Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 39

• 35 022
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
100% Гювенка - виждам, че Roxis си е извикала подкрепление, но не е нужно да крещиш!!!  ooooh! ooooh! ooooh!

# 661
  • В тъмната гора.
100% Гювенка, аз също съм гювенка и като такава никога не бих пуснала такива "невероятни" снимки на любимеца си. Точно за това реагирах с това писание. Защото е смешно да се изкарват някакви обикновени папарашки снимки за велики.

Даахан няма да се върне, това стана ясно. Почитателка съм му и винаги ще го поддържам, но съм готова спокойно да изгледам докрай сериала. Нека свърши по най-добрия начин. Не съм против Сарп и героя му Гювен и нека бъде с Аслъ накрая. Двамата ще са си утеха и опора.

Обаче това, което се разиграва в темата си е направо дразнене. Постове със шарении и нищо съществено написано в тях, едно и също се върти с месеци, няма нищо смислено, а само превзвемане и лиготии...Хубаво е, че скоро сериала ще свърши, ако с темите не се приключи още по-бързо.

# 662
И двамата са талантливи актьори и играят добре.Но не мисляя,че Аслъ заслужава любовта на Гювен.Той направи толкова много за нея,през цялото време я пазеше да не и се случи нещо.

Ето такова е и моето мнение !!!

# 663
100% Гювенка, не си чела достатъчно системно постовете ми. Да, в безсмислените спорове не съм гювенка или ефенка, но никъде не съм казала, че не симпатизирам на Гювен. Напротив, винаги съм твърдяла, че той е героят от филма, който претърпя/заедно с Мине/ най-голямо развитие и тъй като ми е симпатичен, искам за него най-доброто. Не чети постовете ми както дявола евангелието и не изваждай цитати от тях извън контекста на написаното ако обичаш. Освен това аз не коментирах героите, а снимките, които за мен са папарашки и обидни.

# 664
100% Гювенка, не си чела достатъчно системно постовете ми. Да, в безсмислените спорове не съм гювенка или ефенка, но никъде не съм казала, че не симпатизирам на Гювен. Напротив, винаги съм твърдяла, че той е героят от филма, който претърпя/заедно с Мине/ най-голямо развитие и тъй като ми е симпатичен, искам за него най-доброто. Не чети постовете ми както дявола евангелието и не изваждай цитати от тях извън контекста на написаното ако обичаш. Освен това аз не коментирах героите, а снимките, които за мен са папарашки и обидни.

Благодаря за уточнението.

# 665
Някой може ли да ми каже къде може да гледам новата серия онлайн  и в колко часа почва?

# 666
Чудя се има ли смисъл да се водят спорове относно Гювен и Ефе.
Аз съм фенка на Ефе  Crazy
Не съм стигнала до моментите с появяването на Гювен (гледам сериала от скоро) , но видях само,че той ги срещна отново , иначе Ефе кой знае дали щеше да се появи (ясно е защо).
Всеки герой си носи своят чар в този сериал  Peace
Разбира се , за мен най-добрият финал би бил Ефе и Аслъ заедно , но е невъзможно вече. Tired
Доколко Аслъ обича Гювен не съм наясно, но ще видим сценаристите , какво ще решат за тях Peace

# 667
Абе, какви са пак тези изцепки от сорта, че темата замирала като не пишели накой потребители??? По принцип, се коментира най-много преди и след епизода и когато излезе фрагмента!!! И естествено въобще не е нужно да се пълни темата с чаршафи, без всякакво смислено съдържание!Два дни преди излъчването на поредния епизод, вече почти всичко е било коментирано, така че,нормално е да има затишие!От коментар до коментар има огромна разлика...И да отбележа,че когато болшинството от потребителите искат да изкажат личното си мнение свързано с поердния епизод,се започва с "да бе да","как ли пък не" ,"стига вече" И това несъмнено предизвиква спорове...По-добре малко,но смислени коментари,отколкото много но, без съдържание! Каква е ползата от няколко снимки, придружени с безброй възклицания и едни и същи епитети???

# 668
  • Бургас
Нека спрем споровете . . днес е тъжен ден . . моля Ви . . нека днес не спорим и да уважим паметта на Валя . . аз също съм пресичала от там и сега като гледам тази улица . . ми става мъчно . . Валя почивай в мир Cry

Червена пътека за Валя“ пресича държавата от Видин до Бургас

Този плакат, залепен в автобус на градския транспорт в Бургас, кани всички съпричастни да поставят червено цвете на пътеката, на която загина Валя
Ключови думи: Валя, Червена пътека, инициатива, пешеходни, пътека, пътеки, софия, Бургас, Михаил, Попов, пешеходци
Сподели:  Сподели
Тема в развитие
» „Червена пътека за Валя“ пресича държавата от Видин до Бургас » На пешеходците с любов говоря за Червената пътека на Валя » Последната рисунка на Валя, дни преди да я прегазят: за конкурс срещу смъртта на пътя » Махат пешеходната пътека, където загина Валя » Майката на Валя: Забраниха да пипам извадената ръчичка, целувах чело без глава » Братът на Валя се прибира днес от Румъния, не знае, че е мъртва » Жената, убила Валя на пътя се скри, деца постилат пешеходната пътека с цветя » Жена с Ауди уби петокласничка на пешеходна пътека в Бургас
26 Юли 2011, Вторник
Автор: Добромир ДОСКАЧАРОВ

Днес в 18 града в страната хиляди хора ще застелят с червени цветя пешеходни пътеки в памет на 12-годишната Валя, убита на 17-ти юни, докато пресича "зебра" на бул. "Транспортна" в Бургас.

