Двора на училището

• 13 295
  • 131
  •   1
Отговори
# 90
Така като гледам, ще влезеш в черния списък на доста от писалите в тази тема. Та, кое беше училището, че да покажем мненията ти от тази тема, че да ти се зарадва?

И това трябва да ме разплаче ли!А кое е училището много скоро ще се разбере,ако думите на директорката не се празни приказки!

Последна редакция: вт, 26 юли 2011, 17:56 от sstambii

# 91
Имам чувството, че българинът можеш да го мотивираш само по един начин - кажи му, че нещо му е забранено и гледай какво става после.  ooooh!

Честито ти разрешение за използване на училищният двор. Сега предлагам тинейджърите да нахлуят в детските градини  Mr. Green

# 92
Имам чувството, че българинът можеш да го мотивираш само по един начин - кажи му, че нещо му е забранено и гледай какво става после.  ooooh!

Честито ти разрешение за използване на училищният двор. Сега предлагам тинейджърите да нахлуят в детските градини  Mr. Green

И не само това. Когато мога чета тук, защото темите ме касаят и като майка, и професионално. Винаги се появява някоя мама, която е опозиция на всичко и всички. Анонимността е добър начин за разтоварване. Жалка картинка.

# 93
РИО, СОФИЯ-ГРАД

Уважаеми родители,

Уведомяваме Ви, че през лятото голяма част от училищната спортна база може да се ползва безплатно от Вашите деца. За това следва да се обърнете за повече информация към дежурните учители.

училищната спортна база

newsm44

Ти пак не разбра!
Никой няма нищо против детето ти да играе на специална площадка за деца на неговата възраст. Не разбрах директорката площадка за най-малките ученици ли ще прави, или за бебета в яслена възраст?
Защо се разправяш с директорката на училището, а не с директорката на детската, или още по-добре с тази на яслата?
Ами в двора на СУ не ти ли харесва? Защо не се възмутиш писмено пред рректора, че там няма условия за игра на невръстното ти дете?

ПП. Кликни на линка, на който пише училищна спортна база и виж за каква възраст става въпрос.
Май е ред на РИО да се занимаят с твоя проблем. Успех! smile3533

# 94
Ще се повторя,но това ще ми е за последно и спирам да се занимавам с тази тема!Оставям я да съскате в нея!Та директорката обеща пред мен и още няколко майки да направи площадка за най-малките зад училището!Да те са бъдещи ученици дай боже след няколко години!Не съм се разправяла с никого и нямам и намерение,май ти пак не разбра!И винаги ми е било чудно не може ли отговорите ви да бъдат с цел изразяване на вашето мнение по въпроса,но без обиди,грозни реплики и от сорта видиш ли тая колко е проста пък аз съм супер остроумна!Почнах темата за да разбера дали някой друг се е сблъсквал с подобно нещо,защото всички училища са пълни с деца от различни възрасти и ми беше интересно дали и на други места е така!Но за пореден път се убедих че явно много от пишещите тук са личности, които не изразяват просто своето виждане по даден въпрос,а плюят отрова, изключват компа и заспиват доволни,че са написали нещо супер яко,което всъщност е поредна простотия или негативизъм към някой попитал нещо!Попадала съм  и в други теми и подобни на тук язвителни хорица ,обиждат и злословят към други пишещи също в тази тема!Да явно сте прави за това че нямам право да съм в двора на училището и сигурно до осъществяване на обещаното от директорката ще се опитам да  намеря друго място което да е подходящо за нас!Благодаря на всички за отговорите и за отделеното време,и се надявам хората с лош тон и грозни подмятания да стават все по-малко!На моменти прихващах и аз от тях,за което съжалявам,за това се надявам да попадам на по-добронамерени и ведри хора,за напред!Всичко добро на всички!

Последна редакция: вт, 26 юли 2011, 22:59 от sstambii

# 95
  • София
Или ти ментиш, или директорката на училището нещо те е изментила. С какви пари ще я направи тази площадка за бъдещите ученици, като поиска пари от родителите на сегашните или от делегирания бюджет пак за сегашните ученици?
Зная, че ще го прочетеш, любопитството е страшна сила!

# 96
Или ти ментиш, или директорката на училището нещо те е изментила. С какви пари ще я направи тази площадка за бъдещите ученици, като поиска пари от родителите на сегашните или от делегирания бюджет пак за сегашните ученици?
Зная, че ще го прочетеш, любопитството е страшна сила!

Да права си прочетох го!Понеже в двора на училището ни има тенис корт който се дава под наем и директорката го е дала на някаква фирма и от там ще дойдат парите!Нали разбираш,че докато стане това на мен сигурно няма да ми е нужно вече и моето дете ще ходи без проблем и на други места,но ще се радвам да стане  за  майки в подобно положение като моето сега,които се чудят от какво да пазят  прохождащите си деца-кучета,коли,градски транспорт!

