Отговори
# 90
a.l.e.n.a, знам за тия процедури, но аз поръчвам от Англия (ЕС) и си мисля, че няма да има проблеми newsm78

# 91
  • в 1001-та нощ
е  Hug аз как да отгатна  Hug

като си влезеш в профила - можеш дa отидеш в меню "re-order" и ще видиш

ограденото в жълто и червено е номерът за проследяване в сайта на DHL  Peace

# 92
Понеже в предишната тема се коментираха няколко серума за лице и всичките съдържаха витамин Ц - нямаше ли нещо такова,че този витамин в кремове за лице прави кожата фото чувствителна? Или аз нещо се бъркам?

# 93
  • в 1001-та нощ
ами аз не помня такова нещо - по-скоро съм чела, че вит.С за козметични цели е фото-стабилизиран  newsm78

да споделя за Панавейксал  Peace

идеята ми беше да го ползвам при баня, за да може кожата да е чиста и порите да са разтворени  Peace

та, влязох под душа, измих косата и излязох, подсуших и нанесох маска, след това - започнах да нанасям крема от глезените ктм лицето; намазах доста зони - глезени и прасци, бедра и дупе, ръцете между лакът и рамо и напая лицето

когато нанесох на лицето - веднага усетих леко парене - като затопляне, разнесох и по деколтето

така останах 20-30 мин; направи ми впечатление, че от ръцете се отми само с вода - унгвента излежда мазен на насяне, но няма нужда от сапум, за да се отмие  Peace

след това отново под душа; изплакнах маската от косата и крема от тялото

резултат кожата наистина става по-сияйна и озарена, след баня - обичано е така, но ти път в повече  Peace

също така - преди няколко месеца ме бяха изгорили с един ензимен пилинг (с наложена маска ми пуснаха и пара) и после кожата на челото ми имаше неравности; които с нищо не се оправях - еми сега кожата ми се върна - като преди - идеално гладка  Peace

уф newsm18 много съм доволна

ще видим за напред дали ще има ефект по глезените и празсците - за вените

чудя се - нали част то целулита е и възпалени мастни клетки (не само това, но и това) - ако се маже - дали ще има ефект - защото там трябва да навлезе в дълбочина, а така през кожата едва ли  newsm78 може би поне ще заглади кожата отвън - каквото правят и други кремове  newsm78

# 94
Бобка, пълна ти е кутията Simple Smile

# 95
a.l.e.n.a  bouquet
Ей ще ме накарате и мен да тичам до Борово за този крем Simple SmileИ аз мислехда го ползвам за стриите по вътрешната страна на бедрата,но се чудех дали ще подейства през тези сланини Blush
А относно коментираните средства за заличаване на плоски брадавици по лицето бях чела за змийска отрова че помага .В iherb намерих този серум http://www.iherb.com/Greensations-Venomous-Thermal-Anti-Wrinkle- … -10-ml/25811?at=0 в отзивите пишат само за изглаждане на бръчките.

# 96
a.l.e.n.a.,това, което си усетила като ефект от Панавейксала по лицето и най-вече на челото,макар и при първо нанасяне ,е чудесно. Очаквам да споделиш резултатите при мазането на прасците и за целулита,аз още не съм се мазала надолу по тялото-имам стрии,но са много стари-от ученическите години,на  малко места са и не се виждат вече ,а през бременността -преди 15 год.,така и не се сдобих с нови  ,не съм пробвала и отмиването само с вода ,но ще опитам.

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 13:52 от bgroza

# 97
  • Испания
Ние пък в Добрич изкупихме Панавейксала.....Снощи питах на няколко места,а едната аптекарка ококори ей такива очи-"какво става с тоя крем,голямо търсене"...Да си признава веднага кой взе последната тубичка..Тази вечер обещаха да има зареждане.По нейни думи наистина има голям ефект.

# 98
В описанието на Пана Вейксала пише, че той се прилага успешно при хематоми.

Това означава, че той ще може успешно да се използва при спукани капиляри. (някой питаше, а аз обещах да проверя)

afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037

# 99
  • София (Възраждане)
Здравейте, благодаря за съветите за обследване на недоставена пратка! Сглупих и първо я търсих на митницата, после отидох и в пощеския клон, влязла беше на 12 а известие за получаване никой не си е направил труда да пусне до днес #Cussing out. Справките в митницата наистина са на гише 22  bouquet
Да попитам и нещо друго, правилно ли съм разбрала че пратки до 30 лв. се получават в пощенския клон а останалите се освобождават от митницата?

# 100
Какво за отслабване без много движения, фитнеси и разни натоварвания  Embarassed? Не съм ви чела скоро, та ако сте обсъждали в предната тема, да се върна да прочета?   Praynig
CLA Витаслима е КЛА+още някакъв екстртакт от корейски бор или нещо подобно. Този е много по-изгоден естествено. Ползвам го съчетано със системата минус 60, но в олекотен вариант и ми се стопиха голяма част от натрупаните паласки от след раждането.

Тоз крем Пана вейксал много магически, защо няма и за хора такъв? То стана като Тривитаминола... Я да вземем да си направим отделна темичка.

# 101
  • София
very_nice,  щях да пиша лс, но и други може да се интересуват, затова да питам тук какво значи системата -60 ?

# 102
Марлела тук ограничението ти е спрея да не се ползва повече от 10 дни. Да те питам - в същия прекрасен цвят ли е като коларгола?  Mr. Green

triffy аз също не обичам да спортувам. Страшно много отслабнах, като намалих количеството храна, сладките неща до минимум и замених белия с ръжен хляб  Wink

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 103
very_nice,  щях да пиша лс, но и други може да се интересуват, затова да питам тук какво значи системата -60 ?

Диета. Има тема за нея във форум. Потърсете я. Не е лоша и не много драстична.

# 104
Chatriya за С не съм чувала, но за витамин А знам, че трябва да се избягва в слънцезащитните, защото нанесен на кожата започва да взаимодейства с нея при наличието на слънчева светлина, като създава предпоставки за образуването на тумори  Close

PS ето тук N5

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

Общи условия

Активация на акаунт