Скоро половината ще мине, до декември още толкоз да броиме.

• 23 556
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Аз сега като гледах в синоптика видях че за Видин след обяд го дават 32 градуса с валежи,май няма да ни мъчи жегата,поне така се надявам newsm68 newsm44

# 586
а и като гледам навън как се е заоблачило....

# 587
момичета за срещата в неделя 24.07 мястото на срещата е Южен парк на входа от към Витошка ,някъде до фонтанчето в 17:00 часа , който още не е потвърдил а ще дойде да казва , че да знаеме каква бройка ще сме и да можем да се намерим всичките  Grinning

# 588
Здравейте  Flutter

момичета за срещата в неделя 24.07 мястото на срещата е Южен парк на входа от към Витошка ,някъде до фонтанчето в 17:00 часа , който още не е потвърдил а ще дойде да казва , че да знаеме каква бройка ще сме и да можем да се намерим всичките  Grinning

Аз за сега съм с планове да дойда...ако Александра не ми спретне някакъв номер  Peace

За бащинските 15 дни - вместо да се шашкате, просто идете в болницата в която планирате да раждате и питайте там. Както казах вече в Майчин дом - София хич не се трогнаха, че с таткото даже не се водим в един град  Crazy

# 589
Аз сега като гледах в синоптика видях че за Видин след обяд го дават 32 градуса с валежи,май няма да ни мъчи жегата,поне така се надявам newsm68 newsm44

И аз на това се надявам, да завали и да ни намокри, както в неделя!  newsm44

# 590
здравейте мили мами,аз от няколко дена чувствам нещо като стягане в коремната област и се чудех дали това не е бебе или нещо като контракции,няма болка като усещам стягането а пък е и само в едната част на корема,ако можете да кажете нещо,подобно на втвърдяване е чувството

Кой лекар ти води консултациите!? Обади му се, обясни му какво чувстваш и виж какво ще те посъветва! По-добре така, отколкото да не знаеш на какво се дължи и да си пълниш главата с глупости.  Peace

# 591
привет и от мен!Тази жега ще ни умори направо.
Зо,честито.Много дълъг и щастлив семеен живот ти желая.

# 592
мами,за стрийте какви кремчета ползвате че започнах да се бръчкам вече Laughing

# 593
аз утре сигурно ще ида до Илиева да ме види и да каже за какво иде реч

# 594
  • София

Percutalfa. Много похвалено, изпитано от няколко настоящи мами с разлиен тип кожа, струва около 25 лв. за 200ml и по мои данни при обилно мазане от гърдите до коленете два пъти на ден свършва за около три седмици.  Peace

Зелено човече, според това, което аз знам, хормоните влияят много на диоптрите, затова не се препоръчват корекции н зрението по време на пубертет, бременност и кърмене. Под корекция разбирай операция. А за по-силни очила, ако очен лекар ти откаже да ти даде рецепта за стъклата, може да отидеш в оптика с очен лекар и да се прегледаш и да си поръчаш очила от там. В повечето случаи прегледът е безплатен. Аз поне така бих направила, защото, ако ще кърмиш още няколко години, си е жив мъчение да не виждаш добре. Това за жалост може да го разбере само и единствено човек, който е с висок диоптър.  bowuu Купи си нови очила, а като му дойде времето да не кърмиш, ще си вземеш нови.  Peace

# 595

аз се мажа с олио с алое вера(БАБАРИА-донесаха ми го от Испания)не е за стрии,но е много хидратиращо.Пише 4е е за бебета.Мажа се още докато сам в банята на мокро и след това може да се подсуши малко.Немисля 4е от специалните кремовете за стрии има някакъв ефект и немисля да давам пари излишно.Според мен най-ве4е зависи от кожата

# 596
  • София
shadows, палче от мен и да пишеш.
И аз съм утре при Марков, много много се вълнувам:)))))

# 597
Много ви благодаря за хубавите пожелания сладурки..Аз си живеех в приказка  Heart Eyes, сега просто стана приказка с халки и с още едно детенце на път Simple Smile..Пожелавам на всички женени и неженени дълъг, щастлив и вечно в любов живот Hug..
За бащинството, няма законово ограничение за адрес или пък за брак:
Цитат
Чл. 45а. (Нов - ДВ, бр. 10 от 2009 г.) (1) Отпускът при раждане на дете по чл. 163, ал. 7 от КТ се ползва въз основа на писмено заявление на бащата. Към заявлението се прилагат копие от акт за сключен граждански брак или декларация от бащата и майката, че бащата е припознал детето и те живеят в едно домакинство, както и документ от лечебното заведение, удостоверяващ датата на изписване на детето. Предприятието е длъжно да разреши отпуска от деня, посочен в заявлението. Ако бащата няма право на този отпуск, предприятието е длъжно да го уведоми за това незабавно, като мотивира отказа си.
(2) Отпускът по ал. 1 се заявява и ползва в календарни дни.
...Разни други глупости са незаконни измислици на работодателите.
Като се сетя тези 15 дни бащинство ни бяха като меден месец, Митето само спеше, а ние си се моткахме и се наслаждавахме на почивката, след многото еуфория около раждането и изписването...После таткото тъкмо се върна на работа и започнаха коликите Rolling Eyes..
Avalinda то е ясно, че ние сме силния пол, сега той има нужда от твоята подкрепа сигурна съм, че ще ти стигнат силите да му я осигуриш, въпреки бременността..пък като отмине кризата, ще получиш тройно по-голяма подкрепа, а ще имаш време и да се глезиш и да си слаба, че има още време до края на бременността и докато бебето е съвсем мъничко.. Hug не се разстройвай изобщо ти си 2 в едно, пък той сега е самичък..

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 12:42 от Zò

# 598
  • София
Браво, добре че я постна тази част от закона, че да спрем да гадаем кое как...  bouquet Поздрави и от мен по случай сватбата ви, дай Боже да живеете дълго и щастливо заедно и винаги да се обичате!  

# 599
За дните които ползват бащите не влияе адресната регистрация. Ние за толкова години заедно никога не сме се водили на един адрес, а моят мъж си ги ползва първия път, само че бяха 7 календарни дни. Сега от вас разбирам, че са 15. От кога са толкова?

Общи условия

Активация на акаунт