Отговори
# 630
  • в 1001-та нощ

до колкото разбирам хормоните са ми идеални - или поне в границите  newsm78 - понеже за половите границите са по фази - до колкото разбирам аз съм в първата - фоликуларна, защото ми казаха да ги направя в 3 или 5 ден от МЦ, а днес ми е 3 ден

Половите хормони и щитовидна жлеза са ти повече от перфектни  Peace Готова си за братче или сестриче на малкото зайче  Wink  Hug

Hug точно това е идеята  Hug след година планираме второ и не искам изненади и скрити лимонки  Hug

PinkPanther  Hug благодаря много  Hug мъжките хормони кога се изследват - в кой ден от МЦ и защо - т.е с каква цел  newsm78

# 631
  • София
Получих известие за митница за поръчка от 17,07. Това, което ме озадачи е, че освен такса 3,50, бяха зачеркнати квадратчетата за ДДС и мито. ДДС ок, но мито защо ? Thinking Да не би да са се объркали. Сумата е 62$. Какво да кажа на мъжо да им обяснява, ако искат да плаща мито, че той ще ходи?

КОД ЗА 5$ ОТСТЪПКА ПРИ 1ВА ПОРЪЧКА В IHERB.COM ILI367

# 632
  • София
Получих известие за митница за поръчка от 17,07. Това, което ме озадачи е, че освен такса 3,50, бяха зачеркнати квадратчетата за ДДС и мито. ДДС ок, но мито защо ? Thinking Да не би да са се объркали. Сумата е 62$. Какво да кажа на мъжо да им обяснява, ако искат да плаща мито, че той ще ходи?

КОД ЗА 5$ ОТСТЪПКА ПРИ 1ВА ПОРЪЧКА В IHERB.COM ILI367
triffy, не го взимай на сериозно това, което пише на известието... спокойно си отиди на митницата ще видиш, че ще ти вземат само ДДС и такса. Не се безпокой излишно!

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 633
Раздават книжка за Ензимите  Grinning

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 634
  • София
LILKA, за този Л-Теанин имаше добър отзив.  Дозата е каквато си пише на етикета.

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 635
Пинко, кажи нещо за слаба съединителна тъкан. ХА, лецитин, Q10?

# 636
annaaa
пробиотик задължително,заради честите антибиотици и инхалаторите , които образуват гъбички в устата
Куркумин е много добро решение като хр.добавка също и чесънче
Водорасли, ако няма алергия към зелениите  или "цитросепт"
за промики на носа, ако има полипоза  с "цитросепт" е
омега 3-КОФАТА
 магнезий е  просто задължително при астма.Благодарение на него мъжът ми разреди значително кризите

код за 5$ отстъпка: TEF782  Turn-l

Благодаря Simple Smile

# 637
  • в 1001-та нощ
Пинко, кажи нещо за слаба съединителна тъкан. ХА, лецитин, Q10?

какво означава слаба съединителна тъкан  newsm78

# 638
  • Варна
Имам три пратки пуснати на 06.07. Двете пристигнаха по различно време , на различни места. Едната взех от колетно гише (беше тиган - голям и лек кашон), другата от митницата Варна, а третата все още никаква от никъде .. .. Twisted Evil  Някой да се оплаква от липсваща , закъсняваща пратка около тази дата 06 Юли

# 639
I see you виж това дали ще ти хареса. Кой всъщност е с този проблем - възрастен, дете..?
Сещам се и за фолиева к-на, витамин С, калций.

# 640
  • София
Днес получих поръчката от 20.07. Докараха ми я вкъщи срещу 5.70лв. за доставка.
Това фъстъчено масло веднага го опитах и много ми хареса. Портокаловата коластра има много свеж вкус, на малкия ми син много му хареса.
Пастата за зъби мирише много приятно на джоджен, ще я пробвам довечера.

Сложили са ми мостра на чай. Някой да има отзиви?

# 641
  • гр.Добрич
Момичета и момчета, колко време може да се бавят поръчките? Моята от 23.06 я няма още. Ходих 2 пъти в пощата и нищо.

# 642
  • Габрово
Днес получих поръчката от 20.07. Докараха ми я вкъщи срещу 5.70лв. за доставка.
Това фъстъчено масло веднага го опитах и много ми хареса. Портокаловата коластра има много свеж вкус, на малкия ми син много му хареса.
Пастата за зъби мирише много приятно на джоджен, ще я пробвам довечера.

Сложили са ми мостра на чай. Някой да има отзиви?

Кой я достави срещу 5.70? От пощата ли? Аз получих първата си поръчка директно вкъщи без да плащам нищо допълнително. Днес пуснах втора, на която вероятно ще дължа ДДС, защото е за 23-24$ и тъкмо се чудех дали ще ме разходят до митницата Simple Smile Та тази опция с доставката вкъщи и плащането е нова за мен и затова разпитвам Simple Smile

А иначе малчуганите вкъщи пият от същата коластра, но с вкус на ананас и също много я харесват  Peace

Аз сега очаквам това рибено масло http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Liquid-Omega-3-Deep-Sea-Fis … -480-ml/7908?at=0 и се чудя дали ще пристигне цяло... и дали ще успявам да го пробутам на домочадието... Мъжът ми каза, че като малки децата ги наказвали да пият рибено масло  Mr. Green пък аз се надявам да ги карам доброволно....

# 643
spinki а в митницата провери ли?

3te...ki има такава услуга - доставка до вкъщи срещу заплащане. Таксата варира в зависимост от квартала.

# 644
  • София
spinki а в митницата провери ли?

3te...ki има такава услуга - доставка до вкъщи срещу заплащане. Таксата варира в зависимост от квартала.

кога може да се ползва тази услуга newsm78 на мен дори и сумата да е но малка от 30лв. винаги ми драскат,че дължа ДДС и 3.50...а после плащам 1.50 на митницата,но пак трябва да ходя до там Tired

Общи условия

Активация на акаунт