Отговори
# 495
  • в света на неограничените измерения
Преди време някой беше похвалил този корал калций http://www.iherb.com/Dynamic-Health-Okinawan-Coral-Calcium-Compl … -946-ml/5686?at=0
Искам да питам понеже е течен дали го е получил без да се разлива.

Аз наскоро получих пратка с този калций. Нямаше никакъв проблем. Беше старателно опаковано шишето.  Peace

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 23:40 от vanvel

# 496
  • в 1001-та нощ
уф  Blush аз мсилех да се хваля уре, ама как да се сдържа  Party

днес бях пак на квантов анализ и имам голямо подобрени по болните теми

обаче имам нов "проблем" трудно ми е да се доверя и повярвам - сега имам холестерол  newsm78 - точно лятото от какво ще ми дойде и то преди месец и нямаше нищо ....да не говорим, че никога не  е имало нищо  newsm78

каза ми да пия пектин  newsm78 - а аз се чудя - дали може да се е появил от добавките

изобщо сега трябва да чета това нещо какво е и от къде идва  newsm78 направо отказвам да повярвам, че го имам  newsm78

моля за някакви насоки, ако някой има идея  newsm78

# 497
  • София
bibi, Коластрата става за деца над 1 година.
Седмично 10% намаление на продукти на Aubrey Organics
Имам от този шампоан ...два пъти съм го използвала, не мисля, че е нещо особено...не е и много икономичен, доста трябва да изсипя , за да се разпени хубаво...

мисля, че разпенването не е показател за измиване, дори по-хубавите шампоани не се пенят много

по-скоро следи - след ползванена обичайно количество - дали косата е измита  newsm78
да, така е...права си...но докато не я насапунисам хубаво немога   Confused

Относно холестерола...една от причините за повишението му може да е проблем с шитовидната жлеза, но все пак си виж холестерола при кръвни изследвания

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 23:45 от Bobka

# 498
  • в 1001-та нощ
тази щитовидна  newsm78

направо да отида на ендокринолог и той да ми назначи каквото трябва  newsm78 - поне като ме бодат ..... да е един път  newsm78

# 499
  • в света на неограничените измерения
обаче имам нов "проблем" трудно ми е да се доверя и повярвам - сега имам холестерол  newsm78 - точно лятото от какво ще ми дойде и то преди месец и нямаше нищо ....да не говорим, че никога не  е имало нищо  newsm78

каза ми да пия пектин  newsm78 - а аз се чудя - дали може да се е появил от добавките

изобщо сега трябва да чета това нещо какво е и от къде идва  newsm78 направо отказвам да повярвам, че го имам  newsm78

Както не се тревожиш за пратките си, така не се тревожи и за този холестерол.
Сама знаеш, че това изследване не е от най-точните, да не кажем че е пълна измислица.
Ако толкова се притесняваш пусни си точни изследвания.
Ти си млада, какъв холестерол.

Давай го по-спокойно.

изобщо всякакви тревоги са излишни  newsm78 каквото и да става - винаги има изход, винаги ще изгрее Слънце - всичко се случва за добро  Hug когато тогава  Party Sunglasses Mr. Green

# 500
  • в 1001-та нощ
направо си е така  newsm78 колкото повече чета  newsm78 толкова повече не откривам другите рискове - като липса на движение - тренирам по 1 час всеки дн и няколко съм навън с малкия ...да не говорим за тичането след него в къщи  newsm78; също не пуша; алкохолът май нямаше общо - но ... и там не участвам  newsm78

да, май за по-сигурно е добре да ползвам класическите методи  Hug

# 501
a.l.e.n.a,относно холестерола- най-вероятно са ти отчели количеството общ холестерол,което си е чисто отбиване на номера. Важни са стойностите на т.нар. "добър" и "лош" холестерол и съотношението между тях ,както и стойностите на триглицеридите.
Завишеният холестерол ,Пантерата беше писал , а  бях чела и на друго място, че е в резултат на намалено производство на някои хормони .

# 502
  • в 1001-та нощ
 newsm78 снощи и аз се сетих, че имаше добър и лош и влязох да видя моят какъв е  Tired ами пише "чист холестерол" - е такова животно не бях чела да има  newsm78 - нито чист, нито мръсен .... сега ще се обадя да запиша час за ендокринолог   newsm78

# 503
И аз за първата поръчка с известие от митницата. Поръчах ензимите, но като две пратки, за да не отидат на митницата, а то по-малката на стойност 12 долара е отишла там, а длугата я няма още. Та сега какво да направя някаква фактура или извлечение за заплащане от банкова карата ми искат да представя. Моля някой да ми каже за коя фактура става въпрос? Аз съм от Петрич и ако трябва да отида до София и да го взема лично, то ще ми излезе тройно. Има и телефони - ще се обадя дали може друг да го вземе или да го пратят по пощата. Благодаря предварително  bouquet

# 504
  • в 1001-та нощ
на гърба на известието има пълномощно - може и друг да отиде, а в последните страници - коментирахме да изпратиш фактурата - за да сметнат дължимото и да получиш пратката в Петрич  Peace

иначе от изтория на покупките - има печатна форма - разпечатваш - какво си поръчала и на каква цена е ... изглежда, като фактура  Peace

за тази стойност - няма да начислят ДДС  Peace

# 505
a.l.e.n.a , благодаря за бързия отговор. Чета редовно темата и видях още  вчера написаното от момичето, но не му обърнах внимание, защото си мислих, че ще дойде в пощата и сега пак го прочетох. Като таблица ли изглежда това , при изпращането имам имейл в пощата, това ли ?

# 506
  • София
Това днес е безплатно:

Който прави днес поръчка да си го сложи бързо в кошницата  Grinning

# 507
Обадих се, много любезни и внимателни, казаха да им изпратя извлечението и номера на митнически манифе по факса! 
И да попитам сега като взема тези ензими
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Nattokinase-2-000-FUs-90 … ggie-Caps/33?at=0
може ли съпругът да започне да ги пие или трябва да изчакам и другите , едновременно?  bouquet

# 508
  • София
...
И да попитам сега като взема тези ензими
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Nattokinase-2-000-FUs-90 … ggie-Caps/33?at=0
може ли съпругът да започне да ги пие или трябва да изчакам и другите , едновременно?  bouquet

По-добре изчакай и другите...силата им е в количеството!

# 509
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a , благодаря за бързия отговор. Чета редовно темата и видях още  вчера написаното от момичето, но не му обърнах внимание, защото си мислих, че ще дойде в пощата и сега пак го прочетох. Като таблица ли изглежда това , при изпращането имам имейл в пощата, това ли ?

може и това  Peace иначе - в твоя профил - горе в дясно - където се вижда кошницата има един линк "re-order" - е те отведе към поръчките, които си правила

в табличка ще видиш поръчките - ако е само една - като линк ще видиш "view", т.е. да я разгледаш - и като ти се отвори - в дясно има "print" - да се разпечата само тя

ако не се ориентираш - ще ти направя скриншот-ове; но може да разпечаташ и табличката от мейла  Hug - маркирай я и изпечаташ само селекцията  Peace

Общи условия

Активация на акаунт