Скоро половината ще мине, до декември още толкоз да броиме.

• 23 558
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Добро утроо!  Grinning
Днес имам час при Марков. Стискайте палци всичко да е наред,защото нещо ме гони параноя от няколко дни. После ще ви кажа резултат. Дано всичко е ОК  Praynig

# 571
Момичета, пиша че ми се е стегнала душата. Не мога да ги разбера тези татковци, и по-конкретно нашия. В последно време е станал като бебе, чувствителен и сега има малко проблеми.. и е в много нестабилно настроение. Направо ме побърква, все едно че има нужда от грижи като бебе и да не го нараниш с нищо, а вместо аз да съм така... Искам аз да плача, аз да съм слабата, мен да трябва да успокоява, а не обратното. И толкова съм напрегната, че не мога да му помогня в тази ситуация, просто сам трябва да си реши нещата.. но дотогава не искам да живея така, а да се радвам на бебчето. Моля се да мине бързо, че не издържам, а и няма с кого да споделя. 

# 572
Добро утро!
Shadows, ще стискаме палци и ще чакаме информация. Не се притеснявай излишно всичко ще е наред.
tani4ka111, мерси за кафенцето. Как имам нужда, но ще слизам да си взема от долу, че ми е свършило кафето в къщи.
, честита ви сватба и добре дошла сред редиците на госпожите!   bouquet   bouquet   bouquet
Avalinda, не се притеснявай и ти пожелавам скоро да мине този период. Не мога да разбера какво им става на тези мъже. И ние минаваме през много труден период и понякога имам чувството, че моят мъж се държи напълно неадекватно за възрастта си и много се ядосвам, но след един известен период всичко преминава.

# 573
Добро утро и от мен   bouquet
Успешен и прохладен ден на всички

# 574
  • София
Здравейте мами! Днес ще е голяма жега  Rolling Eyes, но пък ни очаква страхотен ден!

# 575
Здравейте мами! Днес ще е голяма жега  Rolling Eyes, но пък ни очаква страхотен ден!

Стига деееееееееееее, нали прогнозата е за следобеден дъжд!!!  smile3514
В Синоптик пише, че около 15ч. ще вали  smile3521 поне при мен де, ще информирам!!!

# 576
здравейте мили мами,аз от няколко дена чувствам нещо като стягане в коремната област и се чудех дали това не е бебе или нещо като контракции,няма болка като усещам стягането а пък е и само в едната част на корема,ако можете да кажете нещо,подобно на втвърдяване е чувството

# 577
много съм притеснена  Cry Cry Cry

# 578
Здравейте,момичета!Как сте тази сутрин?
дуденка и аз от няколко дни усещам същото ,но не съм сигурна какво е ...
Относно за жегата -днес го дават 40 градуса при мене...Дано са сгрешили! , честита ви сватба!
Виждам,че сте обсъждали необходимите документи за 15-те дни на таткото и много ме притеснихте.
Ние с таткото живеем заедно от около 6 години на квартира.Нито аз,нито той се водят на този адрес.А моя дори не е в този град...Наистина ли е необходимо да са еднакви?Никъде в приложенията ,които има да се попълват не видях това изискване.
Поздрави на всички и се пазете от жегата! Heart Eyes

# 579
стягането на корема (втърдяването) обикновено са контракции да.  Най-добре звънни на лекаря си да го питаш какво да правиш. Най-вероятно ще ти предпише Но-Шпа 3 пъти по 2, Магнерот по същата схема + Утрогестан евентуално. Също така е добре да лежиш повече.
Аз в неделя вечерта получих няколко, лежах целия понеделник и си пия лекарствата и вече всичко се успокои и си ходя на работа от вчера  Peace

# 580
  • София
през бременността и по време на кърмене диоптри не коригирали, затова оставам със сегашните.

Може ли повече детайли за това твърдение, изненада ме и ще ми е интересно да науча още  Peace

Детайли за кое? Защо не се коригират диоптрите ли? И аз не съм се ровила за подробности, това ми казаха от очната клиника, която посещавам. Знам, че е възможно по време на бременност и кърмене диоптъра да се увеличава, след което когато организма се върне към предишната си форма, да се възвърне и зрението от преди. Затова вероятно не намират смисъл да променят диоптъра.
А и аз като че ли не съм склонна да отделя по 100 и няколко лв /и то в този момент/ само за стъкла, заради 0,25 или 0,5 корекция. Ще гледам да ям повече моркови  Wink за по-добро зрение.

Кхъм. Доколкото и аз знам, възможно е бременността да повлияе на зрението (обикновено към увеличаване на диоптъра), но за кърменето не бях чувала. Уточнявам, не можах да схвана връзката между кърменето и промяната на дипотъра - този аспект ми стана интересен. На мен миналата година ми намалиха диоптъра - лекарката обясни, че тъй като не работя постоянно на компютъра вече, очите са си отпочинали и се е получил този ефект. Според твоите лекари е трябвало да изчакам да спра да кърмя, правилно ли тълкувам? Това още не се е случило... като гледам, живот и здраве, май няма да се случи в близките години - излиза, че трябва да си стоя със стария диоптър няколко години по тази логика. А доколкото знам при носене на по-висок диоптър от необходимото, окото един вид се омързеливя и след време наистина "стига" до този диоптър....  Ако ти се случи пак да посетиш клиниката, дали би било удобно да поискаш източник за връзката с кърменето конкретно? Ще ти бъда много задължена. Тук няма добър очен лекар, на  когото бих могла да задам подобен въпрос.

# 581
мерси.а аз по отношение на дните за бащинство нямам проблем в нашата фирма,дори и без брак и еднакъв адрес

# 582
Мили маминки, аз минавам набързо както винаги........ Rolling Eyes
Днес съм на консултация и много се надявам да видим пола на бебчо
Всичко е наред с мен от 2 седници качвам килца (не много, но прогресивно) шкембака се надува и той Simple Smile жегата и на мен ми се отразява Simple Smile
Видях че сте минали и през темата за раждането, аз за сега съм спокойна до колкото може да се каже, но като гледам как се заформям в окръжност почвам да се притеснявам как ще ми се отрази наедряването.........

Поздрави на Зо за сватбата   bouquet  bouquet  bouquet

Приятен и прохладен ден на всички :* :* :*

# 583
  • София

Стига деееееееееееее, нали прогнозата е за следобеден дъжд!!!  smile3514
В Синоптик пише, че около 15ч. ще вали  smile3521 поне при мен де, ще информирам!!!

Сега и аз го питах синоптик, и за София така го дават, но по новите казаха, че за днес се очаква да е най-горещия ден от това лято, за Пловдив например дадоха прогноза 40 градуса. #Crazy Sick
За половин България код оранжево и т.н.

# 584
Zo,честита сватба.Желая щастие,любов и много хубави моменти

Общи условия

Активация на акаунт