Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 39

• 35 024
  • 733
  •   1
Отговори
# 645

spam2 spam2 spam2Сега по btv започна нов младежки сериал и доста интересен ми се струва.
Някоя дама може ли да пусне нова тема?

Цитат
Сериалът „Малки тайни” разказва,по един смел и поразяващ начин живота на богатите семейства в Истанбул. Разказва историята на техните деца, чийто живот е необичаен и показен. Историята  показва светът на контрастите! А той си има свои ценности и неписани правила. Показва най-лъскавите места, най-луксозните коли и най-богатите хора. Място,където никой и нищо не е така както изглежда!
В тази и другите теми е имало доста спамове,но никой нищо не е казвал!Реших да пусна инфото за сериала,защото е младежки и реших,че може би има хора ,които биха се заинтересували от него.Пишат се какви ли не неща по 100 пъти,но както и да е! #Cussing out

# 646

spam2 spam2 spam2Сега по btv започна нов младежки сериал и доста интересен ми се струва.
Някоя дама може ли да пусне нова тема?

Цитат
Сериалът „Малки тайни” разказва,по един смел и поразяващ начин живота на богатите семейства в Истанбул. Разказва историята на техните деца, чийто живот е необичаен и показен. Историята  показва светът на контрастите! А той си има свои ценности и неписани правила. Показва най-лъскавите места, най-луксозните коли и най-богатите хора. Място,където никой и нищо не е така както изглежда!
В тази и другите теми е имало доста спамове,но никой нищо не е казвал!Реших да пусна инфото за сериала,защото е младежки и реших,че може би има хора ,които биха се заинтересували от него.Пишат се какви ли не неща по 100 пъти,но както и да е! #Cussing out

Аз се извинявам ,че тук попитах за този нов сериал. PeaceПредположих ,че младата публика ще се е заинтересувала от него и ще мога да почерпя информация. Съжалявам ,ако съм Ви притеснила.

инка62 , благодаря ! Уж погледнах ,но явно съм била без очила!

# 647
Отдавна не съм ви писала ама май не съм изпуснала много. Във новата серия много ми хареса новата визия на Мине. С тази визия най-много ми харесва. Flutter А малкия Ефе и Дерия са големи сладури. Дерия беше супер сладка с тази розовата рокличка и шапцицата  Heart
~Мишел~  много ти благодаря за интервюто със Пелин, Аслъ, Ибрахим и Сарп.
La Tormenta и Roxis защо когато обсъждате новия фрагмен споменавате бегло моментът със малкия Ефе и снимката на баща му ? И още нещо когато слагате аватари защо пак пропускате малкия Ефе?

# 648
Ето едни невероятни снимки зад кадър на Пелин от Измир. Изглежда са снимали доста интересна сцена. Това тук прилича на тунел ... Пелин е страхотна, много готина и сладка ...  newsm76  Heart Eyes Flushed

# 649
Ето едни невероятни снимки на Сарп и Ибрахим зад кадър - и двамата са супер готини и сладки. Както изглежда ще има и доста нощни снимки в Измир. Добре се забавляват заедно - обожавам ги ...  txtloves txtloves txtloves

Последна редакция: вт, 26 юли 2011, 03:55 от Roxis

# 650
Ето и едни прекрасни снимки зад кадър от Измир от някаква сцена, която са снимали Сарп, Пелин и Ибрахим. Позират и с феновете си - толкова са сладки, естествени и чаровни. Нямам търпение да видя този момент  txtloves newsm76 Two Hearts

# 651
Момичета страхотни снимки както винаги !!! newsm10 smile3525 smile3525 smile3525

# 652
  • В тъмната гора.
Ето дойде вторника и Roxis изтри срама от лицето си и е готова за нови подвизи. Според нея, всяко нейно "чудо" е за три дни и после пак по стария начин може да контактува с нас ДО ПОРЕДНИТЕ ЧИСТКИ И БАНОВЕ.  И пак ще наблюдава от балкона кой този път ще си отиде от форума.

# 653
Здравейте, мечтатели!
Ах, Roxis, как да ти благодаря за невероятните, великолепните, страхотните снимки! Особено в #650! Първата е все едно гледам бой на негри в тъмна нощ, но сигурно е от моя монитор... Щом казваш, че това е снимка на нашите герои, предполагам, че е вярно, защото аз ти вярвам безрезервно. А пък за Сарп от третата - какво да кажа - останах без дъх и изпаднах в делириум! Сарп - потен, космат, брадат, по потник със съмнителна чистота... Невероятно! Страхотно! Великолепно! Жестоко!
Но снимките Пелин в #649 наистина са върха на стайлинга с тези намачкани къси гащи, все едно, че отива да копае на лозето на баща си. Невероятно! Страхотно! Великолепно! Жестоко!
Моето момиче, тази твоя привързаност към актьорите се превръща в диагноза, повярвай ми.

