Отговори
# 255
Интересувам се от витамини, пробиотици като превенция срещу артрит. Ще съм благодарна на всякаква помощ и насоки! bouquet

# 256
  • някъде
Лекарят от ветер. аптека,в която ходих,каза че хирурзите изписвали панавейксала на хора с хемороиди и рани от залежаване.

# 257
  • в 1001-та нощ
very nice  Hug ще се опирам пак да обясня  Peace

мястото е външната странана ръцете между лакътя и рамото  Peace

проблемът микро пъпчици на горе-упоменатото място, които са на местата, където трябва да поникнат мъхчетата - много фините косъмчета, които са като мъх - има като микро пъпчици с бял секрет, нямат връх и са сипер ситни; не боли, не сърби - почти не се вижда - ако не се загледаш или ако не пипнеш с ръка

вероятни причини - предполагам мъхчетата не могат да пробият кожата да излязат и остават "заклещени", този секрет предполагам е от това; или при епилиране мъхчетат са се скъсали и хем са излезли от луковицата, а част е останала в кожата; или при една ексфолация - от продукта са се запулиши пори/каналчета и косъмчетат не могат да пробият; или от лятото - кожата е станала по-суха и груба

но такъв проблем не съм имала от ученичка да е нещо хормонално  newsm78  едва ли но тогава с времето се оправи - няма идея как - а до тогава си мислех, че ми е такава кожата; вярно, че сега, след като спрях кърменето и ми дойде цикъла ....има хормонални промени, ама не ми се вярва това да е  newsm78 нямам промяна в окосмяването  newsm78

по-скоро се чудя - как да ги освободя - един вид - опитвам с парна баня да отворя кожата, със сода - да разчистя, с панавейксал да се почисти излишното, но самите пъпчици - са в здрава кожа  newsm78 и панавейксала няма да я изяде, за да ги освободи; все пак ще продлжавам с това

сега извадих въпросния спирт - антимикоамид - ще пробвам да започна с него

ПинкПантер  Hug благодаря отново - как си докарах този проблем от нищото - не ми е ясно - голяма тъпотия  Tired

# 258
  • в 1001-та нощ
Интересувам се от витамини, пробиотици като превенция срещу артрит. Ще съм благодарна на всякаква помощ и насоки! bouquet

newsm78 ензимите не бяха ли по-подходящи  newsm78

този път в старта на темата имаше и обобщения - виж това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=596454.msg19224702#msg19224702

Peace

# 259

newsm78 ензимите не бяха ли по-подходящи  newsm78

този път в старта на темата имаше и обобщения - виж това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=596454.msg19224702#msg19224702

Peace

Много ти благодаря за полезния линк!    bouquet

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 12:30 от Feeling

# 260
Привет! Оказа се, че адресът за получаване и адресът на купуващия (billing) може да са различни, но щом сменя името на получателя вместо името на притежателя на картата автоматично  иска нова регистрация Mr. Green Жалко! Не ми дават да направя подарък тия американци   #2gunfire

# 261
  • в 1001-та нощ
аз съм поръчвала - за наплно непознато момиче - тук в Бг, нямаше карта и направих услугата - да платя с моята карта, от моя профил, а тя да ги получи на нейния адрес  newsm78 и всичко беше ОК - това преди 2-3 месеца  newsm78

# 262
Привет! Оказа се, че адресът за получаване и адресът на купуващия (billing) може да са различни, но щом сменя името на получателя вместо името на притежателя на картата автоматично  иска нова регистрация Mr. Green Жалко! Не ми дават да направя подарък тия американци   #2gunfire

Смятам, че си допуснал някаква грешка и за това не ти позволява. Направих си втори акаунт в който попълни данните на картата на мъжа ми с билинг адреса ни във Варна, а адрес за доставка посочих в Словения и получателя бях аз.

Код за 5$ отстъпка-AVA527

# 263
  • ULPIASERDICA
PinkPanther,

GABA струва ли си да бъде включена към приема на L -Theanine и вечер към Мелатонина, или ще е излишно? Излишно от чисто финасова гледна точка... Нали самият Л Теанин увеличава нивата на GABA в мозъка, но все пак какво е твоето мнение?

