Отговори
# 435
  • Испания
И моята от 09.07 пристигна днес .Получих шампоана с биотин на Авалон за дъщеря си и рибеното масло.

# 436
  • София
Alekssia , и на двете деца по една капсула на ден...приема се н гладно, поне половин час преди хранене.

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 437
  • София
Благодаря kashmir  bouquet И аз се бях насочила точно към този. Довечера ще питам инструктора, дали 500 мг е подходящ за мен, че още нищо не разбирам, но сигурно ще е ок.
Аз даже пиех по две капсули на ден ( около 60кг съм). Една сутрин/ или 1 час преди тренировка и една преди сън. Това  в продължение на 3 седмици, после правиш 1/2 седмици почивка, защото организмът привиква. Тази схема я прочетох (вече не помня къде, че много се рових на темата) скоро. Преди години съм пила по една капсула 30мин преди тренировка. Но спред последните проучвания 500мг били нищожно малко, особено за спортуващи. Успех!  Peace

# 438
  • ULPIASERDICA
PinkPanther,
Кои добавки трябва да съдържа един изчерпателен протокол за засилване способността за запаметяване/запазване функциите на мозъка? smile3529  Рибено масло (с концентрирана DHA?), Фосфатидил Серин, Гинко Билоба, Л Теанин, Таурин...  Спомням си, че преди много теми обсъждаше този въпрос, но до какви изводи си стигнал днес?

# 439
kashmir, аз сега започнах да ходя на фитнес и още всичко ми е ново, но ако съм разбрала правилно, когато започна да тренирам интензивно ще трябва да пия по 3 на ден. Ама не разбрах по 250 мг или по 500. Но независимо от милиграмите, ще ми трябва по-голямо количество хапчета и в търсене на нещо изгодно попаднах на тая тема. Моите колеги ми казват да не рискувам с такава поръчка, но като гледам и в сайта и ти, давате добри отзиви. Довечера ще питам и ще си направя сметка колко трябва да поръчам.
Иначе, виждам доста интересни неща в тоя сайт и вече с интерес ще следя темата.

# 440
Bobka,много ти благодаря Hug

# 441
  • София
kashmir, аз сега започнах да ходя на фитнес и още всичко ми е ново, но ако съм разбрала правилно, когато започна да тренирам интензивно ще трябва да пия по 3 на ден. Ама не разбрах по 250 мг или по 500. Но независимо от милиграмите, ще ми трябва по-голямо количество хапчета и в търсене на нещо изгодно попаднах на тая тема. Моите колеги ми казват да не рискувам с такава поръчка, но като гледам и в сайта и ти, давате добри отзиви. Довечера ще питам и ще си направя сметка колко трябва да поръчам.
Иначе, виждам доста интересни неща в тоя сайт и вече с интерес ще следя темата.
Не, до две хапчета на ден.  Peace просто едното преди сън, а другото или сутрин в ден когато не тренираш, или ако е в ден с тренировка -то преди тренировката. По 500мг хапчето.  Peace

Kод за отстъпка 5$ EVA120

# 442
StanislavaKoeva   , вече го поръчах...   Sad Дано на мен да ми се отрази добре.

Отново подчертавам, че това е лично мое усещане. Все пак Bobka се беше насочила към него защото има и положителни отзиви за него. Може и на теб да ти хареса. Peace

Код за 5$ отстъпка-AVA527

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 14:44 от StanislavaKoeva

# 443
Здравейте,
за колко време пристига пратката и как ще разбера кога  е пристигнала на митницата, за да отида да я получа?
Предварително благодаря.

# 444
Velesa ,по-добе си вземи течен Л-карнитин-по-ефикасен е,оптималната доза е около 2грама .За дъщеря ми съм взела ето този:http://www.iherb.com/Now-Foods-Shots-L-Carnitine-Acai-Berry-12-S … l-Each/22672?at=0,и аз съм пила  20-30 мин.преди тренировка-наистина дава енергия!

# 445
  • София
Здравейте,
за колко време пристига пратката и как ще разбера кога  е пристигнала на митницата, за да отида да я получа?
Предварително благодаря.
nany, пратката пристига средно за 15-20 дена, ще получиш в пощeнската си кутия известие от митницата

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 15:16 от Bobka

# 446
Нямам късмет, пратката от 22.06 не е и на митницата. Ще трябва да им пиша.

Код за отстъпка $5 при първа поръчка от www.iherb.com: SOV733

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 21:11 от Анонимен

# 447
valpan - мострата вит. D стига за цял месец!

А за мискета - наздраве!

samuel - екстрактът от еленови рога в сайта се предлага като IGF-1 - инсулиноподобен растежен фактор - биоактивна форма на растежен хормон (соматропин). Дали има същия състав, като твоята мостра, не знам. Но хич не е евтино.

beladonna - аз пия PQQ за възстановяване  и запазване функциите на мозъка. Дали има ефект - околните ще кажат. Препаратът има благотворно въздействие и при диабет, адренална умора, изчерпан яйчников резерв и др.

При мен изненадващо рязко ми спря косопада. Ето тук: newsm78

Velesa - пратките пристигат различно, за 10-20 дни, зависи от нашите пощи.

Относно Л-карнитина или  Ацетил Л-карнитина - приема се по схема, в по-големи дози, съчетано с натоварване, за 15-20 дни. След това е безмислено.

След месец - пак.

Кода си го избираш от предложените от нас в тази тема. После ще получиш твой код (за следващите).

magister militum - за съжаление, списъкът е много дълъг. и започва с Пирацетам (Ноотропил).

Следва Винпоцетин, рибено масло, DMAE, Хуперцин... и още 20тина позиции...

Трябва да се конкретизираш.

afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037

# 448
nany_ - след 15 дни почваш до проверяваш кварталната поща, ако мине месец - търсиш я в  митницата. Обикновено не е нужно.

Алексче - няма смисъл да пишеш - ще получиш формален отговор. Пратката може да се появи изневиделица, а ако не се получи и се върне - възстановяват парите без подсещане.

# 449
  • в 1001-та нощ
имам чувството, че само аз не се тревожа за пратките си  newsm78 Rolling Eyes Blush

изобщо всякакви тревоги са излишни  newsm78 каквото и да става - винаги има изход, винаги ще изгрее Слънце - всичко се случва за добро  Hug когато тогава  Party Sunglasses Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт