Скоро половината ще мине, до декември още толкоз да броиме.

• 23 576
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Kalalily, има една много положителна тема - Смешно ли е раждането....

Помощ моля! Не я намирам...  ooooh!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=597249.0

Златна си!   bouquet

# 556
Е добре де,аз си се водя по лична карта в село,а мъжа в града (големия град) но тук в града те имат и къща и апартамент от както решихме да живеем заедно сме в къщата а той се води по адрес на апартамента,пък който рано или късно ще е за брат му,та като се водим и двамата на различни адреси и живеем на ептен  Laughing на др. адрес трябва ли и двамата да си сменяме личните карти заради едни 15 дена който за нас (мамите) са много Shocked дано съм била ясна !!!

А питахте как усещаме бебо ли ??? няма как да са червата сащото когато го усетя да мърда слагам си ръката и се усеща направо ритник,такива газове надали някой има Joy а и е много различно няма как да го объркате Naughty още щом усетите движението на бебето ще разберете че е то ... Hug

# 557
Zò, Nedinka, Диването, pipilota7, titkaa86, vagabond момичета драснете по един ред как сте, че ви мисля.  Hug Hug Hug
Lady Vi, много ми стана хубаво, че някой ме помни/пише  Hug.
А здравейте мили дами и растящи тумбачета Simple Smile, аз съм тук вече  и съм/сме супер, изкарахме 3 седмици ваканция  grinning039, 2 от които на море една на планина, през това време се и оженихме married на морето, та вече съм госпожа Rolling Eyes..беше прекрасно.
На тези от вас на които им предстои моренце и се вълнуват какво да вземат...за мен най-важно беше крем с висок слънцезащитен фактор 50+ и за мен и за детето, някакви туники или много леки горни дрехи за плаж, че да не излагам корема на слънце..всъщност нищо необичайно не  ми потрябва заради това, че съм бременна.
За раждането, аз предния път родих нормално във вода, сега мисля пак да е същото, но съм по-подготвена за това което ми предстои и супер спокойна, даже нямам търпение..
Таткото беше с мен, но много се колебаеше преди това, дори бяхме платили вече за неговото присъствие и пак се чудеше, каза, че дори като влязох в кабинета още се чудел, но те не го питали, а направо "Вие ли сте таткото, елате да ви приготвим" ..според мен е много добре, че присъства, че докато дойде време за раждането ми беше чудна компания, говорихме си, трепери около мен "топло ли ти е? студено ли ти е? боли ли ? не боли ли?...", абе развличаше ме, иначе почти през цялото време щях да бъда сама..А по време на самото раждане стоеше зад мен, гушнал ме и ме държи..т.е. ако не настоява някой татко няма да вижда какво се случва м/у краката ти..а колкото и странно да изглежда кръв по време на раждането няма..като се роди бебето той отиде при него и не гледа кървавата част от раждането на плацентата..Сега е първа писта, ще идва вика, аз пък го дразня, че не го искам Wink..Така, че ТАТКОВЦИ, АКО ЧЕТЕТЕ, УЧАСТВАЙТЕ! няма да съжалявате, а ще се чудите как сте си помисляли да не го направите Simple Smile
Ух май много се разписах..обещавам да съм по-активна, че много теми пропуснах.
Цунки

# 558
Честито!!!   bouquet До златна сватба да стигнете и да я надживеете!!!  Hug

# 559
  • София
Привет от нас. Сякаш е време официално и аз да подам данни за първия пост. След разнообразни варианти в крайна сметка се оказах с термин 05.01.2012 г. и се надявам, че това няма да попречи да остана част от групичката  Hug Освен туй вече е почти сигурно, че ще си имаме мома  Mr. Green

Колко бързо сме стигнали до обсъждане на раждането! Много ми олекна, че дискусията върви мирно и тихо... темата е наистина твърде лична и конфликтна, щипка толерантност никога не вреди  Hug

през бременността и по време на кърмене диоптри не коригирали, затова оставам със сегашните.

Може ли повече детайли за това твърдение, изненада ме и ще ми е интересно да науча още  Peace

# 560
през бременността и по време на кърмене диоптри не коригирали, затова оставам със сегашните.

Може ли повече детайли за това твърдение, изненада ме и ще ми е интересно да науча още  Peace

Детайли за кое? Защо не се коригират диоптрите ли? И аз не съм се ровила за подробности, това ми казаха от очната клиника, която посещавам. Знам, че е възможно по време на бременност и кърмене диоптъра да се увеличава, след което когато организма се върне към предишната си форма, да се възвърне и зрението от преди. Затова вероятно не намират смисъл да променят диоптъра.
А и аз като че ли не съм склонна да отделя по 100 и няколко лв /и то в този момент/ само за стъкла, заради 0,25 или 0,5 корекция. Ще гледам да ям повече моркови  Wink за по-добро зрение.

