Отговори
# 555
  • в 1001-та нощ
Now Foods имат магазини в София - част от продуктите, които търсите са техни - можете да проверите дали имат точно това, което търсите  newsm78

До колкото зная и ензими могат да се намерят в БГ - но  Пинко да каже точно къде и какви, наскоро се поясняваше - май в темата за ензимите за серрапептаза - спешно  newsm78

Иначе най-добре ми се вижда - Вашата позната в САЩ да ги пполучи и изпрати в няколко пратки на стойност до 45 евра  newsm78

# 556
Благодаря Ви за бързата реакция момичета   bouquet  Hug

a.l.e.n.a, именно Пинко препоръча какво да вземем, запознат е със случая, но не спомена за серрапептаза и бг.

Сега ще говоря и с моята роднина. Изясни ми се картината с митницата ...

Още веднъж, Благодаря на всички за отговорите  Hug  Бъдете здрави

# 557
  • в 1001-та нощ
това е чудесно - ето линка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=573790.msg19334718#msg19334718

# 558
  • някъде
Най-добре е да разбиете поръчката.И тъкмо след две седмици ще е тук,когато започва лечението Peace

HEV838 

# 559
  • София
Alex Mom , имам от тези Натозими в повече.
Ако Пинко ги одобри, за твоя случай, свържи се с мен на лични. С куриери не се занимавай, бързо поръчвай като си разбиеш поръчката на няколко.

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 560
  • София
записвам се и да похваля тази вода за уста:
http://www.iherb.com/Natural-Dentist-Pre-Brush-Whitening-Rinse-C … 500-ml/16288?at=0
понеже съпруга ми я ползва повече - според него определено имала избелващ, вече поръчах друга  Peace

# 561
# 562
а с какво мажете децата, когато паднат и се обелят колената? На сина ми цялото коляно е обелено, без кожа, и толкова ми е жал, защото до каквото да се докосне, боли. Затова много ще благодаря, ако ми препоръчате нещо -

# 563
# 564
  • София
имам и аз един въпрос.Нашта прабаба милата на вилата я ухапа нещо по  пръста,след което се наду много.Най-близкия доктор и препоръча да иде на хирург + антибиотик.И след многократни превръзки с йодасепт днес я резнали да изтича гнойта,абе много гадно.Нещо ензимите биха ли помогнали тук?

код 5$-GOG429

# 565
  • в 1001-та нощ
от това, което съм чела аз - да - и противо възпалително и да зараства ...

утре Пинко ще каже за по-сигурно  Peace

# 566
  • София
аглика, имам от това, ползвала съм го веднъж и свърши работа...но моят е много страхлив и не дава с нищо да го мажем и затова съм решила да си взема от този спрей за първа помощ...но в твоя случай за големи рани незнам дали е  подходящ  Rolling Eyes
От този мехлемм също имаше доволни: http://www.iherb.com/WiseWays-Herbals-LLC-All-Heal-Salve-1-4-oz-7-1-g/27561?at=0  ...само имай предвид, че е много малка кутийката.

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 567
  • Тука, под липите стари...
За бързо зарастване на рани, Панавейксал-а не върши ли добра работа. Мисля, че всъщност това му е основното предназначени, но Пинко ще каже...

# 568
  • в 1001-та нощ
и аз насочих към такъв линк - с разказа на Лукаса, Пинко беше давал препратка към него  Peace

# 569
Здравейте Simple Smile wavey
Искам да се похваля - последните ми 2 поръчки пристигнаха в пощата, малки са, та може и затова да е.
И имам нужда от помощ --> Искам да поръчам за майка ми някакви витамини или комплекс добавки, подходящи за нейната възраст, но нямам идея какво да търся. Тя е над 50г. и знаете, че това е доста деликатен период Simple Smile. А иначе по принцип има анемия и желязото и е критично ниско, но ми казаха, че дори и да пие желязо, организмът и няма да го усвои. Може ли да ми кажете нещо, което да подсили организма й и да се чувства по-добре? Предложили са и някакви измисляни Вита Голд от А до З(или нещо такова)  newsm78 и незнам си още какво, но предпочитам аз да й взема нещо.

Общи условия

Активация на акаунт