Отговори
# 510
Здравейте момичета  Simple Smile

Прочетох от части тази тема и няколко предишни, но не мога да чета повече ...

Искам до взема витамини и пробиотик за малкия който е на 2-е годинки, от септември тръгваме на ясла и искам да е подготвен поне малко. Както и антиоксиданти за мен и мъжлето  Simple Smile Какво ще ми препоръчате да взема.

Днес ще пусна първата си поръчка и ако имам проблеми си запазвам правото да търся помощ  Hug

# 511
Здравейте момичета  Simple Smile

Прочетох от части тази тема и няколко предишни, но не мога да чета повече ...

Искам до взема витамини и пробиотик за малкия който е на 2-е годинки, от септември тръгваме на ясла и искам да е подготвен поне малко.

Тези витамини- http://www.iherb.com/Flora-Floradix-Kinder-Love-Children-s-Multi … -500-ml/3009?at=0 са много хубави. Изцяло са органични и са с приятен вкус. Проблемът при тях е че са много голямо количество и няма да може да ги изпие детето. Много съм доволна от тях.

Също така съм доволна и от тези пробиотици- http://www.iherb.com/Garden-of-Life-RAW-Probiotics-Kids-3-4-oz-96-g/27369?at=0.

Нека и другите майки с малки дечица да споделят от кои продукти са доволни.

П.П. Обърни внимание че пробиотиците не са стабилизирани и трябва да стоят в хладилник. Витамините също са за хладилник и трябва да ги употребиш до 4 седмици.

Код за 5$ отстъпка-AVA527

# 512
Теси - аз получих един голям заоблен тиган и две тиганчета/тенджерки със стъклени капаци. Тиганът беше използван сомо веднъж, много голям е. Но тиганчетата са постоянно в употреба.

Малко ме учудва, че твоя тиган се е скапал, още повече, че му дават "доживотна" гаранция.

Е, няма да им го пращаш на поправка... Жалко.!

В митницата ходи винаги с разпечатка от поръчката!

a.l.e.n.a - опиши по-подробно твоята рационализация със пана вейксала.

Аз лично съм доволен - имам враснали косми от брадата, които искаха редовно да ги "оперирам"

След като се намазах няколко пъти с крема, космите си пробиха път и ги отстраних много лесно.

Reiny - да, важно е да не попада в окото, но като внимаваш няма проблеми. Наоколо е пълно с много по-големи опасности.

Като ходиш до Борово, първо звънни по телефона. Бях го дал преди две седмици.

a.l.e.n.a - за холестерола - важно е какво си яла предния ден.

afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037

# 513
  • София
Докладвам за панавейксал-а и стриите:

Може би има лек ефект, защото вече две седмици го мажа и тези на кръста ми се струват по-бледи и по-тънки. За съжаление, свърших опаковката, която имам и не знам кога ще се сдобия с нова...

# 514
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Reiny - да, важно е да не попада в окото, но като внимаваш няма проблеми. Наоколо е пълно с много по-големи опасности.

Като ходиш до Борово, първо звънни по телефона. Бях го дал преди две седмици.

Pink, много благодаря!   bouquet И аз така си мислех, но реших да попитам, че понякога от нищо какви проблеми стават ....
И телефона си бях записала от твоя пост, ама защо не звъннах предварително не зная.

# 515
  • В полето, под тепето.
Отидох с разпечатана поръчка, но въобще не искаха да я погледнат.Повтаряха като папагали- проверили сме, от сайта винаги пишат точната цена и т.н. А най- големият аргумент беше -от София определят ДДС.
Ядосах се и отказах да си взема поръчката.  smile3516

Все пак ми се изкаше някой да каже дали винаги пишат сумата без отстъпките на кутията. Досега не съм обръщала внимание.

И по какъв начин връщат парите newsm78

Снощи сглобих една друга поръчка и дори не мога да се зарадвам, че ми се появи ВИП остъпка.
Сега се чудя дали да я пусна въобще.
Винаги практикувам така веднъж месечно 1 малка прака без ДДС и една както дойде с или без ДДС.

За тигана - може да е лош късмет. Въобще не съм мислила за връщане и т.н. Simple Smile

Ина 21- хубаво е , че ти искат разпечатана фактура, така ще докажеш сумата и няма да пращаш.

Сега ще спретна по едно гневно писъмце до сайта и до митниците!

# 516
  • Дивия Северозапад
Моля, препоръчайте ми витамини за детенце на 2 години. Детето е на моя позната, постоянно боледува, преди месец беше болно от шарка, сега някакъв цирей има на гърдичките и т.н.

# 517
Lukasa & Te - чакай да видим рационализацията на a.l.e.n.a, която е прибавила серрапептаза към крема!?!

И е доволна.

