?
Проблемът е, че "до полата на мама" не е добре за мъжете, но от деца си ги възпитаваме така. Кога твоето се научи да си връзва обувките? Или за по-лесно му купи обувки без връзки?

Бърди,  Sick

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 11:33 от Саморая

# 149
Вие, наистина ли си представяте училищата в другите държави като затвор - дебели стени, липса на слънце, решетки сигурно

Не, разбира се, ама някои хора само се намират на приказка тук, без конструктивно и обосновано мнение, освен тупане в гърдите аз, аз, аз  Tired

Общи условия

Активация на акаунт