Отговори
# 525
  • Казанлък
Здравейте!
Днес си получих в пощата 3 пратки  от 8,14 и 16 юли. Има много нови интересни неща,после ще пиша по-подробно,след като ги тествам.  Peace
Обаче все още тенджерката ми я няма и започвам да се чудя къде се запиля,от 19 юни е. Дано не си хване пътя за Щатите,че повече няма да имам възможност да поръчам никоя от тях.(Поправка: току що разбрах,че са намалили теглото на 2 вида тигани, на 8 и 11 инча)
Аз съм страшно доволна от моя голям тиган и го ползвам непрекъснато.

Теси, да не би да си ползвала и някоя натрупана сума в Rewards от хората,ползвали твоя код. Тогава на колета се пише цялата сума,а не тази която реално си платила. Това го забелязах наскоро,защото в повечето случаи правя поръчки до 21$ без транспорт.
На всички вас пожелавам хубави почивни дни!

Код за 5$ отстъпка при първа поръчка в iHerb DUR632

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 20:50 от valpan

# 526
  • в 1001-та нощ
за храната в деня преди измерване на холястерол  newsm78 има ли нещо, което трябва/ не трябва да ям  newsm78

в понделник си започсах час при ендокринолог и ако ще ми го мерят - да зная  newsm78

изобщо - до сега не съм ходила на ендокринолог - няма идея за подготовката  newsm78 Rolling Eyes Embarassed Blush

Не трябва пържоли, яйца и т.н. Наблегни на плодове, зеленчуиц  Peace
м  newsm78 даааа нещо бях наблегнала на яйцата  newsm78 сигурно те са виновни  newsm78  Praynig Praynig Praynig

PinkPanther  Hug благодаря  Heart Eyes много интересна и полезна информация  Embarassed

newsm78 не разбрах за утайката и це реактивния протеин   newsm78 кое какво компрометира и кое отива по дяволите - т.е ако имам възпалени е ще имам утайка  newsm78 и високо CRP? - мерили са ми го при бременността - преди и след серклаж -  newsm78

ензимите -  newsm78 най-добре да не ги пия  - до понеделник  newsm78 защото не знам какво ще ми изследват и дали ще се компрометира  newsm78

Hug Hug

# 527
  • София
Alex Mom , Петлето ето тези витамини са подходящи за малки деца: http://www.iherb.com/Natrol-Liquid-Kids-Companion-Liquid-Multivi … -237-ml/2267?at=0
Много са приятни на вкус.

Относно антиоксидантите бих препоръчала това; http://www.iherb.com/Healthy-Origins-CoQ10-Gels-Kaneka-Q10-100-m … oftgels/4134?at=0
и това http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Astaxanthin-4-mg-150-Softgels/30648?at=0

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 528
От доста време чакам да се появи наличен хилауроновият серум, но уви няма го newsm78
Един въпрос мога ли да пия едновременно Омега 3, 5-HTP и хиалуронова киселина.

# 529
Да се похваля получих две пратки, едната в пощата, другата на митница с ензимите и разни други дребни неща. За втората пратка на митница, която беше за 53 долара не ми взеха ДДС  Joy не знам защо, но абсолютно нищо не платих  hahaha

# 530
  • Düsseldorf
Здравейте,

имам питане към всички, които могат да препоръчат добри пробиотици за деца, както и да споделят опит при конкретни оплаквания ли ги дават, или профилактично.
Дъщеря ми, която е на 4 и половина, все по-често се оплаква от болки в корема. Личната ни прати на вътрешен, който гледа на ехограф, 2 пъти ходихме, той каза, че само червата са леко раздразнени, и изписа Дуспаталин, Нормофлор, Еспумизан, и след 2  курса оплакванията не намаляват.........
Чудя се вече какво да правя.
Познати дават всякакви съвети, препоръчаха ми и Лактофлор, но сигурно тук ще има и други... Давала съм и едни с вкус на череши от Iherb - тези http://www.iherb.com/Now-Foods-BerryDophilus-60-Chewables/8659?at=0, но сякаш нямаха особен ефект. Даже го споделих с доктора, но той реши все пак да изпише български, понеже са по-съобразени с нашите географски ширини...
Има ли значение наистина според вас?
Всеки споделен опит ще ми е от полза, благодаря!  Hug Hug Hug

