СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 220
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Топъл привет от брега, ама много топъл. Grinning

# 106
Уф, не ми се излиза, ама никак Crossing Arms
Да му се не види жегата. Става ми тежко от нея ooooh!

# 107
  • Варна
Юлски горещници. Рибки се стрелкат над пясъка, по който крачат рачета-пустинници. Водораслите мързеливо се поклащат. Шамандурите приличат на закръглени амфори, боядисани в ужасно оранжев цвят. Плажът се пълни с хора. Защо никой не иска да плува до хоризонта?

# 108
Защото ни е страх, че там е Ръба на земята, след който падаш в нищото и няма връщане  Blush

какви мисли му минават на човек докато готви супа от тиквички, а

# 109
Мен просто ме е страх от дълбокото, но така написано убива поезията, с която го е написала Лилибон. Аз съм от големите бъзльовци, дето стигне ли ми водата до брадичката максимум и ми омекват краката...

Гледах Асен, докато сме на темата, Блатечки, в Търси се по БТВ. Взе, че ми стана симпатичен тоз човек. Като човек и като мъж даже. Но в никой случай нема се бутам при Дафа, щот ще стане страшно  Laughing

# 110
 Защо никой не иска да плува до хоризонта?
Плувахме. Днес. В един момент спасителя разтревожено се приближи с лодката си. Чувствам сладка умора с мускулите си и никак, никак, никак (казах ли никак? ) не ми се отива сега на работа,..

# 111
  • Варна
Видя ли поне ръба на Земята?  Heart Eyes

# 112
  • България-Швейцария
Любимото плува до хоризонта, признала съм му, че е човекът-амфибия.
Там, където ходи, спасителите са му свикнали вече.
Аз се опитвам, но и ме е страх, особено като изчезне в далечината.

# 113
Много е хубаво на Камчия.
На нас от плуване вече перки ни пораснаха Simple Smile

# 114
  • о`майна лунна нощ е
Някога обичах да плувам, отдавна беше. Май не ми се отдава вече. Разправят, че някои работи като карането на колело, плуването и ... какво още беше, не се забравяли. Дали?
Обхваща ме онова състояние, което е всяка година по това време. Трябва ми мощен антидепресант.

# 115
  • Варна
Не знам за плуването и карането на колело, но въртенето на обръч се забравя. Или поне аз съм го забравила.  Shocked Бях толкова добра едно време, хем сама се научих, а сега - нема никой.

# 116
Аз колело съм забравила, но да плувам си помня.

# 117
  • Варна
Аз не знам ще вляза ли в обръча.  Mr. Green

# 118
Обръч не съм пробвала скоро  Laughing Ще вляза, ама не знам дали ще въртя Simple Smile

# 119
Не знам за плуването и карането на колело, но въртенето на обръч се забравя. Или поне аз съм го забравила.  Shocked Бях толкова добра едно време, хем сама се научих, а сега - нема никой.

хихи и аз пробвах преди време, но абсолютно безуспешно...реших, че е от липсата на кръстче и прекратих опитите Crazy

Общи условия

Активация на акаунт