„Спри на пешеходна пътека! Може би твоето дете преминава!“
Под този наслов на бургаския булевард „Транспортна“, на мястото на фаталната пешеходна пътека пред магазин „Светомаркет“, ще бъдат поднесени червени букети и цветя като призив за разумно шофиране и в памет на всички загинали пешеходци по улиците на България.

11 223 души са заявили присъствие

на фейсбук страницата на инициативата „Червена пътека за Валя“ до този момент. В Бургас по вратите на автобусите от градския транспорт са разлепени плакати, раздават се и листовки с информация за произшествията за първото шестмесечие на годината и списък с местата, където ще се проведе инициативата по градове.

Може да поставите червено цвете на следните пешеходни пътеки:

Бургас:

Ул.”Транспортна”, пред „Светомаркет”, 16:00ч.

Самоков:

Между читалището и кафе клуб "Галерия"(VIP), 16:00ч.

Димитровград:

Пешеходната пътека пред общината, 16:00ч.

София:

Пешеходните пътеки пред Ректората – София, 16:00ч.

В.Търново

Пешеходната пътека пред Общината, 18:30ч.

Сливен:

Пешеходната пътека на Розова градина- ул.Г.Данчев/между коменданството и градската градина/, 18:00ч.

Перник:

Пешеходната пътека пред общината, 16:00ч.

Пазарджик:

Пешеходната пътека пред сградата на Община Пазарджик, 16:00ч.

Кюстендил:

Кръстовището при "Рибката" ул."6-ти септември" и бул."Македония", 16:00ч.

Благоевград:

Бул."Св.Св.Кирил и Методи",кръговото при 3 ОУ "Д.Талев", 16:00ч.

Шумен:

Кръгово движение (Руски паметник), Пешеходната пътека към кв.Тракия (под Градската градина - булевард "Плиска"), 17:00ч.

Айтос:

На пешеходната пътека на светофара, 17:00ч.

Пловдив:

Пред Първа градска болница до колелото на Централна гара, 19:00ч.

Стара Загора:

Кръстовището на ул.Хаджи Димитър Асенов и бул.Цар Симеон Велики, 18:00ч.

Карнобат:

Пешеходната пътека до „Карина”, 10:00ч.

Враца:

Пешеходната пътека на Благоев, пред Областната администрация, 18:00ч.

Варна:

Пред Община Варна, Булевард "8-ми Приморски полк", 18:00ч.

Видин:

Пешеходната пътека до СОУ "Цар Симеон Велики" , 18:30ч.

Както и на всички останали пешеходни пътеки в страната...

Вчера в Бургас се проведе среща между представители на МВР и организаторите. Присъствали са главният секретар на МВР Калин Георгиев, директорът на ОДП-Бургас Милен Димитров и началник сектор Пътна полиция инспектор Желю Танев. С тях са разговаряли родителите на Валя - Мария и Валентин Димитрови и Михаил Попов, служител в Гранична полиция и кръстник на 12-годишната ученичка. На срещата са обсъдени мерките, които трябва да се вземат, за да се подобри безопасността на пешеходците. Калин Георгиев е обещал, че ще вземе предвид предложенията на роднините на загиналото момиче и очаква за в бъдеще да работят заедно за предотвратяването на подобни инциденти.

В Бургас младежката секция на Червения кръст е заявила участие  в „Червена пътека за Валя“. В 16ч.  е стартът на инициативата, когато ще бъде спряна най-голямата вълна от автомобилен трафик в Бургас. Булевард "Транспортна" е основна пътна свръзка между главните артерии за София и Варна. Реално всички коли, които идват от Северното Черноморие минавата оттам. Движението ще бъде спирано през 5-минутни интервали. Полицаи ще бъдат поставени по такъв начин, че да се осигури максимална безопасност за участниците в инициативата „Червена пътека за Валя“. Събралите се ще полагат цветя на пътеката, на която загина 12-готишната Валя, пометена от "Ауди"-то, шофирано от 32-годишната Надя Иванова. Ще има подписка, с която хората ще настояват да се подобри сигурността и проходимостта на пешеходците на територията на гр.Бургас.

"Ще има и изненада за съучениците на Валя, а Валентин (бащата на Валя) ще донесе парче тръба, която ще поставим на улицата за да покажем колко лесно е да се сложи бабуна за да намалят колите", каза Михаил Попов, който е основен организатор на събитието.

