Отговори
# 60
  • ULPIASERDICA
PinkPanther,

Към протокола за намаляване на проблемите със съня Валерианът има ли място? Може ли да се каже, че Л-теанинът,  мелатонинът и 5-HTP, приемани заедно или в различни комбинации премахват нуждата/обезсмислят  Валериана?

# 61
gery_djor За повече енергия пробвай Кю10 поне 50 - 60 мг.

Малко сок от смокиня не може ли да го смесвате с маска или крем, за да не е така директно ....

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 62
  • в 1001-та нощ
този сок от смокиня  newsm78 има се предвид купен или от плод  newsm78

и разрязан плод ли се има и обтриване с розовата сърцевина или белия млечен сок от зеленото на смокинята, кото лепне  newsm78

# 63
  • Испания
Добре де ,чета аз че Q10 го вземате по 30,50 или 60 мг.Пък аз си поръчах от 100 мг-да не взема да се предозирам...за първи път ще пия....Или да бързам да пускам друг

# 64
  • София
Добре де ,чета аз че Q10 го вземате по 30,50 или 60 мг.Пък аз си поръчах от 100 мг-да не взема да се предозирам...за първи път ще пия....Или да бързам да пускам друг

До 100мг няма проблем, терапевтичните дози дори започват от 200мг. нагоре

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 15:50 от Bobka

# 65
...... белия млечен сок от зеленото на смокинята, кото лепне  newsm78

Това  Grinning

pepina1965 индивидуално е, но ако си над 40 год. може и 100. Ако не си пуснала поръчка все още, смени го с 50 или 60 мг. Ако от една капсула не усетиш разлика увеличаваш на две и знаеш за другия път от колко мг. да поръчаш. Също така има значение дали е убихинол (по-лесно усвоимата форма) или убихинон ...

# 66
Ужас! Новите промоции на антиоксидантите плюс 10те % за над 60 долара ще ме разорят. Mr. Green

Почвам да правя разни странни комбинации...

feyaa - предупредих,че е много агресивен сока! Но не е сода каустик.

Ако предпочитате нищо по-слобо, само ще ви кажа, че смокиня на латински е ...Ficus.

Bobka - тъй като препаратът е за хайванчета, в описанието акцентират на антисептичното му действие. Аз пък, изхождайки от състава, търся повече регенеративните функции...

И като знаем, че ензимите въобще ефикасно премахват белези, кремът дава възможност и за локално приложение.

Можете да го комбинирате и с онова хомеопатично лекарство.

Нека напомня, че лятото не е най-подходящо за пилинг. Опасно е. Освен ако си стоите в къщи.

За брадавици - ще потърся, не знам.

За линковете - благодаря! Но ако някой предпочита други фирми - свободен е да си избере.

valpan - да, бромелаинът е 3 х 2 дневно.

ddiddi - и аз чакам от 24ти.

afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037

# 67
  • в 1001-та нощ
...... белия млечен сок от зеленото на смокинята, кото лепне  newsm78

Това  Grinning

bouquet  bouquet  bouquet

ехххх колко смокини имаше в двора на баба  Hug сега ще видим (смомням си, че като деца ни сърбеше от търкането в листата  newsm78 ;

# 68
  • София (Възраждане)
Момичета, относно проверка на митницата, на място ли трябва да се занеса или мога да звънна и по телефона /евентуално някой да има представа от тел. номер за контакт?/. каква информация трябва да имам под ръка, номера на поръчката ли?
  bouquet

# 69
  • София
Момичета, относно проверка на митницата, на място ли трябва да се занеса или мога да звънна и по телефона /евентуално някой да има представа от тел. номер за контакт?/. каква информация трябва да имам под ръка, номера на поръчката ли?
  bouquet

На място, защото взимат такса за проверката.

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 70
 Mooimeiske отиваш на място ( не съм сигурна, но май 22 гише ) попълваш бланка с приблизителната дата на поръчка, имена и т.н, плащаш 1,15 лв. и така ...

# 71
  • в 1001-та нощ
трябва да направят - проверка с СМС  newsm78

# 72
  • Испания
pepina1965 индивидуално е, но ако си над 40 год. може и 100. Ако не си пуснала поръчка все още, смени го с 50 или 60 мг. Ако от една капсула не усетиш разлика увеличаваш на две и знаеш за другия път от колко мг. да поръчаш. Също така има значение дали е убихинол (по-лесно усвоимата форма) или убихинон ...

Н а 44 съм.Ето този поръчах http://www.iherb.com/Healthy-Origins-CoQ10-Gels-Kaneka-Q10-100-m … oftgels/4134?at=0

значи няма проблем,другия път ще взема от другия

# 73
valpan - тенджерката е много хубава. Аз имам и двете.

very nice - нищо не мога да препоръчам, просто разсъждавам: както ензимите са ефикасни при белези, така и този крем следва да е ефикасен при наличие на съединителна тъкан, пречеща на кожата да се свива нормално.

Още преди година една дама се похвали, че почти и е изчезнал белега от секциото от ензимите. А дамата има две деца и белегът сигурно е бил очеваден.

Само мога да ви пожелая успех.

StanislavAngelov - досега в Пловдив проблеми не е имало. Доколкото си спомням пратките се получават в някаква поща на ул. "Иван Вазов".

gery_djor - 5-НТР е прекурсор на серотонина, демек вдига настроението. Не предизвиква сънливост.

А за "изцедени портокали" препоръчваме Ко Q10, но Ubiquinol. 50 мг ще те оправят. Сега има промоция.

Ако изпиташ силно желание да измиеш прозорците на съседите - намали дозата! Mr. Green

sandrella - чакаме резултати от тебе. Не се очудвай на ветеринарите - куче със стрии няма!

Там лекуват опадала козина, мастит при кравите, травми при конете.

Най-добре питайте някоя козметичка за какво го ползват. Сигурно са пълни с идеи.

Рибеното масло на капсули - нищо му няма.

a.l.e.n.a - бозвелията е НСПВС - селективен инхибитор на липооксигеназата (LOX-5). Ефикасна при ставни болки и такива, свързани с гръбнака.

animal037 Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 afwitch  

# 74
Чудя се дали ще платя мито за поръчка на стойност 21,56 $ ? 
Ако някой може да разгадае ...  Wink

Код за  www.iHerb.com    YOV059

Общи условия

Активация на акаунт