Кодче за отстъпка: SAS345

# 531
  • в 1001-та нощ
аз да споделя - за пробиотиците - понеже много ме беше страх да ги пия - да не ми стане нещо - защото нищо ми няма (в областта - стомашно-чревен.....) - та няма никакви лоши ефекти и вече пристигна един мощен, който тук бе препоръчан - мисля да си го изпия - дори мисля да започна всеки ден и да разреждам във времето-по-нататък - през ден, през два дни ...

# 532
Здравейте,

имам питане към всички, които могат да препоръчат добри пробиотици за деца, както и да споделят опит при конкретни оплаквания ли ги дават, или профилактично.
Дъщеря ми, която е на 4 и половина, все по-често се оплаква от болки в корема. Личната ни прати на вътрешен, който гледа на ехограф, 2 пъти ходихме, той каза, че само червата са леко раздразнени, и изписа Дуспаталин, Нормофлор, Еспумизан, и след 2  курса оплакванията не намаляват.........
Чудя се вече какво да правя.
Познати дават всякакви съвети, препоръчаха ми и Лактофлор, но сигурно тук ще има и други... Давала съм и едни с вкус на череши от Iherb - тези http://www.iherb.com/Now-Foods-BerryDophilus-60-Chewables/8659?at=0, но сякаш нямаха особен ефект. Даже го споделих с доктора, но той реши все пак да изпише български, понеже са по-съобразени с нашите географски ширини...
Има ли значение наистина според вас?
Всеки споделен опит ще ми е от полза, благодаря!  Hug Hug Hug

Давам на дъщеря ми от тези- http://www.iherb.com/Garden-of-Life-RAW-Probiotics-Kids-3-4-oz-96-g/27369?at=0 пробиотици и съм много доволна. За сега не съм ги давала заради конкретен проблем, надявам се и да не ми се наложи, но направих един десет дневен курс с тях.
Мога да кажа със сигурност че има разлика между тези два пробиотика- http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Primadophilus-Fortify-60-Veggie-Caps/22386?at=0 и - http://www.iherb.com/Country-Life-Gluten-Free-Realfood-Organics- … ablets/10374?at=0 . При първия не усетих кои знае какъв ефект, но при втория даже успях да го предозирам. Оплакванията които имах вече изчезнаха.
   По тази причина се насочих към точно тези детски пробиотици, защото те са единствените органични.

Код за 5$ отстъпка-AVA527

# 533
  Точно сега е момента за купуване на пробиотици. Има намаление от 20% за уикенда.

Код за 5$ отстъпка -AVA527

# 534
  • В полето, под тепето.
Да 2 години не съм имала проблеми. Знам какво пише на етикета на кутията и , че е без траспорт. Wink

Конкретно в случая Serrapeptase беше намалена на около 20 $ и затова пуснах поръчка.Тотала, който платих беше 20,70. Получих бележка за ДДС за 8,50 лв.+ 3,50  и пресметнах, че е изчислено на цена 31,12 $- явно толкова пише на кутията. По-долу съм копирала поръчката си..

Е в този случай защо трябва да пращам ДДС newsm78 Излиза, че няма сметка да пускам малка пратка с намалени продукти. Мисля, че съм в правото си да искам преизчисляване и освобождаване от ДДС.  ooooh!

