Чета ви редовно, но все не остава време да се разпиша.
Преди малко се върнахме от консултация за година и три месеца - 10,300кг., 81см. Биха му ваксината за шарките и ми е едно свитооо. Иначе Павел не плака изобщо. Сега спи. Взех направление за кардиолог. Утре сме на контролен за шумчето. Дано да го няма.
Заниманията у дома. Последните няколко дни прекарахме затворени, поради лошото време. Павел напоследък се заиграва с един дървен конструктор и дървено влакче за сглобяване. Много обича да разглеждаме книжки и да имитира разни животни - звуци и действия. Прави кули от кубчета и кофички и после ги руши. Топката е все още много любима. Другото интересно е защипването на щипки. Обича да играе с орехи и кестени. Умира за песнички, все иска нещо да звучи и се поклаща. Държим се за ръце, скачаме и танцуваме. С предмети от бита също играе. Помага ми да изпразвам съдомиялната и да прибирам дрехите от сушилника. И той като Денис разнася чаши и чинии и ги слага върху барплота. Имитира батко си във всичко - скача като него, рита като него..., на криеница играят - зад мебели, под чаршафи.
Слагаме на стойката за коритото един чаршаф - като къщичка - влиза и излиза от там, крие се. Обича да се прави, че мете с метла и лопатка в ръце. Опитва се да завива и отвива капачки на кутийки. Храненето все още не му е любимо. Закусва кус-кус и попара с масло и сирене. Обяда е най-труден. Любимото му е ориз със заешко. Плодове много обича. Още не вечеря. Понякога хапва кисело мляко и малки количества от нашата храна. Много обича сам да си бучка с виличка и да пие от нормална чаша.
Кърменето си продължава. Суче следобед и вечер за заспиване, а нощем сме скачени. Откакто стана на годинка спи между нас на спалнята и не иска и да чува за кошарката си.
Речника му не е много богат. Има си знаци и звуци за нещата и се разбираме с тях + бърборене на китайски.
Днес гледам, че венеца на единия кучешки зъб се е цепнал - горе в дясно, а долния десен е доста подут. Ръцете и езика му са все там.
Есма, дано ако има включване да е възможно най-леко!
Естелита, добре, че вече е ясно каква е причината. Дано пак ви се размине шарката.
Моят МЦ последните 2 месеца е ок - 5-7 дни, та ми се разминаха интервенциите.
Борбата с килограмите продължава. Вече съм на тези, на които забременях, но имам да свалям още 15, натрупани непосредствено преди да забременея.
Прегръдки на всички от нас!
Септември ангина и АБ, сега месец по-късно ангина и отит и отново АБ и седмица след него хрема и кашлица.. Криво ми е до няма и къде. Иначе от 12-13 септември до сега му излязоха 6 нови зъба - 4 кътника и 2 кучешки и резултата в устата е 14 бр. Тези дни очаквам да излязат и другите два кучешки зъба и да се приключва, че ми дойде до гуша от болести и не спане. Поне батко му е здрав (да не чува опашатия) и ходи на градина. Вечер като се прибере пада голяма игра. Гонят се из къщи, бият се, прегръщат се и се целуват, изобщо скука няма. 

?
Мони ме беше питала, аз имам школа за английски език за деца. Този септември освен че реших да се върна по-активно в преподаването, реших да отворя и нов клон и лудницата стана пълна. Снова между двата офиса, Боил с мен във всички дейности с изключение на самите часове. Поне новият ми клон е в Младост, където живее и майка ми, та успявам да го оставя при нея, докато аз имам часове там. Той се примири, но ето днес имах ново детенце и се забавих 15-тина минути повече от обичайното и като отидох да го взема беше зачервил очите от рев. Как успя толкова бързо да свикне в колко точно часа трябва да го взема и да разбере, че закъснявам ...
), почнахме да излизаме пак и до два дена всичко отшумя.
- всичко е интересно, бутат навсякъде където и не трябва, дърпат се за всичко възможно дори и да има други такива предмети, но този е най интересен. 
заповядайте едно малко кафенце от мен 
Не знам как ще го опазя това дете.С говоренето сме много зле.Само мучи като животинче.Вече съм му свикнала и разбирам какво иска ,но останалите не го разбират.Думи казва само мама и та/на баща си/.Като иска нещо идва и ме дърпа за ръката и ме води до мястото или нещото ,което иска.
Браво на теб! Да са ти живи и здрави дечицата, а на теб дупе да ти е яко