Отговори
# 150
  • София
Bobka, благодаря   bouquet

# 151
  • в 1001-та нощ
RMR - не по-рано то 2 седмици, някой път се бавят доста, получаването на митницата до автогарата;

на летишето се освобождават, ако са с DHL

и да си продължа за ефекта от Панавейксал - второ ползване - на лицето е още по-силен ефекта - не мога да повявам - кожата е още по-озарена, тенът избистрен, лицето почистено, ама наистина почистено  Hug много съм доволна  Peace

# 152
  • София
a.l.e.n.a, от къде каза, че си взела крема? Simple Smile Че Борово ми е толкова  далеч.......Някой, ако знае ветеринарна аптека в западните части и центъра на София да свирка

Сега видях в един сайт за тази : София   бул. Христо Ботев №173, Център... 

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 153
Относно измиването на Панавейксала само с вода-да ,наистина се измива и кожата "скърца", а аз досега винаги бързах първо да натъркам ръцете със сапун ,после да ги измия хубаво с вода , след това -при миенето на лицето и шията -същото,случайно да не остане нещо от мазилото неизмито.

# 154
RMR - не по-рано то 2 седмици, някой път се бавят доста, получаването на митницата до автогарата;

на летишето се освобождават, ако са с DHL

и да си продължа за ефекта от Панавейксал - второ ползване - на лицето е още по-силен ефекта - не мога да повявам - кожата е още по-озарена, тенът избистрен, лицето почистено, ама наистина почистено  Hug много съм доволна  Peace

Много благодаря  Hug

# 155
Някой ползвал ли е нещо , което да пребори гъбичките по краката?  В момента мъжът ми се маже последно с екзодерил , но  определено няма ефект и още нещо при дете със съмнение за наличие на паразити от рода на глисти и острици какво може да се даде за изчистване , мисля че се коментираше този въпрос но не намерих страницата?

# 156
  • в 1001-та нощ
Bobka - взех го то една ветеринарна клиника  Hug - не беше аптека - намира се до Джъмбо (бул.България и бул.Т.Каблешков) - бяха го взели да го ползват на място, но ми дадоха

западните части - Овча купел, Люлин, Надежда, Обеля ли имаш предвид newsm78

знам, че има на бул.Овча Купел - до Автогарата (пряката с бул.Цар Борис 3) -  не съм ходила там - но бях питала за нещо наоколо

имаше някакви теми за кучета и котки  newsm78 там може би има инфо  newsm78

# 157
  • София
gala66, моя мъж си излекува "многогодишни" гъбички по краката, но не на ноктите, с ламизил /има го в аптеките/. Аз се боря /все още полууспешно/ с гъбички на два нокътя на крака. Пробвам с ламизил, етерично масло от чаено дърво и напредвам изключително бавно. Четох в интернет, че гъбички по ноктите се премахват със сода за хляб, но не съм пробвала.

# 158
  • София
  Има доста добре заредена ветеринарна аптека на спирката след Ситняково - Хемус. Там се намира музикалното училище и зад него има клиника и аптека.
  Да питам: колко пъти на ден нанасяте слънцезащитния на "Баджър" ?
  Със закъснение - благодаря на всички, които ми отговарят назад в темата.

Последна редакция: пн, 18 юли 2011, 01:09 от cmilena

# 159
gala66, моя мъж си излекува "многогодишни" гъбички по краката, но не на ноктите, с ламизил /има го в аптеките/. Аз се боря /все още полууспешно/ с гъбички на два нокътя на крака. Пробвам с ламизил, етерично масло от чаено дърво и напредвам изключително бавно. Четох в интернет, че гъбички по ноктите се премахват със сода за хляб, но не съм пробвала.

Благодаря за съвета , но при него не се получи с ламизил. Гъбичките му са още от казармените години и до сега не успява да се пребори.

# 160
a.l.e.n.a, от къде каза, че си взела крема? Simple Smile Че Борово ми е толкова  далеч.......Някой, ако знае ветеринарна аптека в западните части и центъра на София да свирка

Сега видях в един сайт за тази : София   бул. Христо Ботев №173, Център... 

Аз си купих от там мехлема,намира се непосредствено преди Централна гара,от лявата страна на на "Ботев"

# 161
Привет!  Simple SmileВъпрос с повишена трудност към Пинко и по печените в търговията от сайта - може ли да поръчам и платя с мойта карта продукти от сайта, а адреса за получаване (schiping) да е в Германия?  newsm78

# 162
Добро утро. И аз две добри думи да кажа за Пана Вейксал-а. Купих го в събота от Хит в Младост - в зоо магазина има ветеринарна клиника с аптека, като имаше и двете разфасовки ( от лакомия взех по-голямата 28.65лв). Щипане и парене при мен не се получи, по-скоро затопляне и то само в първия момент. Въпреки, че го нанасям на доста тънко, от топлината на въздуха в един момент започва леко да се стича. Определено не е лекарство за акне (ако някой го взема за това). Но изглаждането на кожата е страхотно, премахване на зачервяванията както и доста голямо свиване на порите покрай носа. И да, определено се измива безпроблемно само с вода.   Peace

# 163
gala66,за гъбичките по краката пробвайте с разтвор на GSE.

# 164
Пак аз с моите забавени и недай си боже загубени поръчки. Пратих днес мъжът ми до районната поща. Е намерихме пакета от 16/06. Седял си там поне 1 седмица, но нямали спомен дали са ми изпращали уведомление.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

За сега липсва поръчката от 10/06. За мой късмет вътре е Л-теанина на мъжа ми.  Mr. Green С такова нетърпение го чаках за да му видя ефекта.

Преди 2 месеца се преместихме в ново жилище и съответно нова поща. В стария пощенки клон така ги бях дресирала.... hahaha звъняха ми по телефона да ме информират за пакетите. И те доволни и аз също. Но тук явно отново ще трябва да е възпитаваме.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт