Отговори
# 450
Пинк пaнтeр, a ако е загубена и не се върне, какво?

Код за отстъпка $5 при първа поръчка от www.iherb.com: SOV733

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 21:11 от Анонимен

# 451
  • София
И аз направих поръчка с мускатовите гроздови семки  smile3508
Наистина не се тревожете за пратките си, имам толкова много направени поръчки, веднъж дори ми се забави с 2м и половина, но накрая пак дойде при мен....

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 452
До сега не знам за случай, пратка да изчезне безследно. Може да се случи (пожари, наводнения, самолети падат...), но досега, не знам.

При iHerb, ако от три пратки получаваш две - пак си на далавера. Е, не го пожелавам никому...

Ако уточниш от кой квартал си, все някой може да ти помогне  с ходенето до митницата.

# 453
liu jo, би ли ми обяснила по-подробно за този Л-карнитин? Една такава кутия за колко време, при какъв прием ти стига? С тия милиграми и милилитри не се оправям много.
Довечера, когато уточня с инструктора за колко време по колко ще пия, ще си направя сметката какво да поръчам. Иначе, ако поръчката пристига за 10-20 дни, ме устройва идеално. PinkPanther, благодаря  за информацията   bouquet

# 454
  • Казанлък
Velesa, аз ползвам този L-Carnitine и съм супер доволна.  Peace
Пия по 2 капсули преди тренировка. Иначе,ако не се тренира може и вечер преди сън,но не повече от 2 седмици,после се почива 1 месец(благодарности на denis_d за съветите  Hug)

Код за 5$ отстъпка при първа поръчка в iHerb DUR632

# 455
До сега не знам за случай, пратка да изчезне безследно. Може да се случи (пожари, наводнения, самолети падат...), но досега, не знам.

При iHerb, ако от три пратки получаваш две - пак си на далавера. Е, не го пожелавам никому...

Ако уточниш от кой квартал си, все някой може да ти помогне  с ходенето до митницата.

Не знам към мен ли е това, но днес бях на митницата и я няма. Ами ако дойде - дойде, ако не - здраве да е. Междувременно ще си поръчам отново нещото, защото ми трябваше.

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 21:11 от Анонимен

# 456
И моята от 09.07 пристигна днес .Получих шампоана с биотин на Авалон за дъщеря си и рибеното масло.

Проверявах за моята но няма , нищо ще чакаме , сигурно се е забутала някъде .

# 457
Мерси, ПинкиHug  Стигам до извода, че по всяка вероятност това е натъртване на бузите от челюстите (зъбите) при спане. Колкото и да е странно, но явно е възможно. Тази страна, която ми бе сериозно червена отвътре и усещането бе нетипично при свиване на бузите, бе точно същата, на която спя - дясната. От ляво съм имала веднъж, но беше много малко - все пак в съня си се обръщам и на ляво понякога. В момента съм добре, не съм спирала ензимите. Смятам да си ги пия.
Иначе си остана тая, как да я нарека, хлъзгавост на лигавицата в устата ми - езика и най-вече горе небцето. А повреме на сън ми се вдървяват някакси бузите - в смисъл при събуждане ги раздвижвам по-трудно, все едно ги отлепвам от ченето си. Не винаги, само понякога. Но това са по-малки отклонения и няма да им обръщам внимание засега, ако не се влоши работата.

# 458
liu jo, би ли ми обяснила по-подробно за този Л-карнитин? Една такава кутия за колко време, при какъв прием ти стига? С тия милиграми и милилитри не се оправям много.
Довечера, когато уточня с инструктора за колко време по колко ще пия, ще си направя сметката какво да поръчам. Иначе, ако поръчката пристига за 10-20 дни, ме устройва идеално. PinkPanther, благодаря  за информацията   bouquet
Едно шотче  има 2 грама Л-карнитин-това е оптималната доза -и аз от Денис го знам това  bouquet!Освен него има и акай-500мг.-което е плюс,защото е силен атнтиоксидант!Спецовете в темата ми обясниха,че е по -добре течен вариант,защото е по-чист,докато в капсулите има и разни пълнители-дано съм го обяснила като хората!В кутията има 12 дози-значи за около 2седмици,ако тренираш 6 дни с един почивка.

# 459
  • София
  Включвам се с оплакване от тази стевия:http://www.iherb.com/NuNaturals-NuStevia-White-Stevia-Powder-100 … Packets/4703?at=0. Майка ми е с диабет и го поръчах за нея вместо отровите, с които си подслажда кафето. Исках най- проста, чиста стевия, а в тази хакнали и малтодекстрин. Как можах да не прочета #Cussing out. За какво са го набутали вътре?!

# 460
  • София
20% еднодневно намаление на всички протеинови продукти

# 461
  • софия
кажете при избор на протеини какво трябва да се гледа?
харесали сме това  http://www.iherb.com/Healthy-N-Fit-100-Egg-Protein-Vanilla-Ice-C … s-32-oz/6023?at=0

# 462
кажете при избор на протеини какво трябва да се гледа?
харесали сме това  http://www.iherb.com/Healthy-N-Fit-100-Egg-Protein-Vanilla-Ice-C … s-32-oz/6023?at=0

Първо, зависи за какво ти е протеина. За следтренировъчно/предтренировъчно хранене, за заместване на хранене, за възстановяване и т.н...Поради тази причина има изолати, концентрати, яйчни, казеинови, комбинирани(матрици). Аз лично гледам да има минимално въглехидратно съдържание - под 2-3 грама захари на доза. Избягвам и соята, защото се смята, че предизвиква хипофункция на щитовидната жлеза.
Ето малко инфо за различните видове протеини:
http://www.bb-team.org/articles/1315_protein#axzz1TNXp5JQX

КОД ЗА 5$ ОТСТЪПКА В  IHERB: KUN753

# 463
Днес изпробвах тази спирала, разочарована съм: четката е голяма и дебела, тип "мече", съответно спиралата е трудна за нанасяне, ако имате тънки и къси мигли като моите. За обем и дължина не може да става и дума, миглите ми са просто намазани с черно; вярно, не оставя "топчета", но само толкова.

Да спомена този ексфолиант за крака - не можах да го ползвам изобщо, миризмата е ужасна! Наистина ужасна! А консистенцията на "нещото" е такава, че отгоре плува масло, а отдолу се утаява някаква твърда маса. Много несполучлив продукт. Бях написала един афектиран отзив, даже не можах да повярвам, че са го публикували.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 28 юли 2011, 10:05 от Анонимен

# 464
  • София
Алексче, над твоя отзив има други два отзива, в които пише, че продуктът има ужасна миризма...явно е, че не си заслужава...все пак е добре, че има възможност да се публикуват и реални отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт