Скоро половината ще мине, до декември още толкоз да броиме.

• 23 570
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Привет и от мен  bouquet
Само да споделя че бях да видеозон, след като ме наплашиха със БХСто, на видеозона след обстойно преглеждане от 1 час, се оказа че чакаме девойка, на която всички органи работят нормално, кукличката ни махна на два пъти с ръчичка, и порита с крачета Heart Eyes сладкото ми бебче се чуства добре на топличко в коремчето на мама Heart Eyes Готова съм и с имената за момиче(Микаела и Елена), но моя мъж сякъш беше разочарован от розовата вест и не искаше да говори  Crossing Arms
Къде са снимките от сватбата чакам да видя хубавата булка Wink
Калалили на мен ми се е случвало, трябва на станеш на крак и да се раздвижиш това е единственното нещо дето ми помагаше, а и другото беше да опънеш крака на шпиц това също действа Peace

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 18:31 от Мимето*

# 541
Незнам за вас, но аз поради ред причини ще трябва да раждам секцио. За целта днес направих голямата грешка да изгледам един клип в vbox  Cry Наистина ли е толкова страшно   newsm45, сериозно се стресирах Tired

# 542
  • София
На мен редовно ми се случва да ми изтръпнат краката. Преди да бъда бременна седях като маймуна на масата, краката ми бяха в невъзможна поза. Минаваше време докато започна да ги усещам. Сега ползвам една масичка за закуска в леглото. И слагам лаптопа отгоре й, а тя самата над корема ми.

Искам да попитам на някого дали му е известно средство за сваляне на черната боя? Искам да я махна. В краен случай добро средство за изрусяване?

пипи, изгледай още няколко, че да свикнеш. Аз вече гледах към 5. На първия щях да умра, на петия вече по - либерално гледах на нещата  Grinning

# 543
Мами да ви питам на някой случвало ли му се е да му се схване крака или нещо и после да не го усещате и нищо да не помага ,нито движение,нито масаж,нито студен компрес.Аз май трябва да измисля нещо за тоя лаптоп,че май ми спира кръвчицата на крачката. Tired

Вземи си охлаждаща подложка. Добре за него, добре и за теб!  Peace

# 544
PIPI_M ,ако ти е възможно дай един линк към това което си гледала,че и на мене ми се очертава секцио по медицински причини...
Как сте ,мами, днес?

# 545
  • София
Kalalily, случвало ми се е, минава от самосебе си, но е много неприятно Confused
PIPI_M , изглежда страшно, но ти по време на самата операция нищо не усещаш, така че спокойно Wink
Мимето* , таткото няма какво да се разочарова, каквото си е направил, такова Mr. Green Х и У хромозомите са в мъжете, така че от тях зависи полът на детето.
И аз нямам търпение да разбера в четвъртък какво чакаме- трета щерка или мъж Mr. Green

# 546
  • Русе
Цял ден ви чета,ама направо нямам сили да пиша...УЖАСНО МИ Е ТОПЛОООО!!!!А уж в къщите не ставало много топло..да бе да!В моя апартамент си имам климатик,още утре ще отровя милото да се организира и някакси да го монтира тук ooooh!
Колкото до коса,нокти ..засега не се оплаквам Simple SmileКосата ми преди си беше направо мазна,а сега ако не ме е срам ще я мия веднъж на седмицата Embarassed
Завиждам на смелостта ви да гледате разни филмчета с секцио!!!Аз ако го гледам..отпиши ме после JoyВсе си мисля,че и да гледам и да не гледам ....полза никаква!Напротив,най-много да се наплаша повече.
Аааа..кой днес предлага да донесе нещо от КАТ???Може ли един катаджия,че нещо са ми кофти днес???/ #2gunfireОт повече от две седмици насам,всеки ден се образува огромно задръстване на Дунав мост,незнайно защо....ама къде са полицаите???По стечение на обсоятелствата всеки ден минавам от там с колата и вече са ми черни #Crazy

# 547
  • USA
За огромния ми лаптоп още не съм си намерила масичка за съжаление.Моя мъж нали е грандоман и ми купи 18 инчово чудовище за вкъщи,а той си взе едно дребно защото е постоянно на път,но усещам как ще си ги сменим в най-скоро време.
За раждането аз преди да забременея много ги гледах,а сега изобщо не искам и да чувам. И без тях имам кошмари.Ако има някоя да разкаже за раждане дето е минало като песен с удоволствие ще слушам Laughing

# 548
  • Beyond the Frontiers
Kalalily, има една много положителна тема - Смешно ли е раждането....

# 549
Къде споменахте за тези клипове,до сега не се бях сетила да гледам..  ooooh! Изгледах 1 във вбокса .. леле едвам издържах да видя ,че бебето излиза живо и здраво и го спрях,не видях как я шият после...те така я нарязаха,за мен тва няма шиене направо... Като получих едно силно сърцебиене,до сега съм се лекувала със студена вода  Laughing Ама те на тази жена и направиха 1 педя напречен разрез  Crazy Моите приятелки със секцио,белега им е по-малък от моя апандисит  newsm78 Моля ви ,който е раждал със секцио да сподели , колко см му е белега ...

Галактик  "Смешно" ли е раждането я прочетох за 2 дни ! Страшно зареждаща темичка,горещо препоръчвам на всички!Наистина е много важна нагласата,с която ще се тръгне към родилното.Вижте и положителната страна на цялата тази мъка Simple Smile

# 550
PIPI_M ,ако ти е възможно дай един линк към това което си гледала,че и на мене ми се очертава секцио по медицински причини...
Как сте ,мами, днес?

http://www.vbox7.com/play:1ed217ef

Направоооо едвам дочаках да видя бебето как е Tired

# 551
  • USA
На мен някак си ми е забранено отварянето на вбокса.Явно е само за БГ защото като си бях в можех да ги отварям от там.
Galactic Voyager тая тема е супер.Като родя може и страхотии да чета и гледам,но за сега е по-добре да не знам.Винаги преживявам всичко по-леко ако не съм чула за страхотиите. Crazy

# 552

Помощ моля! Не я намирам...  ooooh!

# 553
Мацки за какво сте я подхванали тази тема с раждането, все още е толкова далече, по добре се съсредоточете върху положителната нагласа че всичко е и ще бъде наред с бебче и процеса на раждане Peace Радвайте се на бременния период защото минава бързо и няма връщане Peace

# 554
  • Beyond the Frontiers

Помощ моля! Не я намирам...  ooooh!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=597249.0

Общи условия

Активация на акаунт