Order Details:
#   Item   Price   Qty.   Discount   SubTotal
1   Free, Spice Island, Ayurvedic Moisturizer, Jasmine Oil, 0.41 fl oz (12 ml)(FRE-18026)   $1.99   1   $1.99   $0.00
2   Doctor's Best, Best High Potency Serrapeptase, 120,000 SPUs, 90 Enteric Coated Veggie Caps(DRB-00231)   $31.12   1   $0.00   $31.12
*   Extra Discounts:   $0.00

Order Totals:
Sub Total:   $33.11
Discounts:   ($3.99)
Rewards:   ($10.42)
Shipping and Handling:   $2.00
Total Before Tax:   $20.70
Tax:   $0.00
Total:   $20.70

Достатъчно ви занимавах, но просто не виждам и защо айхерб не пишат точната цена на  която е купен продукта , а са написали редовната му  цена.. Ако някой е пускал около 09.07 ще се сети, че цената на серепентазата беше около 20 долара- не си спомням точно .Или пък всички продукти на тази фирма имаха намаление newsm78То като си гледам поръчката и това не личи много. Sad

Предполагам , че в София все още се ходи с разпечатана поръчка. Защо и в Пловдив  да не е така, макар и само в случайти когато има разминаване, както ми се случи на мен.

Извинявам се за безкрайно дългия пост, но да допълня , че и предния месец платик ДДС , пак защото на кутията пишеше сумата без Discounts($4.96) и така прехвърляше 30 лв.
Тогава прегтлътнах, но втория път ми дойде в повече.

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 11:25 от Теси

# 535
  • София
Теси, тук в София се ходи с разпечатката и се гледа крайната сума (Grand Total), която е с приспаднати промоции , бонуси и т.н та върху тази сума се начислява ДДС-то, ако надвишава 15 евро. В твоя случай, който си описала не би трябвало да плащаш ДДС, отиди с разпечатката и обясни нещата на митничаря (те гледат етикета на колета и незнаят тези неща)....като ходиш в някой супермаркет и си купиш нещо на промоция не плащаш ДДС-то на предишната цена, нали?! Успех!

# 536
  • Враца
Къде го видяхте това :намаление от 20% за уикенда на пробиотици?
Защо аз не го намирам newsm78

# 537
  • В полето, под тепето.
Bobka-благодаря, но въобще не искаха да погледнат разпечатката и този път се отказвам- нямам нерви за втори рунд с митническия инспектор. а и прибързано подписах, че отказвам пратката.
 Пуснах жалба до митниците  затова че отказаха да приемат резпечатката и дано за в бъдеще нямам подобен случай.
Цитат на: valpan
link=topic=596454.msg19355115#msg19355115 date=1311954317

Теси, да не би да си ползвала и някоя натрупана сума в Rewards от хората,ползвали твоя код. Тогава на колета се пише цялата сума,а не тази която реално си платила. Това го забелязах наскоро,защото в повечето случаи правя поръчки до 21$ без транспорт.

Ето и Vaipan e забелязала, че не приспадат Rewards от сумата. Има ли начин да откажа тази отстъпка / в смисъл да я ползвам друг път/ или се приспада автоматично newsm78

Наистина вече приключвам с този случай, дано не се повтаря.
Хубав уикенд на всички!
благодаря на всички за полу(ените отговори и ако някой ми отговори за Rewards.  bouquet

# 538
  • София

Теси,Rewards се приспада автоматично и не може да се откаже.

# 539
  • в 1001-та нощ
да споделя - още 2 разционализации на Пана вейсала

1. отн. обезкосмяване - след като се доверих, че ензимите подтискат космения растеж, ако се прилагат локално след епилиране (има такива ампули) - пробвах да взема лек душ, епилирам и мажа с Пана вейксал - е просто не мога да повярвам, че косми почти няма - те вярно, че моите са нищожни мъхове, но се почиствам, а днес като посегнахкъм епилатора  Sick newsm78 Party Party Party нямаше какво да чистя - не мога да повярвам

2. отн. пети - напоследък нямам почти никаква загрубяла кожа за сваляне - при условия, че е лято и съм доста време анвън с отворени обувки  newsm78 - днес реших да пробвам след баня да почистя - с пила - ако има нещо и да намажа с Пана вейксал, а после - като си правя терапията на ръцете да разтъркам леко и петите - мисля з анапред да ми стане практика

Днес се фокусирах и над другата ръка и вече и двете са ми гладки; има още какво да се желае и ще продължавам, единствено ме озадачава, че кожата на едната ръка ми се бели - като след море newsm78 (тази, която третирах повече  newsm78 ) -

Общи условия

Активация на акаунт