Отговори
# 705
zhekova при нас тази коластра действа благоприятно на апетита  Grinning Малката нещо от 2 седмици съвсем отказа да яде и като я подхванах, по два пъти на ден й давах коластра и сега детето се храни както си трябва ( и колкото аз искам  Whistling )

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 706
  • София
Вчера получих хапчетата ми за отслабване - CLA и корейски бор, както и зелен чай на таблетки и ще докладвам след няколко седмици дали си струваше. Също така от мострите си взех годжи бери, но не ми хареса, вкусът е малко специфичен и не става за хапване директно от пакетчето. Прекарах го с кис.мляко с бадеми.  Peace

КОД ЗА 5$ ОСТЪПКА ПРИ ПЪРВА ПОРЪЧКА ILI367

# 707
След раждането ПМС-то ми е ужас.... жените знаят за какво говоря. Някой ден може и да убия някой... Mr. Green Та четох в нета за масло от дива иглика. Действало много благотворно. Чували ли сте го изобщо? Как да го намеря? И всякакви други съвети ще са от полза, за да не пострада мъжа ми без време, както съм яко нервна в този период.  Mr. Green
п.с. Хормоните са ми в ред.

# 708
  • София /Абсурдистан
Записвам се и се връщам да чета  Peace

# 709
  • в 1001-та нощ
След раждането ПМС-то ми е ужас.... жените знаят за какво говоря. Някой ден може и да убия някой... Mr. Green Та четох в нета за масло от дива иглика. Действало много благотворно. Чували ли сте го изобщо? Как да го намеря? И всякакви други съвети ще са от полза, за да не пострада мъжа ми без време, както съм яко нервна в този период.  Mr. Green

а какво точно ще правиш с това масло  newsm78

има няколко продукта в сайта, но са с друго предназначение  newsm78

# 710
След раждането ПМС-то ми е ужас.... жените знаят за какво говоря. Някой ден може и да убия някой... Mr. Green Та четох в нета за масло от дива иглика. Действало много благотворно. Чували ли сте го изобщо? Как да го намеря? И всякакви други съвети ще са от полза, за да не пострада мъжа ми без време, както съм яко нервна в този период.  Mr. Green

а какво точно ще правиш с това масло  newsm78

има няколко продукта в сайта, но са с друго предназначение  newsm78

Пише, че е пиело. И има доста доволни. Майка ми е акушерка и си спомни, че преди време позната гинеколожка го изписвала като най-безобиден вариант.

http://zdravezanas.com/index.php?category_id=30&page=shop.pr … =1&Itemid=101

Ето го:

http://www.iherb.com/Evening-Primrose-Oil-Softgels

Ще взема да си поръчам.

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 23:51 от Анонимен

# 711
  • в 1001-та нощ
първо беше написала дива иглика - cowslip - и като пуснах търсачката в сайта излязоха едни продукти

а в линка пише - само иглика - Oenothera biennis и излизат други продукти, вкл. и каквото търсиш  Peace

# 712
Съжалявам, но майка ми ме подведе. А после чак се зачетох повече и разрових Гугъл. Тя твърди, че преди са го внасяли май от Китай като дива иглика.

# 713
  • в 1001-та нощ
е, няма нищо  Peaceважното е да намериш каквото търсиш  Hug

# 714
След раждането ПМС-то ми е ужас....

За ПМС
- магнезий 500мг + 250мг калций
- витамин В комплекс
- масло от вечерна иглика
- рибено масло
Избягвай кофеина и алкохола.
Спорт.

5$ отстъпка EYA338

# 715

Избягвай кофеина и алкохола.

И сладкото, и сладкотооо.

Аз бях така. Около мен всички бяха застрашени, когато дойде време Mr. Green Пих олио от бораго на капсули, че има повече GLA в него (гама линоленова киселина), която я има и във вечерната иглика. Пих и едно друго, забравих го.

Накрая отидох при някаква хомеопатка, която и тя ме изкара извън нерви  Mr. Green Ама взех, че се оправих. От тогава съм друг човек, ей. Не че те съветвам да ходиш на хомеопат, но борагото явно повечко време трябва да се пие, а аз нямах такова  Mr. Green

# 716
Здравейте, може ли да ми препоръчате кой вид "Инозитол" е добър за да си поръчам, доста са и се чудя newsm78

# 717
Здравейте,искам да ви попитам,къде е отбелязан кодът за 5$ отстъпка.

# 718
  • в 1001-та нощ
като влезеш в твоя акаунт - виж подменю rewards  Peace

# 719
Инозитол имам от този:
http://www.iherb.com/Now-Foods-Inositol-Powder-8-oz-227-g/13813?at=0

Преди взимах пак на Нау ,но на капсули по 500 мг-100 бр, но на прах е по- изгоден.
Ако даден продукт има и насипен вариант,освен на капсули  ,вече се ориентирам към него заради цената.

Общи условия

Активация на акаунт