абсолютно съм съгласна с Денито и Киди. Климатът около морето е отвратителен /поне според мен/. Мнооого висока влажност и непрестанен вятър. Алергичните кашлици и спазми са налице едва ли не при всяко второ малко дете.
Иначе, аз също гледам да го извеждам всеки ден. Не излизаме само в дни като в началото на тази седмица, например, когато вали и духа силно. На закрито избягвам да го видя. Пазя го доколкото мога, но явно не успявам напълно. В момента е болен - гнойна ангина...
Есма, леко изкарване на шарката. За разходките, те разбирам напълно. Вече седмица Мишо е болен и аз ходя като кукувица сама с количката.
Либи, мисля, че няма нищо притеснително. Всяко дете се развива с различни темпове. Щом вече правите стъпка-две е въпрос на съвсем малко време, за да се отпусне детето.
Мама по три, ти си за медал направо. Във вас сигурно е непрестанен купон.
djidji_p, за белези и аз знам само Контратубекс. Мисля, че е ефикасен. Освен това при децата тези неща минават много бързо, така че едва ли ще остане белег.
Толкова от мен, за сега!
Какво значи, че си го допуснала? Едва ли на нормален родител му е хубаво, като му е болно детето, но нещата просто се случват. 
Дано бързо и леко преборите шарката!
Да разкажеш после доволна ли е останала Теди. 
За думичките, казва мама, тате, баба, деди, целенсочено, както и различни други думички и словосъчетания, свързани с хора, действия и животни, разбира се изразени по бебешки, всяко дете си е индивидуално, няма причина за безпокойство. Аз като виждам, че дори бавен, има напредък (откъм ходене най-вече) хич не си го слагам . 
кой знае и ние откога си ги влачим!
Луда работа, ама исках да видя горе долу колко са.