Теси - хм, досега в Пловдив проблеми не е имало.

Освен това: на кутията е написана стойността на поръчката без транспорта. Тоест това което си платила без транспорта. При по-големи поръчки (над 30 лв), очевидно печелиш от тази практика - не ти облагат транспорта.

Аз не разбрах какъв е проблема, но етикета, залепен на кутията представлява всъщност американска митническа декларация. Сумата върху пакета трябва точно да съвпада с ъс сумата посочена във втория е-мейл (че пратката е изпратена)

Парите ще ти ги върнат в картата - без транспорта. Така че прецени - аз мисля, че е по-изгодно да си вземеш пратката.

# 518
Теси, намесвам се и аз: Пантерата е прав, в Пловдив ДДС се изчислява въз основа на сумата върху етикета на кашона ,а тя представлява сумата с всички влючени отстъпки , без транспорт. Даже не искат разпечатка на поръчката , митническото известие се получава с упоменато  ДДС +3.50 лв ,така че предварително знаеш колко пари общо ще ти искат  ,като отидеш да си вземеш пратката.
П.П. Имаше един период-преди ок. 2 месеца  , когато ни викаха с разпечатка от сайта ,тогава ДДС начисляваха върху платената по разпечатката  сума -т.е. върху стойността на продуктита + транспорта.
Курсът на $ на Митницата се променя на 5-7  или на 25-30 дни. Понякога , заради курсови разлики,може за малко  да минеш 30 лв и да ти начислят ДДС .

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 16:22 от bgroza

# 519
Да се похваля и аз с първа поръчка.Направих я на 2.07,получих колета на 19.07 в пощата на селото от което съм.Стойността на колета беше за 19.74$,вътре имаше две мостри - една каквато аз си бях избрал и една от тях.Никаква такса не съм платил.

# 520
Петлето поръчвала съм от Kid Vits - стават. Да му вземе и някаква коластра. Аз редовно поръчвам от тази на нау фуудс.

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 521
Привет на всички! Днес вече се реших и направих първата си поръчка с л-карнитина, който Kashmir ми препоръча. След като Bobka показа и безплатния карнитин, просто нямаше повече какво да му мисля. Сега вече чакам. Ето и един код за 5$ отстъпка VIW950.

# 522
  • в 1001-та нощ
Теси - в моя опит с над 10 пратки на кутията пишат стойността, която е платена без транспорта, т.е с всички отстъпки  newsm78

рационализацията с Пана вейксала

1. почиствам мястото - вземам кратък душ или в някои случаи ползвам спиртен разтвор - антимикоацид (от аптека)
2. намазвам с панавейксал - става хлъзгаво
3. разтривам малко сода бикарбонат между дланите и разтривам (нежно) мястото
4. правя парна баня на мястото (с вода или чай от лайка на котлон в тенджерка)
5. отново разтривам мястото - като е топло от парната баня и така няколко пъти
6. отварям една капсула серрапептаза и я изсипвам между дланите, натривам мястото и оставям 20-30 минутки
7. изплаквам с вода (вземам душ)  Peace

за храната в деня преди измерване на холястерол  newsm78 има ли нещо, което трябва/ етрябв ада ям  newsm78

в понделник си започсах час при ендокринолог и ако ще ми го мерят - да зная  newsm78

изобщо - до сега не съм ходила на ендокринолог - няма идея за подготовката  newsm78 Rolling Eyes Embarassed Blush

# 523
за храната в деня преди измерване на холястерол  newsm78 има ли нещо, което трябва/ етрябв ада ям  newsm78

в понделник си започсах час при ендокринолог и ако ще ми го мерят - да зная  newsm78

изобщо - до сега не съм ходила на ендокринолог - няма идея за подготовката  newsm78 Rolling Eyes Embarassed Blush

Не трябва пържоли, яйца и т.н. Наблегни на плодове, зеленчуиц  Peace

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 524
a.l.e.n.a Благодаря за разяснението.

Относно изследванията - те са чувствителни и трябва да се внмава.

За холастерола - да не се яде много тлъсто предния ден - вдигат се тригрицеридите, а от там - холестерола.

За кръвната захар - естествено без много сладки работи.

За утайка и CRP - ако имаме някакъв възпалителен процес, всичко отива по дяволите.

За нива на полови хормони - никаква сексуална възбуда 36 часа преди!

Ще компрометира изследванията, най-вече тестостерона.

Ако пиете ензими - спрете ги. Освен протромбиновото време, ще копрометират и други елементи, най-вече тези, заради които ги пиете.

До всички - ако на някой вече му се налага да попълва американска данъчна декларация, да се обади. Ще му икономисам поне 2-3 дена четене.

animal037 Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 afwitch

Общи условия

Активация на акаунт