СПОДЕЛЕТЕ 164

• 23 770
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
При мен обръча спря да се върти поради талия, т. е. поради обиколка  Laughing
Преди го въртях.

Лилибон, обръч с малък диаметър имаш предвид май Simple Smile

# 121
Като споменахте плуване да попитам нещо варненските момичета - планирам моренце около Варна около 20 август - нали не се гонят бели мечки по морския бряг по това време на годината?

# 122
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Серията от каръкщина ме застигна и мен точно на 13-ти.  Sad Мъж ми направи пореден опит за преплитане на черва, този, за жалост доста успешен. Това му е трето влизане в болница с такава диагноза, но най-драматичното. Първо подписа отказ от влизане в болницата и ми изправи косата от ужас, на другия ден се съгласи, но пък и двамата бяхме против операция. Неволята ме е образовала доста относно т.нар. илеус, а природата ме е надарила с красноречие. Успях да убедя шеф екип да отложат решението си с един ден и се оказах права. Доста страх изживях за това си решение, но познавам добре мъжа си и знам, че може да се оправи по механичен начин. Дистанционно се намеси и нашия лекар-хомеопат, който беше убеден, че лечението му ще даде ефект за няколко часа. И чудото стана, мъжът ми се оправи само от системите и хомеопатията; отмениха операцията, оставиха го днес под наблюдение, за всеки случай. Утре го изписват от болницата.
Страшно е да чуеш от хирурзите, че трябва да режат, за да видят откъде идва проблема  Shocked. Възхитена съм от шефката им, която отдели време да ме изслуша и чуе.   bouquet

Малко дълго стана и несъботно, но имах нужда да споделя. Губят ми се последните два дни, надявам се най-сетне тази нощ да поспя спокойно. Даже се каня да си отворя едно кенче биричка.

# 123
Ужили ме пчела в късният следобяд и ми се наду ръката Whistling
Фреш, ние сме ходили в последните дни на море на ,,Слънчев ден,, и водата е била като чай буквално.

# 124
Didranad, много се радвам, нищо, че не Ви познавам, за положителното развитие на нещата Peace
Дай боже да имате спокойна вечер и още по-спокойна нощ Hug

# 125
Като споменахте плуване да попитам нещо варненските момичета - планирам моренце около Варна около 20 август - нали не се гонят бели мечки по морския бряг по това време на годината?
Аз съм се плацикал на Кранево до 20 октомври включително, и беше чудесно.

# 126
  • о`майна лунна нощ е
Дидранад ... настръхнах.

Милото ми прави торта.

# 127
Покажи я де Hug

# 128
А, Кранево- не. Мизерно е.
И аз съм от забравилите как се върти обръч. Добре, че има уии фит, но и мързел.

# 129
  • Пазете Гор
Didranad, предлагат и двулитрови. И не съди строго хирурзите, при тях е така - да отворят, да видят... Казват го леко, като да си смениш крушка.

Милото на `ТуиГ да я поръси с настъргани лшници. Тортата, а не `ТуиГ . Пък може и двете, всъщност.

Ерген съм, докъм началото на август. Имах блестящи намерения - да ям изключително и само шкембе, в краен случай воденички, и да работя! Два прозореца за подмазване, врата към мазето и сума подобни.
Не предполагах, обаче, че толкова бързо ще ме свие липсата на дребните гювечоунищожители! Пък и наа по-голямата! За нея май най-много.

Прочетох 15 страници на споделете накуп. Няма спор, сръчни писачи са всички!

# 130
Божееее Rolling Eyes, Куркума, чета те в другата тема и чак сега разбрах, че си мъж Joy Мноооого съм отнесена

# 131
  • о`майна лунна нощ е
Тортата е сложена да преспи в хладилника. Не е нищо особено, но важното е, че е от сърце и сръчни ръце. Ако намерим някъде скътан бял шоколад, ще я украсим с него утре. Ако пък се окаже, че сме го изяли - здраве да е. Шарени кокосови стърготини из вкъщи бол. Ще спасим външния й вид с тях. На ананаса и прасковите май няма да отиват лешници. Последните с удоволствие ще ги хапна отделно.

# 132
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Куркума, и аз така. Понякога чакам да остана сама, когато се случи - ми става чоглаво.

Досега не съм си пила биричка под душа. Не знам дали е правилна комбинацията, но е приятна. Сутрин си пия чашата гореща вода докато си вземам душ, но вечерното питие не бях пренасяла в банята.
Двулитров кен е добра идея, но добре че нямам - калориите ще ми дойдат множко.  Laughing

ТуиГ, голямо завид за сръчната ти половинка и за тортата в хладилника.

# 133
А, Кранево- не. Мизерно е.
И аз съм от забравилите как се върти обръч. Добре, че има уии фит, но и мързел.
Аз ти говоря за 81г. Дреме му на един студент на бригада за бране на ябълки и праскови колко е мизерно. Една черна цистерна за бойлер и ето ти 5 звезди. Да не говорим, че ядяхме в ресторант и имаше дискотека. Просто казвам, че времето може да е прекрасно и до края на октомври. Не пращам Фреш там.
Пък и Варна август е върха, нали? Водата вече е мазна от плажно масло. Пфу, гнус!

# 134
  • Пазете Гор
Преди хиляда и петстотин години включих в една от малкото успешни свалки  правенето на торта. Хем си поиграх, правих блатовете, и украса подготвих. То добре, ама кремът излезе рядък, накисна, и тортата прояви характер и се наклони стабилно. За да не се съсипе съвсем, я набодох с шишове за печене, да я заздравят, армирах я и надлъж, и нашир. Тъй укрепвали с бетонови пилоти блатисти почви над метрото в Бостън, чувах отпосле.

Стана грозновата. И странна, ако нямаш фантазията на Ева Луна, да речем. Бедни години бяха, тортата беше в долната част на електрическа тенджера, ако помните...

Да се пие бира е хубаво всякак.

Наздраве, Споделете.
Да ти е хубаво - то е в сърцето. Ако чакаш за щастието на вода, легло, слънце, дъжд - не, че не става, ама не си струва чакането.

Общи условия

Активация на акаунт