# 654
В ТАЗИ ТЕМА ВЕЧЕ НЯМА МЕЧТАТЕЛИ, ИМА САМО ЗЛОБАРИ!!!!!

АКО ВСЕ ПАК ИМА ХОРА,КОИТО СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ НОВИТЕ ЕПИЗОДИ ПО КАНАЛ Д ИСКАМ ДА ИМ ПОЖЕЛАЯ  ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ НА СЕРИЯТА ДОВЕЧЕРА.

НЕ ВИЖДАМ КАКЪВ Е СМИСЪЛА ДА СЕ ПИШАТ ТОЛКОВА ЗЛОБНИ КОМЕНТАРИ ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ,КОИТО НЕ ПОЗНАВАТЕ ЛИЧНО И НЯМАТЕ ПРЕДСТАВА КОИ СА???ЗА МЕН ТОЗИ ФОРУМ ВЕЧЕ Е ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ,ОТДАВНА СЕ СПРЯ С ДАВАНЕТО НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЕРИАЛА И АКТЬОРИТЕ,ЕДИНСТВЕНО РОСИТО И ЛА ТОРМЕНТА ПУБЛИКУВАТ СНИМКИ,НО КАТО ГЛЕДАМ ПОВЕЧЕТО ТУК СЕ ВЪЛНУВАТ КАК ДА СЕ ЗАЯДАТ С ТЯХ!!!МНОГО ЖАЛКО,МНОГО ЖАЛКО....
ВИДЯ СЕ КАТО НЕ ПИСАХА ДВА ДЕНА ВЪВ ФОРУМА,КОЛКО МНОГО СЕ ИЗПИСА БЕЗ ТЯХ,НАПРАВО ЦЕЛИ РОМАНИ hahaha

ИСКАМ ДА КАЖА НА РОСИТО И ЛА ТОРМЕНТА,ЧЕ МАКАР МОЕТО МНЕНИЕ ДА НЕ Е НАПЪЛНО СХОДНО С ТЯХНОТО, АЗ ГИ ПОДКРЕПЯМ И НЕ МИСЛЯ,ЧЕ ТЕ СА ВИНОВНИ,ЧЕ ЧАСТ ОТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ПОЛУЧИХА БАН. АКО ВСЕКИ ЗНАЕШЕ ГРАНИЦАТА НА ДОПУСТИМОТО НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ПОЛУЧИ БАН.
НАДЯВАМ СЕ СЛЕД 5 ДНИ,КОГАТО ВЛЯЗА  ОТНОВО В ТОЗИ ФОРУМ НЕЩАТА ДА СА СПОКОЙНИ И НЕ ТОЛКОВА ЗЛОБНИ.

РОСИ   bouquet  bouquet  bouquet!!!!

# 655
Рокси, добре ни снабдяваш със снимки, благодаря, но кое му е невероятното? Само ме караш да намразя тази дума. Снимки като снимки. Нищо различно, пикантно, уникално няма.

# 656
По-добре темата да не върви ,отколкото да се пълни с едни и същи фермани и чаршафи изпълнени с безброй много емотикони ,целящи само да дразнят.
Темата беше прекрасна и изпълнена с много смислени коментари до появата нанякой субекти.
Мишел си чупеше пръстите и превеждаше по време на серията ,качваше информация и превеждаше качения материал.
Имаше и други ,които харесваха Гювен и ние уважавахме тяхното мнение и коментари ,но те не оспорваха очевидните факти и признаваха истината.
Не са само тези двете ,които качваха снимки .Преди това го правеха и другите потребители ,но повечето вече не влизат и коментират поради причини ,които са очевадни за всички.Дано на някой вече им стане неудобно !

# 657
100% Гювенка, аз също съм гювенка и като такава никога не бих пуснала такива "невероятни" снимки на любимеца си. Точно за това реагирах с това писание. Защото е смешно да се изкарват някакви обикновени папарашки снимки за велики.

# 658
100% Гювенка, аз също съм гювенка и като такава никога не бих пуснала такива "невероятни" снимки на любимеца си. Точно за това реагирах с това писание. Защото е смешно да се изкарват някакви обикновени папарашки снимки за велики.

vesste ,ако не ме лъже паметта преди време беше написала,че се радваш,че не си нито Гювенка,нито Ефенка,в крайна сметка били се уточнила,каква си точно???Сега нямам време да търся поста ти,но съм сигурна,че беше написала преди няколко теми нещо подобно.

# 659
Не влизам често да пиша,но всеки ден ви чета.Аз не се дразня нито от коментарите нито на Роксис,нито на някой от така наречените "ефенки" по простата причина,че харесвам еднакво и Гювен и Ефе.И двамата са талантливи актьори и играят добре.Но не мисляя,че Аслъ заслужава любовта на Гювен.Той направи толкова много за нея,през цялото време я пазеше да не и се случи нещо.Аз не виждам любовта на Аслъ към Гювен .В момента тя обича само детето си.Ще се радвам наистина много,ако Гювен и момичето от новия фрагмент станат гаджета.

Сега едно клипче поздрав за феновете на Ефе и Гювен :

Общи условия

Активация на акаунт