Януарските бонбони, правят пакости милиони /18/

• 28 094
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
  • в Надежда-та
Браво на дружината, днес мн прилично сте писали и не ме затруднихте с изчитането bowuu Hug

Ние пристигнахме.....тук жегата имам чувството, че е 2-на и 3-на Crazy

Преди да заминем минахме през педи - на Мартинко му е леко зачервено гърлото (+ хремата), според нея зъби Thinking според мен настинка Mr. Green , имам чувството, че щото наближава възрастта за зъби и затова се оправдават с тях Thinking (преди това за всичко коликите бяха виновни Mr. Green), няма значение ще видим какво ще излезе Wink

Тутс, на туй пюре пише 2-ри етап Peace

# 481
  • В две тъмни очички
Момичета, малко по малко започвате наново някакви спорове и се хапете излишно!

Жоржи - всичко ще е ок  Hug

А аз имам въпрос
- как подяволите да намаля болката в гърдите и да понамаля лактацията? 2 външни хранения и гърдите ми са на буци  ooooh!

# 482
  • в Надежда-та
Леле Бубе днес и аз го усетих това позабравено чувство от първите месеци ooooh! (а уж 2 пъти яде по пътя)

# 483
А аз имам въпрос[/b]- как подяволите да намаля болката в гърдите и да понамаля лактацията? 2 външни хранения и гърдите ми са на буци  ooooh!
Бубе, пробвай да я слагаш след храненото различно от кърма малко да посуче.Ако пък не искаш изобщо да е млечно изцеждай по малко, не всичко, защото положението няма да се промени.Малко, за да се успокоят гърдите, да се намали напрежението и да свикне организма ти с новия ритъм  Peace

# 484
  • София, Лагера
А някой правил ли е домашно пюре от зелен фасул? Нещо не можах много да го пасирам  newsm78
Ассс правих! Пасирах го с моркови и картофи  Peace Изобщо почти всеки нов зеленчук давам с картоф и кърма за по-лесно приемане Wink

Мацкиии, никне ми коса! Много съм смешна, имам 2 санта бретон, като бебетата  Laughing
smile3506 ни СЪ сдържах как нова коса бе моме кво правиш ...на мойта главица 2 косъма останаха...
E, ко да правя, мойту беб е на 7 месеца (от най-дъртите тук), все ми е време да си нормализирам хормоняците  Mr. Green Wink

Изследвания не съм правила, защото от пътувания не се организирах. Бебеш, няма гаранция, че при убождането Тея ще плаче. Пресиян не реагираше на убождане, Тервел само изохква, но като го гушна и забравя  Peace

Режим - нема  Mr. Green Като му се присуче - суче. На морето сучеше по цяла нощ. Вчера - веднъж, онази вечер - 4 пъти.  Crazy

Бубе, хич не мога да помогна... преди малко изцедих 200 грама  Tired Хем не съм замествала хранене. Може би по.малко течности, ако можеш да устискаш.

# 485
Имам въпрос към ЛЛЛ - Евридика, Мимсат ако още четете:
След около месец и половина ще пътуваме за БГ с бебка за около месец. Часовата разлика е 10 часа (идвайки там губим 10 часа) и ще се наложи да обърнем деня с нощта. Как ще се отрази това на кърменето, след като организма, вече е "програмиран" през деня да произвежда повече. Имаме 6 кърмения дневно и 1-2 през нощта. Не цедя. Нямам напрежение в гърдите нощно време, дори и при 1 кърмене. Моля за съвети - как да запазим съществуващото положение Simple Smile

# 486
Ехо Simple Smile

Не съм писала от 100 години, но пък старателно си ви изчетох. Публикували сте страхотни снимки на бебоците (агентке, като ти гледам снимките и винаги решавам, че още утре трябва спешно да се захвана с фотография и да започна да творя красоти. естествено също така ентусиазма ми спада с настъпването на следващия ден най-късно Simple Smile )
Доста обсъждате захранването, а аз ще попивам мъдрост за бъдещи периоди

Иначе статистиката при бебо е:
- 7 м. (без 2 дни), 73 см, 9500 гр, категория супербухта Simple Smile
- режим, може и да има ама не съм забелязала.
- хранене: кърма + едно дохранване АМ.
- лази страшно бързо и се сдобих с най-успешната ми покупка за сега - ограда за хола Simple Smile , а бебо се сдоби с няколко квадрата лично пространство където да си играе.
- не седи сам, много и не се напъва.
- изследвания на 6 м. правих и минаха много леко. Стефан въобще не рава при взимането на кръв (жената, която му я взе беше разкошна и той и се хили през цялото време). Педката каза, че резултатите са му ок.

