Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 50"Кекс със стафидки на есен"

• 24 186
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
Arrow на ? как се споделя видео от ФБ, ако някой не е разбрал аз се сещам за сл варианти Rolling Eyes Thinking

СИСИ   remybussi

# 511
  • в очите на дъщеря си

# 512

http://www.facebook.com/Film.Dunya68

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 17:41 от nmnnczc

# 513
  • в очите на дъщеря си

# 514
  • в очите на дъщеря си

# 515

Привет  Hug

Ще направя бърз преглед  Whistling че много сте изписали.

Ооооо Сиси ти си била жива
Hug
Засега съм, но не знам докога. Laughing Разправям се с един комп ooooh!, невиждал преинсталиране сигурно от 100г. Crazy Вече си мисля, че като седна,ги развалям. hahaha

Габи Hug Загадката от онзи ден много ме заинтригува Whistling По принцип логическите не ми се отдават Rolling Eyes тази я реших, наистина е лесна, иначе не вярвам да сме чак такива гении hahaha

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 16:54 от ·٠•Sisito•٠·

# 516

Kuzey Güney adlı diziyle ekranlara dönmeye hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ, ilk 13 bölüm senaryo gereği hapishanede olacak.

Dizinin çekimlerine 5 Ağustos'ta başlanıyor.

Aşk-ı Memnu'nun ardından uzun soluklu bir dizide rol almayan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni sezonda Kuzey Güney adlı diziyle ekrana gelecek. Ay Yapım tarafından hayata geçirilen projede Buğra Gülsoy'la iki kardeşi canlandıracak olan ünlü oyuncu, senaryo gereği dizinin ilk 13 bölümünde cezaevinde olacak. İşlediği suç nedeniyle hapis yatan Kuzey'i canlandıracak olan Tatlıtuğ, hapishane sahnelerine şimdiden hazırlanmaya başladı.

PLATO KURULUYOR
Çekimlerine 5 Ağustos'ta başlanacak olan Kuzey Güney için bir cezaevi platosu kuruluyor. Öykü Karayel, Bade İşçil ve Rıza Kocaoğlu'nun da rol alacağı dizinin senaryosunu Melek Gençoğlu ve Ece Yörenç yazıyor. - Akşam

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 17:20 от nmnnczc

# 517
Hug
Засега съм, но не знам докога. Laughing Разправям се с един комп ooooh!, невиждал преинсталиране сигурно от 100г. Crazy Вече си мисля, че като седна,ги развалям. hahaha

Габи Hug Загадката от онзи ден много ме заинтригува Whistling По принцип логическите не ми се отдават Rolling Eyes тази я реших, наистина е лесна, иначе не вярвам да сме чак такива гении hahaha

Ти да не би с поглед да ги бъгваш Thinking

Hug радвам се, че те е заинтригувала/  да си призная мен много, и то заради човека к' ми я прати Wink най вече/, но не си права доста хора не могат да я решат hahaha дали защото не им се занимава, или просто защото не могат  Wink  Whistling

# 518
  • Варна
Това от новия сериал Малки тайни  hahaha

# 519
Това от новия сериал Малки тайни  hahaha

Изглежда интригуващо.Кога започва?

# 520
Hug

Ти да не би с поглед да ги бъгваш Thinking

Hug радвам се, че те е заинтригувала/  да си призная мен много, и то заради човека к' ми я прати Wink най вече/, но не си права доста хора не могат да я решат hahaha дали защото не им се занимава, или просто защото не могат  Wink  Whistling

Май, май,не ме хареса Rolling Eyes но ще му се наложи Whistling понеже ви пиша от Бургас, а ще остана известно време, ще си свикнем. Mr. Green

На двама човека я дадох, наистина не успяха newsm78 То и аз от първо четене разбрах само, че всичко е по 5 Laughing но като се концентрирах  Blush излезе. 

# 521
Shocked кекс не видях Thinking...а очаквах да видя...нали все такива клипчета пускаше за др сериали Rolling Eyes

# 522
Момичета, голяма буря Shocked, голямо чудо.

# 523
Момичета, голяма буря Shocked, голямо чудо.
Koga be? Sega li?

# 524
Почти два часа не  спря да вали и гърми и още продължава.

Общи условия

Активация на акаунт