Януарските бонбони, правят пакости милиони /18/

• 28 105
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • Велико Търново
Уф, отказах се, нямате изчитане, значи! Ама така е, като си имаме нов писател в темата...  Joy

Мацки, някой купувал ли е от пюретата на ДМ? Гледах ги че са био, но как са като качество?

Изследвания ще направим, но след като се завърнем, че сега и аз не мога да се организирам. Но не бих ги пропуснала, особено урината. 

Не мога да й преброя храненията на Калинката, то кое да броя за хранене не знам, цоканията по 2 минутки ли, смученето на плодовете със смукалката ли? Единствено обедното пюре го броя за обяд.

Ral_r, и на мен ми се струва безобидно това, дето го описваш, но доколкото знам, обривите започват точно на сгъвките. Но пък, би трябвало да се изрази на повече участъци, така си мисля. Аз утре бих й дала зеленчук от вече въведените. А картофа след 10 дни, но домашно приготвен - няма нищо общо с купешкото пюре.   

Да кажа за тези, които мислят да замразяват домашно приготвени пюренца: сварен картоф не се замразява, защото като се размрази, консистенцията му е много променена и не става за ядене. 

Започвам да правя списък с багажа за морето.
 Ноеми, плз, дай насам твоя, че да препиша!  Hug

# 496
  • ул. "Мечтание"
Нощни,Стефи  Hug надявам се наистина да е от претопляне Hug Все пак картофа е как да кажа... основен зеленчук и много гадно ако точно с него имаме проблем Sad Дано да нямаме Praynig

Мисля, преди време, още една мама /за съжаление не си спомням коя Embarassed/беше писала че детенцето й е направило реакция от картоф.Ще се радвам да сподели как е сега положението и дали наистина е било от картоф Rolling Eyes Hug

Алергична реакция може да се направи на практика към всякаква храна. По-скоро съдя по това, което описваш - за мен не е алергия. Но все пак пред името ми се мъдри само титлат г-жа, не д-р Simple Smile Peace Каквото и да е, надявам се да не е нищо сериозно!

# 497
Добро утро!
Къде сте бе? Да не спите още Grinning. Хайде ставайте.

# 498
  • Пловдив
Добро утро!
Моето бебе снощи не се е будило  Laughing Заспа към 22 часа. Ставам аз, гледам че е 5.30 и  Shocked, а той си спи спокойно, отвит със студени ръце и  крака..... Размрънка се в 6.30, похапна и още спи.
А дано от тук нататък да е така!

Лек ден, приятни разходки и послушни деца  Hug

# 499
Добро утрооооооо
Тука сме, ама няма изчитане....Откровено да си призная вече започнах да прескачам постове, или поне да ги чета на диагонал...  Crazy

На шушулките само кръвни иследвания са правени, още не мога да им събера урина Simple Smile( Как, по дяволите, да ги изпикая. На Ивайла така и не успях да взема урина и не сме правили изследвания.)

"Каката" с иглата беше душичка, дърдореше им и даже не охнаха, трепнаха, камо ли да заплачат като ги боцна. Даже им беше супер интересно какво почуква там с контейнерчето  Laughing
Аз прибелих на два пъти очите, ама то проблемът е в мен...припадам от игли  Tired   не от кръв, а тъпи игли.

Зъбите им май са моя в моя мозък са тръгнали...Точат лиги като санбернари, но няма подуто, нито побеляло...Има някакви неща в "далечината"- мяза на ръбчета на зъбчета, ама...  ooooh!

И режим нямаме- Само дето Вяра спи по цяла нощ, а Жана се буди...иначе и двете цокат до отмала.

И аз на опашката за списъка- Ноеми ставаш жестока! Пусни го най-накрая  Flutter  Че аз отсега започнах да постягвам това-онова. Не знам да взимам ли дебели дрехи  Thinking  С ван сме все пак, не е лека кола, ама 5 маймуни- не са с малко багажец, количка, кошара...котлони, тенджери. Замислям се дали да не вземем и ремаркето. Като ще изнасям къщата за 2 седмици, поне да взема всичко, че, каквото сабя покаже  Mr. Green

Мишел, честита магистратура!   bouquet

# 500
Добро утро   bouquet smile3558

Мишел БРАВО newsm51 smile3525 ти си моята гордост (аз още се точа Tired)

Мила, за урината не се ли е получило с колектор?