# 97
  • София
Може и да стане така, но лично на мен не ми се вярва да направи площадка за малкии деца. Това би означавало дворът на училището да стане детска площадка, да щъкат постоянно майки с деца. Мисля, че първо родителите на учениците няма да харесат идеята.

Някой горе ти е дал съвет - ако изобщо ще искаш някой да отваря двора си за майки с малки деца, то по-добре го поискай от директорите на ясли и градини, и без това съоръженията там са направени за малки деца. Ама, надали!

# 98
Това, че училището изкарва някакви пари от корта, даден под наем не означава, че ще ги даде за бебешка площадка. А и обичайно това не е решение на директора,  а на училищното настоятелство.
И на мен ми е интересно коя е директорката, която ще си позволи да направи бебешка площадка в училищен двор, ако и да е задния.
Още по-странно ми е как така някой решава, че ще се обръща за липсата на детски площадки към директор на училище, а не към съответните органи, от които това зависи и как така някой пък друг решава, че ще му угоди.
Съгласна съм с поста на rummi_pl, всички уж искат правила, но ако може да не се отнасят за тях.
Но...ще следим новините по телевизията.

# 99
Аз ти предавам думите на директорката от която чуй добре не съм искала каквато и да е помощ или пък най-малкото детска площадка!Това решение от нейна страна според мен е базирано на многото родители които посещават училището със своите деца!Не съм запозната кой и как взима решение за каквото и да било в училището,но ако това стане наистина ще бъде чудесно,тогава предполагам всички ще бъдат доволни!Задният двор на училището пустее и това ще е добро решение за оживяване на обстановката!Така и вълкът ще е сит и агнето ще е цяло!Дано да стане и да не са ме изментили!Да и аз ще следя новините!Все пак това е добро решение,а че винаги ще има недоволни-спор по въпроса няма!

# 100
Да явно сте прави за това че нямам право да съм в двора на училището и сигурно до осъществяване на обещаното от директорката ще се опитам да  намеря друго място което да е подходящо за нас!

Що ли пуснах справката Simple Smile
Но поне си стигнала до правилния извод.
А относно
Цитат
Не съм запозната кой и как взима решение за каквото и да било в училището
- дали? нали имаш и по-голямо дете...

Хайде весело лято и повече почистване (опс спонсорство), за да ви пускат.

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 00:09 от lorenca

# 101
Уф, черни списъци, съскане, търсене на теле под вола, носене на вода от девет дола...спрете се, бе хора! Изкарахте жената като най-голямата анархистка и потенциална разрушителка на училищна собственост. А тя просто търсеше информация за подобни ситуации. Наистина злобата е прекалена.  Sick Сега пък гледам, почнали сте да разнищвате евентуалните бъдещи действия на директорката на въпросното училище. Успех, тогава, а междувременно може да сезирате НАП, Икономическа полиция и не-знам-си-още-кой по въпроса с мистериозните финансови средства.

sstambii, радвам се за добрата развръзка. Най-малкото, дори и да не се осъществи доброто намерение на директорката, все пак доброто й отношение и намерение е достатъчно.
И пак казвам, не се занимвай с хора, които не разбраха, че ти няма да навираш прохождащото си дете сред ритащи топка тинейджъри.

# 102
Уф, черни списъци, съскане, търсене на теле под вола, носене на вода от девет дола...спрете се, бе хора! Изкарахте жената като най-голямата анархистка и потенциална разрушителка на училищна собственост. А тя просто търсеше информация за подобни ситуации. Наистина злобата е прекалена.  Sick Сега пък гледам, почнали сте да разнищвате евентуалните бъдещи действия на директорката на въпросното училище. Успех, тогава, а междувременно може да сезирате НАП, Икономическа полиция и не-знам-си-още-кой по въпроса с мистериозните финансови средства.

Предполагам вие вече сте ги сезирали, че майки с колички не се допускат в училищния двор. Joy

# 103
Авторката на темата като иска да си вярва, ама все пак тук четем и пишем хора  и с поотраснали деца, понатрупали доста години в училищата, или може би директорката на въпросното училище чете бг мама и специално се е заинтересувала.
В края на юли месец по училищата освен охраната и някой дежурен учител много трудно ще намериш някой, пък камо ли директор да те издири, понеже незнайно как ти е научил проблема, че малкото дете няма къде да играе и веднага да ти обещае чак пък и детска площадка за него.
Май живеем в различни държави с теб Peace

# 104
Понеже в двора на училището ни има тенис корт който се дава под наем и директорката го е дала на някаква фирма и от там ще дойдат парите!Нали разбираш,че докато стане това на мен сигурно няма да ми е нужно вече и моето дете ще ходи без проблем и на други места,но ще се радвам да стане  за  майки в подобно положение като моето сега

Вече те виждам как тогава ще запееш друга песен  newsm62. Училище с бебешка площадка - успя да ме разсмееш рано - рано  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт