Отговори
# 360
от 2 седмици не съм пущала поръчка и сега виждам, че е отпаднала доставката за 2 долара, това от кога е? Какво ще ми предложите за намаляване на апетита? Какво ще кажете за това http://www.iherb.com/Now-Foods-Chitosan-500-mg-240-Capsules/499?at=0

Последна редакция: нд, 24 юли 2011, 12:56 от danj

# 361
# 362
  • Тука, под липите стари...
Пинко, благодаря - ще поръчам, дано има ефект.
Ninia, не сме правили снимка на рамото, но ще трябва.
Момичета, освен Пинки, някой взема ли PQQ - може би съм пропуснала ако сте споделили?

# 363
  • София
Здравейте. Някой в предишна тема беше споменал за алтернатива на редуктила. Много моля, ако този, който беше писал за него се включи, да ми го припомни. Благодаря предварително и лека вечер на всички   bouquet

# 364
Привет!

Пия ензимите, но получавам изтръпване в устата, отдясно повече - език, венци, буза. Самите венци са чувствителни явно, щом ме болят като ям. По принцип ми е зачервено гърлото, не съм съвсем здрава, но едва ли има връзка, защото това е нещо, което не съм имала досега - нещо подобно като усещане след упойка при зъболекар. Възможно ли е да е от ензимите, въобще какво да правя, да се обадя на лекарката ми? Или да спра ензимите да видя дали ще има разлика. От няколко дни съм така, не еднакво през цялото време, вчера примерно бях по-добре. Особено след сън ми е така залепнало всичко в устата, че трудно я раздвижвам/отлепвам бузите от челюстите. Иначе езикът ми стана розов, което е цяло чудо за мен, защото последните години е все с разни налепи от лошия начин на живот - недоспиването най-вече.
Забравих, сега се погледнах и се сетих - дясната ми буза отвътре е много червена като сериозно натъртена и имам усещане, че трудно я движа както писах по-горе както след упойка.

# 365
С какви стимуланти подготвяте децата си за предстоящата зима? Какво ще ми препоръчате за деца на 5 г. и на 12 г.?

# 366
  • София
Liubka1, от септември почвам да давам синьо-зелени водорасли АФА + Коластра, почти постоянно давам рибено масло... Взимам си задължително и сироп от бъз , много добър срещу вируси.Давам зимата и витамин Д.
 Всички горни добавки са подходящи за деца на 5 и 12г.
Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 367
  • в 1001-та нощ
Пинко, благодаря - ще поръчам, дано има ефект.
Ninia, не сме правили снимка на рамото, но ще трябва.
Момичета, освен Пинки, някой взема ли PQQ - може би съм пропуснала ако сте споделили?

аз, но не редовно  newsm78 по-скоро напоследък - започнах - защото пия и други антиоксиданти (токотриенолите) и да не ми дойдат в повече  newsm78

даже мисля - да ги редувам  newsm78 не знам дали е добра идея, но вечер хапчетат ми са 1-2 шепи  Mr. Green

# 368
bgroza благодаря за бързия отговор.   bouquet
Аз ще опитам да видя как ще се възприеме тази моя идея от бабет ... Стискам палци да стане.. Party.

# 369
МОЛЯ за помощ!!!
Колегата има много голям проблем. Преди 20 дни на синът му (6 шест години) откриха диабет. Cry
Препоръчайте ми някаква терапия!
Има ли възможност за в бъдеще да се избегне(преустанови) употребата на инсулин? newsm78

Код за отстъпка 5$ -    ODO378

# 370
  • София
diamobg
Детенцето е много малко и е най-добре лекарите да решават какво е най-удачно - зависи от причината и нивата на кр. захар.
Може да е нещо инцидентно, често се случва при децата.

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 371
Liubka1, от септември почвам да давам синьо-зелени водорасли АФА + Коластра, почти постоянно давам рибено масло... Взимам си задължително и сироп от бъз , много добър срещу вируси.Давам зимата и витамин Д.
 Всички горни добавки са подходящи за деца на 5 и 12г.

Bobka, препоръчай моля те и вит.Д..за деца на 4 и 15 год! Питам за една приятелка, много боледуват и то предимно ангини..може би и някакви пробиотици трябвата след тези непрестанни антибиотици..Предполагам и омега даваш..

# 372
Персимон, много ти благодаря за насоките!!   bouquet
Дейсвително е трудно да се намери добака без магнезиев стеарат...

# 373
  • София
МОЛЯ за помощ!!!
Колегата има много голям проблем. Преди 20 дни на синът му (6 шест години) откриха диабет. Cry
Препоръчайте ми някаква терапия!
Има ли възможност за в бъдеще да се избегне(преустанови) употребата на инсулин? newsm78

Код за отстъпка 5$ -   ODO378

В тази тема може да получиш отговори на въпросите си, както и подкрепа от всички пишещи там

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=594743.15
www.diabetbg.eu

# 374
  • София
airi , аз давам от този витамин Д:

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 17:28 от Bobka

Общи условия

Активация на акаунт