Отговори
# 540
Bobka-благодаря, но въобще не искаха да погледнат разпечатката и този път се отказвам- нямам нерви за втори рунд с митническия инспектор. а и прибързано подписах, че отказвам пратката.
 Пуснах жалба до митниците  затова че отказаха да приемат резпечатката и дано за в бъдеще нямам подобен случай.
Цитат на: valpan
link=topic=596454.msg19355115#msg19355115 date=1311954317

Теси, да не би да си ползвала и някоя натрупана сума в Rewards от хората,ползвали твоя код. Тогава на колета се пише цялата сума,а не тази която реално си платила. Това го забелязах наскоро,защото в повечето случаи правя поръчки до 21$ без транспорт.

Ето и Vaipan e забелязала, че не приспадат Rewards от сумата. Има ли начин да откажа тази отстъпка / в смисъл да я ползвам друг път/ или се приспада автоматично newsm78

Наистина вече приключвам с този случай, дано не се повтаря.
Хубав уикенд на всички!
благодаря на всички за полу(ените отговори и ако някой ми отговори за Rewards.  bouquet

Аз преди време писах точно за Rewards.Начислиха ми и на него ДДС, на пловдивската митница.Носих разпечатка,но инспекторката неблаговоли въобще да я погледне. Трудна е комуникацията с нея.
А Rewards когато има, автоматично си се приспада от тотала.Не успях да го откажа и аз. Peace

# 541
  • в 1001-та нощ
понеже скоро ми свършват витамините, гледам това е намалено http://www.iherb.com/New-Chapter-Organics-Every-Woman-144-Tablets/26057?at=0 , а до сега пиех това http://www.iherb.com/Now-Foods-Special-Two-High-Potency-Multiple … 40-Vcaps/787?at=0

та се чудя  newsm78

настоящите ми хапчета с поголеми дози и повече, като брой, а новите имат някакви билкови извлеци

някой може ли да коментира, ако забелязва нещо друго  newsm78 или се впечатлява и от друго  newsm78

# 542
Къде го видяхте това :намаление от 20% за уикенда на пробиотици?
Защо аз не го намирам newsm78
Верно, че не е обявено в Specials, но като сложиш пробиотик в кошницата виждаш отстъпката.

Код за отстъка: OPA017

# 543
Теси, значи си получила голямо намаление на серапептазата от rewards, не от промоция в сайта . Наистина при такива случаи се отбелязва реалната цена върху етикета на кашона и само разпечатката оправя нещата. Не е трябвало да подписваш отказ от пратката, трябваше да ги оставиш да ти пратят второ известие,така ги държиш под напрежение и можеш да оправиш нещата. И аз съм имала неприятности с митническата служителка на ул.Иван Вазов ,но понеже беше пратка с безплатни витамини /на които бях платила само транспорта/ ,я зарязах  . Иначе и мен ме караха да се отказвам веднага чрез подпис  ,ако не искам да си платя ДДС-то , ама аз им отказах ,пратиха ми второ известие, после ,като ходих да си взимам друга пратка,пак ми напомниха за нея-аз пак се правя на ударена и така.  Сигурно са я върнали вече на iherb,ама от там няма какво да ми възстановяват ,тъй че пари не чакам .Ама звънях и в Агенция Митници и си обясних случая- за мое съжаление ,те бяха в правото си да ми искат ДДС,по важното е ,че от Агенцията получих бърз и адекватен отговор и то по телефона!

# 544
  • в 1001-та нощ
да, реално с Rewards се плаща, но не от картата на поръчващия, а от сметка, която има в сайта

нещо, като микросметка в ерау, която се зарежда при опр. обстоятелства и реално това е плащане

ДДС би следвало да е дължимо на стойността на получената стока, независимо как е платено за нея - от кредитна карта, микро сметка и т.н.

може би е добре да погледна закона, защото пиша малко по-логика, но обичайно се облага стойността на сделката, а не конкретен паричен поток  newsm78

# 545
Къде го видяхте това :намаление от 20% за уикенда на пробиотици?
Защо аз не го намирам newsm78
Верно, че не е обявено в Specials, но като сложиш пробиотик в кошницата виждаш отстъпката.

Код за отстъка: OPA017

Когато се влезе в началната страница на сайта- http://www.iherb.com/  излиза промоцията, но е само за стабилизирани пробиотици.

Код за 5$ отстъпка-AVA527

# 546
Здравейте момичета,
Залутах се и имам спешно питане ...
Имам поръчка за $ 280 и трябва да я пусна с куриер, защото нещата ни трябват спешно и трябва да се започнат колкото се може по-бързо. Свързахме се с куриера UPS и от там ни казаха, че няма проблем и ще ни доставят пратката за 3 дни, цената ще е около $ 320 + таксите ... дотук ОК, но чета за митници, ДДС и т.н. Питането ми е ще спрат ли пратката ми на митница, ще трябва ли да платя мито и ДДС като е толкова голяма сумата?

Благодаря   bouquet

# 547
  • София
Alex Mom, мито се плаща над 150евро , това прави към 220 долара...струва ми се, че бая ще те одрусат за тази сума...незнам дали си заслужава  Rolling Eyes

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 548
Alex Mom, мито се плаща над 150евро , това прави към 220 долара...струва ми се, че бая ще те одрусат за тази сума...незнам дали си заслужава  Rolling Eyes

Благодаря ти за бързият отговор  Hug
Така и предполагах ... Значи куриера отпада и ще чакаме някой да се прибере със следващият полет.
Дано само да не е късно  Praynig Praynig Praynig 

# 549
Аз малко като удаваник за сламка, но тук седя сега и си мисля ... ако аджеба я пусна до US адрес и от там ми я пратят с куриер като пратка, дали пак ще имам проблема с митницата или ще го заобиколим???

# 550
Не мисля, че ще избегнете митницата, защото пратката пак ще влезе от САЩ.

Код за отстъпка $5 при първа поръчка от www.iherb.com: SOV733

# 551
  • Пловдив
Alex Mom, защо просто не разбиеш поръчката на няколко пратки - така ще избегнеш куриера и неговата такса, както и митото. ДДС-то няма как да се избегне обаче. Ясно, че трябва бързо да ги почвате нещата, но дали ще чакаш някой да си дойде или ще чакаш пощата е все тая май  Peace

# 552
  • в 1001-та нощ
продуктите може да е продават и в България? защо не споделиш ко ее спешното?

ако пратката се насочи от айхърб към адрес в САЩ и от там се прати насам - като от физическо лице към физическо лие - регламентът беше друг (за таксите) - но трявба да се види как точно беше - защото когато айхърб пращат до нас е като от юридическо лице към ФЛ; а в твоя случай ще стане от ФЛ към ФЛ  Peace

бавенето е основно в БГ - по митници и в пощи

# 553
Ако изпращачът е физическо лице, не се дължи ДДС за пратки на стойност до 45 евро.

Код за отстъпка $5 при първа поръчка от www.iherb.com: SOV733

# 554
Спешното е пакета ензими + цък, цък, цък, цък, цък, цък
Мога да пусна пратката до адрес на моя роднина в US и тя да го пусне веднага с куриерите, който са казали 3 дни. Другият вариант ми е да чакам прибиране на мой познат на 20.08. Бързането е, че химиотерапятата или лъчетерапията на моя близък започва към 15.08 и състоянието му е много критично, болеста е много напреднала. А човека е млад и чакаме второ бебе.

Общи условия

Активация на акаунт