надявам се наистина да е от претопляне
Все пак картофа е как да кажа... основен зеленчук и много гадно ако точно с него имаме проблем
Дано да нямаме 

Каквото и да е, надявам се да не е нищо сериозно! 
( Как, по дяволите, да ги изпикая. На Ивайла така и не успях да взема урина и не сме правили изследвания.)
не от кръв, а тъпи игли. 
Че аз отсега започнах да постягвам това-онова. Не знам да взимам ли дебели дрехи
С ван сме все пак, не е лека кола, ама 5 маймуни- не са с малко багажец, количка, кошара...котлони, тенджери. Замислям се дали да не вземем и ремаркето. Като ще изнасям къщата за 2 седмици, поне да взема всичко, че, каквото сабя покаже

и това всяка вечер

.Пулоската ми се счупи.Нали знаете мъжете шофьори веднага едни свирки,нали съм жена, при условие,че си пуснах аварийните.Взех малкия от коша и почнах да звъня на майстори да дойдат да ме издърпат.Чудех се бебе ли да държа и как да избутам колата преди някой малоумник да се е на тресъл в мен.Направи ми впечатление колко сме станали безчувствени.Гледат ме с бебето и никаква реакция да помогнат. 
, Тия от 12 до 3 нон стоп рева, после през 15 мин, това чудо продължава вече цял месец, всички казват зъби са, значи като е будна гък не се чува, е заспи ли и се почва
Докога ще е така, няма никакви наченки на горните зъби, а абсолютно всичко, което докопа заминава за дъвчене, сега е влюбена в коланите на шезлонга 

Препоръчани теми