И друго, Тауринът, понеже ходя на фитнес, сега мисля сериозно да го включа към BCAA и Комплексът аминокиселини и то по-скоро заради успокояващия ефект, за който беше писал по-преди... Това е добра идея, нали  Simple Smile

# 264
cmilena - а ако котето пие вода от вашата тоалетна? #Cussing out

Успех!

mamaq - когато сложиш нещо в кошницата, отдолу излиза ситен надпис: 5 %>0 $, 10 %>120 $ . Или нещо подобно...

zhekova - за декубитални рани го пишеше в листовката, за хемороиди - подозирах го...

a.l.e.n.a - въпросът с врастналите косми (по-финни или по-груби) не го забравям. Просто трябва епидермисът да бъде по-мек за да избият косъмчетата. Продължавай с крема.

А откъде е дошъл проблемът изведнъж - това ми напомня един цитат на писателя Чудомир: "Представи си, Како Маро, живо пиле да умре!" Peace

Justin - трябва само да регистрираш новия адрес и да пререгистрираш картата. В твоя акаунт.  Нищо друго.

magister militum - от ГАБА особена полза няма, не преминава през кръвно-мозъчната бариера. Виж, тауринът ще ти вдигне тонуса. Слагат го в енергийните напитки. Аз бих нарекал ефекта "хармонизиращ" Пий го през  деня.

animal037 Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 afwitch

# 265
  • в 1001-та нощ
 Hug благодаря много  Hug сега ми хрумна да правя  и компресчета, може да наложа нещо топло и да увия в найлонче  Hug за не много дълго време и така по-често  Peace като се сетя - да им помогна на разбойниците  Hug

# 266
  • София
Бре, голямо мъртвило е настанало...Явно всички са на почивка.

Имаше един добър опит на Lukasa за директно третиране на открита не зарастваща рана със серрапептаза.

Ех, какво беше това почивка? Joy

Да, лекувах разкъсано коляно. Изсипах една капсула първо на малката рана, след няколко часа промих с физиологичен разтвор, защото ужасно ме пареше. На следващия ден (или същия ден вечерта, не помня точно) сложих и върху голямата рана серапептаза разтворена във физиологичен разтвор и на сутринта - о, чудо розова кожа навсякъде. Докторът тогава  ей така гледаше #Crazy резултатите от микробиологията.

Аз тогава започнах и мазането на раната с "панавейксал". Днес белезите ми са почти с цвета на кожата и плоски.

С панавейксал мажа раните на младежите от честите падания...

Искам да похваля 5 HTP-то. Определено апетитът ми намаля, а душевното ми равновесие се подобри значително и то от не особено продължителен прием - вече не изтрещявам като видя децата да ровят в котешката тоалетна Laughing За което  аз и особено те  Laughing благодарим на Пинко, че ми го посочи.

От кое 5 HTP си взе? Моят мъж само вика по децата...
За да не бъркат моите калпазани в котешката тоалента го обзаведохме със закрита такава. Направо се родих.  Ето как изглежда

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 13:51 от Lukasa & Te

# 267
  • София
cmilena - а ако котето пие вода от вашата тоалетна? #Cussing out

Слагаш от тези обезопасители за прохождащи деца върху капака... Едва ли ще може да си вдигне капака и да пие вода...
Напушва ме голям смях като си спомня как нашия котарак като беше малък се разкрачваше над WC-то. Хем да не падне, хем да не си намокри лапите  newsm62 smile3532

# 268
  • в 1001-та нощ
 Hug Благодаря за споделеното  Hug

Освен да направя един ензимен коктейл за кожата и да видя - какво ще стане  Hug

Иначе - да се похваля -  Hug - тъкмо се оплаках, че не съм ВИП - и ето, че ми излезе най-отдолу  Party

# 269
  • София
  Eто това 5- HTP http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Natural-5-HTP-100-mg-120-Capsules/14472?at=0.  Пия само по едно, сутрин на гладно. А за котака и тоалетната ще го преживея, но ако ги видя двамата да се цопкат вътре минавам на диазепам Joy

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 15:26 от cmilena

Общи условия

Активация на акаунт