Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 50"Кекс със стафидки на есен"

• 24 148
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
1-во снимките би тр да започнат по рано от седмица преди старта на нов сезон, т като не се снима точно седмица за седмица малко по рано...т.е. са на пред с поне половин серия!
2-ро снимките не са от днес, просто Селин сега ги пусна... за концерта на Елтън ДЖон, тя ходи но с баща си Naughty, не с Чаги Wink
3-то mariola_sha за какви домати говориш Thinking
 Naughty  Джейда е хубава.. на обратното мнение ли си Thinking

Отде тези подробности? Да не ходиш с тях?Шегувам се. Simple Smile

# 406
Аз пък се чудя какво е това нещо.....за да изтъкнеш на някого качествата да нападаш друга личност newsm78.

Мисля , че всички актриси в АФК са много чаровни, а някой от тях и красиви./изключвам Джансу и кака Ц/ Peace

Тинче, само да направя и моята добавка, към отговорът ти-и Халилчо от актьорите.

# 407
mariola_sha Селин ходи на концерта с баща си, за Хазал  не зная! Peace
Ок за Джейда се разбрахме хубава е Wink

Naughty и да е имал проблеми с кожата пак е хубав Heart Eyes ,  Stopдори и аз имам, но мн рядко Wink
 Stop днес не търпя да го напада някои Naughty вчера четох достатъчно глупости ooooh!

# 408
не говорете за веждите,защото в ЗП-веждите на Хазал изобщо не са като в АФК и в" Генчо" също.То и Къванч сме го гледали епилиран като манекен,но по сериалите си е обрасъл Mr. Green Mr. Greenчак за последната реклама на Мави-отново не е обрасъл Mr. Green Mr. GreenТо може и на Чаги да му гледаме разстителността ако спре с рекламите Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 409
  • в очите на дъщеря си
Аз пък се чудя какво е това нещо.....за да изтъкнеш на някого качествата да нападаш друга личност newsm78.

Мисля , че всички актриси в АФК са много чаровни, а някой от тях и красиви./изключвам Джансу и кака Ц/ Peace

Тинче, само да направя и моята добавка, към отговорът ти-и Халилчо от актьорите.

ами ако го слагаш при актрисите... става hahaha hahaha hahaha

# 410
Габи, за какви глупости говориш,че не ми е ясно за Чаги

# 411
Rolling Eyes не разбрах
nmnnczc Е как от къде, тя ми каза Wink пък и нали скитосвам до Истанбул от време на време Whistling

mariola_sha  не говоря за нещо, к' съм прочела тук в бг мама, и не искам да конкретизирам

# 412
Момичета, искате ли да спрем с коментарите за актриси и актьори. Кой кого харесва си е въпрос на личен вкус и предпочитания.
Снощи, в темата на Фатмето, видях, че говорят за персоната, която съсипа темата на ЗП,да дойде в нашата тема, тъй като във Фатмето нямало конкуренция между жени. Аз веднага реагирах и им казах, че не я искаме при нас и т.н., да не заприличваме и на Мечтателите, където спора кой е по-хубав между Ефе и другият не му знам името, се превърна във война. Не ме разбирайте погрешно, но нека тонът в темата ни остане дружолюбен както до сега.
Получават се разминавания понякога в мненията ни, но нека се усещаме кога да спрем. Става ли? Hug

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 08:49 от Neidjal

# 413
Много ми е топло и реших малко да се изкъпя и поплувам  hahaha hahaha hahaha hahaha[/b]
Laughing в този басейн и аз мога да поплувам Whistling
само в басейна ли Party няма ли да се изкъпеш с другия сладур  Mr. Green
Rolling Eyes май от плуване няма да ми остане време Thinking

# 414
  • в очите на дъщеря си
Rolling Eyes не разбрах
nmnnczc Е как от къде, тя ми каза Wink пък и нали скитосвам до Истанбул от време на време Whistling

mariola_sha  не говоря за нещо, к' съм прочела тук в бг мама, и не искам да конкретизирам

[тука ще се караме  Crossing Arms изобщо нещата в Турция не са така всеки се снима както си иска  Rolling Eyes минаха тези времена от консервативни селяни в големите градове такива с лупа да ги търсиш  Shocked ай тя е красива и има какво да покаже защото да се крие  Crossing Arms поне се поддържа не си е оставила веждите 2 пръста дебели Mr. Green  

исках да кажа , че ние сме много различни и вкусовете ни също- да не се нападаме Peace

# 415
Момичета, искате ли да спрем с коментарите за артисти и актьори. Кой кого харесва си е въпрос на личен вкус и предпочитания.
Снощи, в темата на Фатмето, видях, че готворят за персоната, която съсипа темата на ЗП,да дойде в нашата тема, тъй като във Фатмето нямало конкуренция между жени. Аз веднага реагирах и им казах, че не я искаме при нас и т.н., да не заприличваме и на Мечтателите, където спора кой е по-хубав между Ефе и другият не му знам името, се превърна във война. Не ме разбирайте погрешно, но нека тонът в темата ни остане дружолюбен както до сега.
Получават се разминавания понякога в мненията ни, но нека се усещаме кога да спрем. Става ли? Hug
Наде подкрепям те.Всеки си има мнение. Нека всеки си каже,защото наистина сме хора различни.Но без да сме груби,щото можем да заприличаме на ЗП и край. А тук мисля,че сме интелигентни хора. Лично мнение. Simple Smile

# 416
  • в очите на дъщеря си
Наде, коя е тази дето не я искаме newsm78

# 417
е ,ми аз не искам с никой да се карам,даже повечето време се надсмивам на себе си ,че се вглеждам в неща,от които даже не зависи нещо в живота ми newsm53 newsm53Хайде на по  cheers cheers cheers beer beer beerв тази гореща нощ

# 418
Добър вечер!   bouquet

Фахрие и Хазал са най-красиви пък. Whistling hahaha hahaha hahaha

# 419
  • в очите на дъщеря си
Добър вечер!   bouquet

Фахрие и Хазал са най-красиви пък. Whistling hahaha hahaha hahaha

Ние тебе те знаем hahaha

Общи условия

Активация на акаунт