Отговори
# 615
Извинявайте, това чудо Серапептаза какво е?  Rolling Eyes
Протеолитичен ензим ето темата ако те интересува http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=452318.0

# 616
  • София
 HugМерси, отивам да чета!

# 617
  • София
СПЕШНО МНОГО МОЛЯ НЯКОЙ ОТ СОФИЯ  АКО ИМА ОТ СЕРАПЕПТАЗАТА ДА МИ УСЛУЖИ С НЯКОЛКО ТАБЛЕТКИ ,ПЛАЩАМ ГИ ВЕДНАГА,нА БАБАТА СА ЗАПЛАШИЛИ В ПИРОГОВ С ОТРЯЗВАНЕ НА ПРЪСТА.

од 5$-GOG429

Аз също имам. В Дървеница съм.
Пирогов... там ме заразиха с бактерия, която чистих след това...

# 618
LILKA - зависи от причината. Посочили са ти полезни добавки. Ще допълня само, че ако кръвното се дължи на стрес - теанинът успешно го нормализира.

a.l.e.n.a - резултатите са ти екстра, липсва само прогестерон, който е важен. Имаш време, най-добре се мери на 21ия ден.

Justin - аз лично избягвам комбинирани препарати, защото с основната съставка ми пробутват и целия вит. В например и трябва да плащам и за него. Но има и разумни комбинации.

afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037

# 619
  • в 1001-та нощ
супер Wink) значи на 21 ден отивам, като преди това няколко дни без възбудимост  newsm78

сутринта на гладно - или няма значение  newsm78

# 620
СПЕШНО МНОГО МОЛЯ НЯКОЙ ОТ СОФИЯ  АКО ИМА ОТ СЕРАПЕПТАЗАТА ДА МИ УСЛУЖИ С НЯКОЛКО ТАБЛЕТКИ ,ПЛАЩАМ ГИ ВЕДНАГА,нА БАБАТА СА ЗАПЛАШИЛИ В ПИРОГОВ С ОТРЯЗВАНЕ НА ПРЪСТА.

од 5$-GOG429
Аз също мога да помогна със серрапептаза, в Младост 2  Peace

# 621
a.l.e.n.a - отиваш сутринта на гладно - не за прогестерона, а по принцип. Може да ти назначат и други изследвания.

# 622
супер Wink) значи на 21 ден отивам, като преди това няколко дни без възбудимост  newsm78

сутринта на гладно - или няма значение  newsm78

Не е задължително да е сутрин и да е на гладно, както и няма условие за възбудимост. Този хормон не се влия от това, секретира се от жълтото тяло след овулация  Peace

# 623
  • в 1001-та нощ
ами  newsm78 аз имам час за гинеколог на 22 август - когато ми е 23 ден от цикъла  newsm78 ако изчакам прегледа - ще пропусна 21 число, а така ще отида с резултата  newsm78

освен да отида на прегледа и да направя изследването на следващия 21 ден  newsm78

друго какво да ми назначават  newsm78

# 624

до колкото разбирам хормоните са ми идеални - или поне в границите  newsm78 - понеже за половите границите са по фази - до колкото разбирам аз съм в първата - фоликуларна, защото ми казаха да ги направя в 3 или 5 ден от МЦ, а днес ми е 3 ден

Половите хормони и щитовидна жлеза са ти повече от перфектни  Peace Готова си за братче или сестриче на малкото зайче  Wink  Hug

# 625
ами  newsm78 аз имам час за гинеколог на 22 август - когато ми е 23 ден от цикъла  newsm78 ако изчакам прегледа - ще пропусна 21 число, а така ще отида с резултата  newsm78

освен да отида на прегледа и да направя изследването на следващия 21 ден  newsm78

друго какво да ми назначават  newsm78

Няма какво друго от страна на половите хормони ... Отиди и пусни на 21 ден прогестерон и с готовите  резултати на преглед. Отличничка си  Peace ще видиш

# 626
Alex Mom - тя няма изследвани левкоцити, еритроцити, хемоглобин и т.н.

Левкоцитите доста се влияят от закуската (повишават се).

Няма изследвани и мъжки хормони (тестостерон, DHEA, алдостерон), а те се влияят от възбудата.

И най-накрая предпочитам при изследвания на хормони да препоръчам въздържане от възбуда, отколкото през ден да обяснявам: при този хормон - така, а при този - иначе...
newsm78

animal037 Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 afwitch

# 627
Alex Mom - тя няма изследвани левкоцити, еритроцити, хемоглобин и т.н.

Левкоцитите доста се влияят от закуската (повишават се).

Няма изследвани и мъжки хормони (тестостерон, DHEA, алдостерон), а те се влияят от възбудата.

И най-накрая предпочитам при изследвания на хормони да препоръчам въздържане от възбуда, отколкото през ден да обяснявам: при този хормон - така, а при този - иначе...
newsm78

animal037 Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 afwitch

Пинки, като човек работещ  и плуващ в тази среда, не съм съгласна с теб  Hug 

# 628
Миналата година някои от вас се интересуваха от един препарат - teprenone - със силен регенериращ ефект върху кожата - възстановява теломерите на ДНК. Сега вече има препарат с тепренон в списъка на iHerb:

http://www.iherb.com/BioTech-DermaSilk-Miracle-Cream-5-fl-oz/27927?at=0

Е, да, скъп е...

И още нещо: мастната киселина - каприлова к-на - среща се сред среднодълговерижни мастни к-ни, се резорбира 100 пъти по-бързо през кожата от олеиновата к-на (зехтин). И понеже търсите нещо овлажняващо кожата...

Има препарати с каприлова к-на.

Alex Mom - с кое точно?

# 629
  • София
liliaaa,имам от ензимите  Simple Smile в кв.Разсадника съм

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

Общи условия

Активация на акаунт