Последна редакция: пт, 22 юли 2011, 09:14 от Jorjianaaa

# 501
Мила, аз урината не се ли е получило с колектор?

С Ива не знаех за колекторите  Crossing Arms
Сега ще пробвам с тях  Peace

Г-жа Тикарам , ей тва са лепенките http://apteka.framar.bg/30021547/%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B5%D0%BB% … %B0%D1%80%D0%B8-6

Обаче против мухи НЕ действат!

# 502
добро утро.
вчера съединихме леглата / моето и на тея/, приспах я директно в леглото и, но се буди цели 6 пъти /в 24,1;30, 3, 5, 6;30, 7;30/и в 8;30 стана.нищо, ще свикне  Laughing
нощни и на мен варианта явор да спи при нас много ми харесва, но като бяхме на планината беше истински ад- тея заспива в 19;30, явор към 22, обаче няма място на леглото за да легнат с баща му да се приспиват и настава края на света - пищене, врещене, тея се буди и т.н., излизат да се разходят, цялата хижа кънти  ooooh! и това всяка вечер  Confused

вчера реших да се изцедя след като закуси тея - 100мл от двете. доволно, само че забелязах че има огромна разлика от това което цедях когато явор беше на 7 месеца - кърмата ми е жълта, плътна и мазна, с явор беше прозрачна, синкава...

изследване на урина ще и пусна на тея задължително. Peace

# 503
Добрютр оо,

абе да питам виждали ли сте на Гербер чистото броколи??? аз намерих само в един магазин едно бурканче и никъде другаде, а на останалите марки са все с растителна мазнина или ориз ooooh!

ral_r аз с риск да стана досадна, че вече писах по въпроса, ама на нас картофа също не ни се отрази добре, никак даже... докара ни страхотна слуз, то затова явно в други държави не го и препоръчват за първа храна.
Иначе аз тествам храните по 7 дни, май Емили питаше

# 504
Здравейте от мен!
Скоро не съм писала ама като все имам нещо за правене ooooh!
Да се отчета от консултацията и резултатите от кръв и урина(урината я взех с колектор).
Божидарко тежи 8800гр. и 70см. Хемоглобина ни е 102 .Табличката която пусна Бебеш видях,че за 6м.бебе започва 107.
Това признак на анемия ли е? Май е време да започвам месните пюрета.
Мишел, честита магистратура!   bouquet
Ох сега да се оплача.Ама като съм си карък  ooooh!
Вчера имах хиляди задачи да върша и естествено на едно кръстовище по средата му си останах #Cussing out.Пулоската ми се счупи.Нали знаете мъжете шофьори веднага едни свирки,нали съм жена, при условие,че си пуснах аварийните.Взех малкия от коша и почнах да звъня на майстори да дойдат да ме издърпат.Чудех се бебе ли да държа и как да избутам колата преди някой малоумник да се е на тресъл в мен.Направи ми впечатление колко сме станали безчувствени.Гледат ме с бебето и никаква реакция да помогнат.
За протокола малчо  няма зъби,мрази да се обръща от гръб  по корем,седи подпрян, не пълзи и няма такива признаци.Малкото мързелче на мама Laughing
Лек и успешен ден. Аз отивам по майстори.

# 505
Инка при нас има в едно детско магазинче за храни и кухня, ако искаш пиши на ЛС  Hug

Сендера много кофти случка, за съжаление наистина хората са станали такива  Tired

# 506
  • София
Добро утро  Hug

Не знам къде се намирам  smile3507, Тия от 12 до 3 нон стоп рева, после през 15 мин, това чудо продължава вече цял месец, всички казват зъби са, значи като е будна гък не се чува, е заспи ли и се почва  ooooh! Докога ще е така, няма никакви наченки на горните зъби, а абсолютно всичко, което докопа заминава за дъвчене, сега е влюбена в коланите на шезлонга  Party

senedra73 много неприятна случка  Close

# 507
  • Пазарджик
Добро утро!!!
Нели спа до 9ч.и аз барабар с нея,като видях часовника и  Shockedне че се оплаквам Mr. Green
Мишел, честита магистратура!
senedra73  Hug
Нощни със сигурност ще ни липсваш  Hug
Бубе четох за краставицата и това което разбрах е ,че освен нитратите ако са купешки,има много целулоза и дразни стомахчето,даже на няколко места пише да се дава след 18м.Както вече писах аз дадох на Нели два пъти от нашата градина,но тя по скоро си чешеше венците от колкото да е яла,не съм забелязала някаква промяна в поведението и.

# 508
Елч не можах да ти пиша на ЛС, но ще ходим в Борисовата, ако ти се идва  Hug

Извинете ме за спам-а

# 509
къде е look-at-me / не мога да пиша долна черта/

Общи условия

Активация на акаунт