# 561

Аз доколкото съм прочела по този повод не коригират диоптри, защото може и да е временно, но не знам защо. Ако наистина е временно и аз не съм съгласна да дам пак около 150-200лв. само да ми сменят стъклата и то само за няколко месеца. Четох по темата, защото и аз съм с диоптър, но е малък и миналата бременност ми се отрази на очите и по време на бременността бях доста по-зле, но както се оказа в последствие добре, че не съм си направила нови очила, после нямах нужда и си ползвах старите.
Лека нощ дами и приятни сънища!

# 562

За раждането, аз предния път родих нормално във вода, сега мисля пак да е същото, но съм по-подготвена за това което ми предстои и супер спокойна, даже нямам търпение..

Честито за сватбата!    bouquet  Дълъг и прекрасен съвместен живот ви желая!
Четох за този тип раждане,но за съжаление в Бургас няма и колкото и да ми се иска,няма как.Дано поне всичко да е наред и да мога да родя нормално,въпреки че повече ме е страх от шевовете след норм.раждане,отколкото от самите контракции или от секцио. perko

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 03:21 от italianomafioto

# 563
  • USA
Zo честио! Щастлив семеен живот ви пожелавам.
Абсолютно съм съгласна,че татенцето трябва да присъства.Той се вълнува толкова много пък и аз си нямам никой тук . Той дори няма да ходи на работа целия Декември за да чакаме заедно нащо чудо  baby_neutral пък и едва ли ще мога да си се самозакарам до болницата.
Аз днес докато си се разхождах в бебешката секция в един магазин и за първи път усетих бебчо с ръката. Преди се чудех дали това което усещам е бебчо,но сега съм сигурна.От тогава не е спряло целия корем ми се движи CrazyЧувството е невероятно Heart Eyes

# 564
Добро утро!

Lady Vi, много ми стана хубаво, че някой ме помни/пише  Hug.

bouquet  bouquet  bouquet
Честито за сватбата! Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот.

# 565
Честито и от мен Зо! дълъг и щастлив семеен живот !

Така защо сте ми толкова интересни преди да изляза за работа имам да вървя 1 км и половина а още стоя ей тук и си ви чета така сладко сладко Wink Wink
Забравих да си споделя с вас вчера прекия ми началник (не баш шефа) ми направи забележка защо съм без УниФорММАА и аз без да искам ей така ми дойде най-напред в главата "ееееми кво да направя че раста Laughing " и той веднага омекна подхили се и до там Laughing !!!

Защо гледате клипчета за секцио като вие ще сте в упойка...

Снощи питам мъжо да слагам ли вечерята,понеже беше той още на салата,защото ние със сина му сме гладни и той ме погледнаааа така все едно незнае че съм бременна и ми вика; "От къде знаеш че ще е момче" А докторката два пъти така каза и аз така усещам ! Милия още се надява да си имаме Момиче  loveuuu

# 566
Добро утро...по-добре не си натоварвайте психиката с неща,които при всеки са били по различен начин..(за раждането специално).Тези ,на който ще им е за първи път ще се стреснат от това, а не е редно....

# 567
  • Русе
Добро утро на всички!
Тази нощ хич не можах да спя..то едни кошмари,едни глупости и въпреки че определено нямам пророчески дарби(то аз една интуиция нямам) ,горчивия вкус остава Sad Че и един кръст ме понаболява-май ще се върна към магнезия  ooooh!
Но да не губим доброто си настроение LaughingЧака ни един от най -горещите дни и после малко щяло да се разхлади Praynig
Хубав ден и много усмивки!
Зо,честито за сватбата!

# 568
добро утро мами и аз разгадах как се вмъква картинка , така че днес аз ви поднасям кафенцето  Mr. Green 

# 569
Пове4ето бяхте писали, 4е сте по-4увствитвлни по време на епилиране.Аз в4ера ходих на коламаска и изобщо не ме боля,няправо немога да повярвам.не бях ходила отдавна само с брасна4 Laughing Laughing заради Утрогестана най-ве4е.

Общи условия

Активация на акаунт