Отговори
# 465
Да, така е наистина, но бях решила да рискувам, защото възприятието на миризмата е нещо субективно... обаче в тоя случай...  Mr. Green

Код за отстъпка $5 при първа поръчка от www.iherb.com: SOV733

# 466
  • софия
Първо, зависи за какво ти е протеина. За следтренировъчно/предтренировъчно хранене, за заместване на хранене, за възстановяване и т.н...Поради тази причина има изолати, концентрати, яйчни, казеинови, комбинирани(матрици). Аз лично гледам да има минимално въглехидратно съдържание - под 2-3 грама захари на доза. Избягвам и соята, защото се смята, че предизвиква хипофункция на щитовидната жлеза.

КОД ЗА 5$ ОТСТЪПКА В  IHERB: KUN753
[/quote]

за трупане на маса и мускул, за активно спортуващ (3 посещения във фитнес на седмица май така се води  Laughing )

# 467
Аз получих писмо от митницата за поръчката ми от 18.07.Но поръчката ми е задържана на митницата в София,ул.Веслец 84,а аз не съм от София!И сега,какво да правя?Незнам дали ще се съгласят,ако им  звънна и ги помоля да ми изпратят поръчката в моя град?!Иначе поръчката ми е за 64$,като това включва и доставката от 6$

# 468
  • София
Alekssia, когато има мито обикновено не се съгласяват за доставка, поне така е в рамките на София...това не ти пречи да им звъннеш и да обясниш, че си на друго място, може да стане  Rolling Eyes. Това първа поръчка ли ти е?

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 469
Bobka,не 5та поръчка ми е,но е първата,която отива на митница!Другите ми поръчки бяха по-малки и идваха направо в пощата!

# 470
Alekssia,неразбрах от кой град си?
Аз съм от Перник и също идвам в София да си го взимам колетчето.
Последния път ми казаха ,че мога да им пратя фактурата по факса и те после ще ми пратят колета в моя пощенски клон и на място ще си платя всичко.

# 471
Black Diamant ,от Дупница съм.А за коя фактура става въпрос?Разпечатка на поръчката ли?

# 472
Alekssia Да.
На известието което получаваш по пощата трябва да има написан с химикал телефон и факс.Поне на моето има.Обади се да питаш как се действа.

# 473
Алексче, този ексф. и аз съм го ползвала,от бодикершопа.Намален го купих.
Да, смърди много, но аз го използвах.При мен нямаше такова утаяване.Но пък не ми ексфолираше достатъчно.

# 474
Alekssia Да.
На известието което получаваш по пощата трябва да има написан с химикал телефон и факс.Поне на моето има.Обади се да питаш как се действа.
Обадих се и ми казаха същото и на мен-да им изпратя по факса фактурата и ще ми изпратят пратката по пощата!Супер!Много ти благодаря Hug

# 475
PinkPanther, това за растежа на косата..ефекта не беше ли от токотриенолите?Какво общо има PQQ?

# 476
Първо, зависи за какво ти е протеина. За следтренировъчно/предтренировъчно хранене, за заместване на хранене, за възстановяване и т.н...Поради тази причина има изолати, концентрати, яйчни, казеинови, комбинирани(матрици). Аз лично гледам да има минимално въглехидратно съдържание - под 2-3 грама захари на доза. Избягвам и соята, защото се смята, че предизвиква хипофункция на щитовидната жлеза.

КОД ЗА 5$ ОТСТЪПКА В  IHERB: KUN753

за трупане на маса и мускул, за активно спортуващ (3 посещения във фитнес на седмица май така се води  Laughing )
[/quote]
Тогава му трябва и "бърз" и "бавен" - например казеин преди сън и някаква суроватка (най-добре изолат) за след тренировка.
Много го хвалят този протеин:
http://www.iherb.com/Optimum-Nutrition-100-Whey-Gold-Standard-Do … -909-g/27497?at=0
Яйчният протеин също е добра добавка преди сън, но виждам че се предпочита от хора с непоносимост към лактоза и млечни протеини. Аз в момента пия един яйчен(http://www.iherb.com/Now-Foods-Eggwhite-Protein-1-lb-454-g/547?at=0) и ми прави впечатление, че за разлика от суроватката не засища, в което няма много логика...
Пила съм от това:
http://www.iherb.com/Now-Foods-Whey-Protein-Isolate-Strawberry-1 … bs-816-g/870?at=0
А скоро си купих и това:http://www.iherb.com/MRM-Whey-Rich-Vanilla-2-02-lbs-923-g/7017?at=0
, но още не съм отворила кутията.
Доволна съм от Matrix и Whey Shake на Синтракс, но тази марка я няма в айхърб. Все пак аз ползвам протеините като заместител на хранене, а не за мускулна маса...

КОД ЗА 5$ ОТСТЪПКА В  IHERB: KUN753

# 477
Преди време някой беше похвалил този корал калций http://www.iherb.com/Dynamic-Health-Okinawan-Coral-Calcium-Compl … -946-ml/5686?at=0
Искам да питам понеже е течен дали го е получил без да се разлива. До сега само веднъж съм поръчвала течно и то беше с GSE искам да разнообразя калциевите добавки с това.

Код за отстъпка от 5 $  www.iherb.com  : NOV689

# 478
  • София
Моля, да ми препоръчате коластра на прах ( в краен случай може и таблетки) за бебе на 1.4 г. От септември тръгва на ясла и бих искала да й давам 2-3 месеце за предварителен, профилактичен ефект.

# 479
  • София
bibi, аз си купувам от тази Коластра , но в момента гледам не е налична, можеш да изчакаш да се снабдят нея или да отидеш на друг вариант, например този или този

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

Общи условия

Активация на акаунт