В момента в пътния травматизъм основни виновници са жените шофьори, на възраст между 21 и 30 години, каращи скъпи и бързи автомобили, надценяващи собствените възможности с престъпна самонадеяност, показва анализа на полицейскиет сводки през последните месеци.

Инициативата "Червена пътека за Валя" прерасна в Национално движение "Червена Пътека" и след днешното събитие ще бъде учредена НПО. Идеята се ражда в деня след погребението на Валя по идея на Михаил Попов.

"Подписката, която ще бъде събирана в Бургас ще бъде внесена до началника на сектор Пътна полиция в гр. Бургас, Областна управа, до кмета Димитър Николов, Общинския съвет и други административни и законнотворчески институции. Ако успеем да съберем в бъдеще средства, ще започнем активно да предлагаме на институциите решения за по-добри условия за пешеходците и намаляване на произшествията по пътищата", заяви Михаил Попов.

Очаквайте подробности от събитието на бул.Транспортна в края на деня.

http://www.besove.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/27177 … D0%B3%D0%B0%D1%81

----------------------------------------------------

интервю с родителите на загиналата Валя

http://www.besove.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/26364 … D0%B0%D0%B2%D0%B0

# 669
Някой може ли да ми каже къде може да гледам новата серия онлайн  и в колко часа почва?

На първа страница на темата има директен линк за Kanal D.От20:00ч. започва повторението на това какво е станало в предишния епизод , а към 20:55 започва новата серия.

# 670
Добре ,че се появи Рокси ,за да раздвижи темата Hug
Два дни минаха в черпене на кафе и огромни благодарности. Появиха се  и стари снимки ,
но благодарностите си бяха на ниво rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImboКоментари липсваха ,но това не е новина.

Радвам се ,че има кой да ни осведоми за новини и нови снимки около сериала.
И двамата са талантливи актьори и играят добре.Но не мисляя,че Аслъ заслужава любовта на Гювен.Той направи толкова много за нея,през цялото време я пазеше да не и се случи нещо.

Ето такова е и моето мнение !!!
Това твърдо е и моето мнение. Аз не харесвам Аслъ и поведението й още от началото .
Гювен не трябваше да се влюбва в нея.Колкото до Мине ,не смятам ,че се е променила .От самото начало одобрявах постъпките й .Просто си я харесвам.

# 671
Току що в официалния сайт на сериала пуснаха ново инфо.  Laughing
Май става въпрос за някакъв концерт на Пинхани в Сеферихисар в четвъртък 4 август 2011 година от 21 часа.  Sunglasses
Накрая пише, че Мечтатели ще завърши с Грандиозен финал ...  Hug

Ако някой има желание и време нека го преведе с точност ... 

# 672
Излязоха две нови невероятни снимки на Пелин и Аслъ от новата фотосесия на актьорите за сериала.  Hug

Пелин е изумително красива. Определено тази визия много й отива. Как готино позира и се е усмихнала супер чаровно. Обожавам я ...  txtloves

Аслъ също е очарователна и визията й е прекрасна. Много ми харесва ...  Heart Eyes

# 673
Roxis, хиляди благодарности за всички невероятни снимки, които си пуснала newsm51 newsm51 newsm51

Снимките на Пелин са супер, май влиза наистина в нещо като тунела или и аз не знам какво е точно, но съм сигурна, че ще е важна сцена Crazy

Снимките на Сарп и Ибрахим от фотосесията на режисьора са наистина жестоки и двамата са супер Heart Eyes Тези нощни снимки, нямам търпение да видя сцените, защото се изписа доста за тях - там някъде са Пелин и Аслъ до тях Flutter

Снимките на Пелин, Сарп и Ибрахим Oha! с феновете са жестоки Heart Eyes Определено тези, които са се снимали с тях са имали голям късмет - очарователни са й тримата, както винаги Two Hearts

nliszp или 100 % Гювенка вече, поздравления за новия ти профил Tada Много ми харесва Oha! Аватара и после подписите говорят много newsm76, а думите на Аслъ под подписа са жестоки: "Заради мен не останаха неща, които не са ти се случвали"...  Two Hearts Това е момента, където си говориха с Гювен при басейна - уникални, както винаги txtloves

Roxis, много ти благодаря и за двете нови снимки на Пелин и Аслъ от новата фотосесия Two Hearts Пелин толкова закачливо е погледнала - прекрасна е newsm76, а пък Аслъ се е усмихнала толкова чаровно Oha!

newsm81 "Мечтатели" ще завърши с ГРАНДИОЗЕН ФИНАЛ !!!!!  newsm81

Ето това исках да прочета - нямам търпение вече, представям си колко жестоки, прекрасни и уникални моменти ще се случват на героите до финала, а най-важното е, че ще гледам Аслъ и Гювен txtloves, Мине и Денис Two Hearts, заедно с децата и приятелите си Oha!

Тези дни само прекрасни снимки и още по-прекрасни новини излизат за сериала ни Two Hearts

# 674
Приятно гледане на всички !!!  Oha! Oha!  Oha! Oha! Oha!

Общи условия

Активация на акаунт