Ааааааааа и да се похваля - защитих си магистратуратаааааа  newsm44 newsm68 Беше супер, защото въпреки, че писах кажи речи с бебе в скута получих страхотни отзиви за разработката ми, което значи, че мозъка ми не се е изпепелил съвсем безвъзвратно.

# 487
  • Велико Търново
Момичета, какви са тези лепенки против комари?

# 488
Започвам да се обеждавам ,че тук се чете първосигнално на който каквото му изнася ...профила ми не е фалшив за да се "гъбаркам" с някой и ...слабо ме засяга чесно казано по каква причина и кой не желае изследвания и ваксини на детето си ...всеки сам си решава ...аз на мойто съм си ги направила ...а за това кога е писнало детето ...ами в момента в който и боцнаха пръстчето и това беше ...и да си кажа чесно тва за фалшивия профил много ме издразни ...не съм си скрила майла ,който желае да заповяда в фейсбук ще ми е много драго ...ще влизам и да чета тук само защото има наистина мили и отзивчиви и модерни мами с моето мнение ... Heart Eyes...................и :: друго исках да кажа...ама забравих вече...ааа има промоция на памперс в кауфланд ...подариха ни пакет памперси  Wink

# 489
  • ул. "Мечтание"
Има ли някой който е отказал да прави изследванията за 6 месеца?

Няма никакви проблеми да откажете!  Peace
Нашата ЛЛ ни пита дали искаме да ги правим.

Тути, това са новите пюренца на Гербер.  Peace Сменени са им етикетите и за това се получава разминаването.

Аз няма да имам нет до 6ти август. Ако на някого много му залипсвам - да ме дири по телефона.

# 490
Мацки,я да ви запитам:пюрето винаги с лъжица ли го давате?
Когато е по-голямо количество, храня с биберон за каша.Дали е проблем?

# 491
Здравейте мацки,няколко дни нямах интернет,не съм ви чела,но ще наваксам Wink

И да ви питам нещо - захраних малката с пюрета от тиква,морков,пащърнак,броколи и оризова каша . Нямахме никакви проблеми с нито едно от изброените. От два дни давам пюре на Хип - чист картоф –отвратително е,такова гъсто пюре не съм виждала Close Разреждам го с нейното АМ за да може да го яде. Обаче - появиха се много ситни пъпчици от вътрешната страна на дясната ръчичка на свивката на лакътя. Възможно ли е това да е алергична реакция от картофа?Няма никакви други симптоми на алергия,но все пак се притесних с този обрив,даже се замислям утре дали да давам пак картоф newsm78 Май по-добре да минем известно време само на АМ Thinking Точно пък от картоф да се обрине newsm78

Вие какво мислите и какво бихте направили? А след колко време мога да дам друга храна и каква,ако примерно една седмица давам само АМ?

Hug  Отивам да ви чета,че бая съм изпуснала Crazy

# 492
  • ул. "Мечтание"
ral_r, не ми се вярва да е от картофа. По-скоро от изпотяване и жега.

По мое мнение Е проблем. Идеята на захранването е бебето да се научи да яде (дъвче, храносмила) твърда храна, а не да изяде n количество такава.  Peace

# 493
ral_r, не ми се вярва да е от картофа. По-скоро от изпотяване и жега.

По мое мнение Е проблем. Идеята на захранването е бебето да се научи да яде (дъвче, храносмила) твърда храна, а не да изяде n количество такава.  Peace
newsm10

# 494
Нощни,Стефи  Hug надявам се наистина да е от претопляне Hug Все пак картофа е как да кажа... основен зеленчук и много гадно ако точно с него имаме проблем Sad Дано да нямаме Praynig

Мисля, преди време, още една мама /за съжаление не си спомням коя Embarassed/беше писала че детенцето й е направило реакция от картоф.Ще се радвам да сподели как е сега положението и дали наистина е било от картоф Rolling Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт